MENU

Spil Bounty Showdown - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Bounty Showdown af Fantasma Games

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Bounty Showdown anmeldelse

Bounty Showdown

Bounty Showdown spilleautomaten kombinerer et overnaturligt tema med et Vilde Vesten tema. Slå dig sammen med de modige cowboys og cowgirls og hjælp dem med at vinde belønnende præmier på 5x3 hjulsættet med 10 betalingslinjer.

Læs mere om det actionfyldte spil i vores anmeldelse og prøv det af ved hjælp af vores gratis demo, der er tilgængelig her på BETO.


Udgivet: 08.06.2021
Volatilitet
Gevinst: X4761

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 20 December 2022 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Grafik i høj kvalitet

Interessant Bonusfunktion

Flydende gameplay

Specielt Bonussymbol

Understøttelse på tværs af enheder

Ulemper

RTP'en er ikke fast

Fakta om Spillemaskinen

Software Fantasma Games

Volatilitet

RTP% 96.16

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 5

Antal rækker 3

Temaer i spillet

Vilde Vesten


Funktioner

Køb Bonus Runde Bonus hjul Freespins Multiplikator Respins Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Karakterer

Cowboys


Bounty Showdown

Bounty Showdown's Vilde Vesten symboler

Bounty Showdown - Introduktion

Bounty Showdown er en spillemaskine baseret på det Vilde Vesten med et eventyrligt tema og actionfyldt gameplay. Når du starter spillet, vil du se en videointro, der viser dig en lille western by med træbygninger og ørkenlandskab i baggrunden. Den eventyrlige grafik og det spændende gameplay gør Bounty Showdown til en fremragende iGaming titel med flotte animationer.

Spillet har et standard 5x3 grid, hvor du kan spille på 10 forskellige betalingslinjer. Boosters som Bonus Kranie Wilds, Bonus Dobbelt Re-Spins og Showdown Free Spins gør gameplayet interessant, og du vil få svært ved at løsrive dig igen.

De fantastiske Boosters giver dig mulighed for at vinde udbetalinger helt op til 4.500x indsatsen på et enkelt spin, hvilket er ret fantastisk.

Video: Spil Bounty Showdown - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Video eksempel på gameplay i Bounty Showdown

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Tema, Design og Symboler

Tema og Design

Det populære Vilde Vesten tema har fået et overnaturligt twist i Bounty Showdown, og vi er meget imponerede over det flotte resultat. Handlingen og gameplayet er virkelig interessant.

De farlige revolvermænd er hovedattraktionen i spillet, og de dukker regelmæssigt op på hjulsættet. Handlingen er baseret på Mr. Joe Boneson, som er en mystisk revolvermand, der bliver jaget af nogle retfærdighedssøgende vigilanter, der ønsker at hævne sig på ham. 

Historien foregår i en typisk lille western by med træbygninger i baggrunden. En flok cowboys på udkig efter Mr. Joe kan ses på venstre side af hjulsættet. Himlen er klar med få skyer, der svæver hen over byen. 

Symboler

De almindelige lavt betalende symboler i Bounty Showdown er A til J kortsymbolerne, som ofte vil dukke op på dit grid. Der er også 4 højt betalende symboler i form af de forskellige banditter.

Banditten der har et kraniehoved er det mest belønnende symbol, idet den kan give dig udbetalinger helt op til 100x for 5 ens symboler. 

Bonus Wild symbolerne er guldmønterne, der erstatter alle de almindelige symboler på spilleautomaten. Wild symbolet fungerer også på samme måde som et almindeligt symbol, hvis du lander mindst 3 Wilds i en kombination. Du får 10x, 25x og 100x udbetalinger for kombinationer af 3, 4 og 5 Wild symboler.

Free Spins runden udløses også af Bonus Wild symbolet, så hold godt øje med guldmønterne.

Revolvermænd på Bounty Showdown

Revolvermænd på Bounty Showdown's grid

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bounty Showdown - Gameplay

Sådan spiller du

Kontrolelementerne i Bounty Showdown er ret ligetil. Sådan kommer du hurtigt i gang med spillet:

  1. Den midterste knap sætter hjulene i bevægelse. Tag et kig på de forskellige muligheder og bliv fortrolig med kontrolelementerne.
  2. Vælg et indsatsbeløb, der vil afgøre, hvor store dine udbetalinger kan være. Vælg dine indsats med omhu.
  3. Brug autoplay funktionen til at dreje hjulene automatisk.
  4. De tre linjer i nederste højre hjørne giver dig adgang til spillemaskinens udbetalingstabel. Her får du informationer om de forskellige udbetalinger, regler og forskellige boostere.

Sådan vinder du

Bounty Showdown bruger en standard betalingslinjebaseret mekanik. Hjulsættet giver dig 10 forskellige betalingslinjer at satse på, og du skal lande en vindende kombination på en af dem for at få en udbetaling. Hvis du lander 3 ens symboler ved siden af hinanden, får du en gevinst. 

Specielle Wild symboler i Bounty Showdown

Specielle Wild symboler i Bounty Showdown

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bonusfunktioner i Bounty Showdown

Der er 3 modifikatorer i Bounty Showdown, som er med til at give dig et spændende gameplay. De vigtigste Boosters er Re-Spins og Free Spins runderne.

Dobbelt Bonus Re-Spin Funktion

Du skal bare lande 2 Bonus Wild symboler sammen for at udløse et Dobbelt Bonus Re-Spin. Først bliver linjegevinsterne udbetalt, og derefter står hjulene med bonussymbolerne stille.

De resterende hjul drejer derefter for at give dig endnu en chance for at lande et Bonus Wild, hvilket vil aktivere Showdown Free Spins bonussen.

Spændende Bonusfunktioner i Bounty Showdown

Spændende Bonusfunktioner i Bounty Showdown

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Specielt Gatling Hjul og Free Spins

Free Spins runden udløses, når du lander 3 Bonus Wild symboler sammen på dit grid. Du kan både lande symbolerne i hovedspillet eller gennem Dobbelt Bonus Re-Spin funktionen, som er hovedattraktionen i spillet. Jo flere Bonus Wilds du lander, jo flere Free Spins får du.

  • 3 Bonus Wilds = 10 Free Spins
  • 4 Bonus Wilds = 15 Free Spins
  • 5 Bonus Wilds = 20 Free Spins

Når du lander Wild symbolerne vil Gatling Hjulet dukke op på dit grid. Der er 16 forskellige felter i hjulet, og de indeholder tallene fra 2 til 100. Du får mulighed for at dreje hjulet op til 3 gange, og tallene fra de 3 runder lægges derefter sammen.

Når du lander et Bonus Wild på hjulsættet under dine Free Spins, bliver den samlede værdi fra de 3 runder lagt til dit indsatsbeløb, og du vinder en øjeblikkelig udbetaling. Udbetalingerne gives oveni dine standard betalingslinjebaserede udbetalinger. For eksempel, hvis du får 7, 5 og 2 på Gatling Hjulet, så får du en samlet værdi på 14. Når et Bonus Wild symbol lander på dit grid, vil du dermed vinde en øjeblikkelig udbetaling på 14x din indsats.

Hvis du lander 3, 4 eller 5 Wilds sammen under Free Spins, får du et ekstra sæt af 3, 4 eller 5 Free Spins. Du får også endnu et forsøg på Gatling Hjulet i kombination med de ekstra Free Spins. Der er ingen grænse for antallet af Free Spins, og du kan spille, så længe heldet er med dig.

Bonuskøb Funktion

Hvis du ikke har lyst til at vente på, at Bonusserne udløses af sig selv, har vi nogle gode nyheder til dig. Du kan nemlig også vælge at købe bonusrunden ved at betale en indbetaling på 80x indsatsen.

Bounty Showdown

Bounty Showdown's store udbetalinger

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bounty Showdown - Maksimal Gevinst, Volatilitet og RTP

Bounty Showdown er et spil med medium til høj volatilitet, og du får en RTP på 96,16%. Bemærk, at RTP'en stiger til 97,12%, hvis du vælger at købe Free Spins runden.

Du kan få udbetalinger op til 4.500x på et enkelt spin, hvilket er en anstændig Jackpot.

Høje gevinster i Bounty Showdown

Høje gevinster i Bounty Showdown

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Bounty Showdown spillemaskinen noget for dig?

Bounty Showdown er en spilleautomat med en detaljeret baggrundshistorie og dragende grafik. Spillet har et kraftfuldt gameplay med belønnende Boosters, og du vil uden tvivl være underholdt i et godt stykke tid.

De grafiske elementer har fået et råt og vildt look, og gameplayet føles nærmest som en actionfilm om cowboys og banditter. Bonusfunktionerne sørger for, at spillet forbliver eksplosivt og spændende, og du får mange chancer for at lande en fantastisk udbetaling.

Free Spins runden er den vigtigste funktion, hvor et Gatling Hjul dukker op på skærmen for at afsløre dine potentielle øjeblikkelige udbetalinger. Det specielle symbol på spillemaskinen er Bonus Wild symbolet, som også fungerer som Scatter og Wild.

Du kan vinde op til 4.500x på et enkelt spin, hvilket er ret anstændigt. De fantastiske Bonusfunktioner og den dragende grafik gør Bounty Showdown til en underholdende online spillemaskine, og vi vil klart anbefale den.

Volatiliteten er medium til høj, så vi anbefaler, at du drejer hjulene med en lille indsats, da gevinsterne ikke vil være så regelmæssige. Hvis du spiller med en stor saldo, vil det dog ikke være noget problem.

Demoversionen kan findes her på BETO.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Bounty Showdown

Hvad er den højeste udbetaling i Bounty Showdown?

Det højeste du kan vinde i Bounty Showdown er 4.500x indsatsen. Det er en fantastisk Jackpot for et spil med medium til høj volatilitet.

Hvad er Volatiliteten og RTP'en i Bounty Showdown?

Bounty Showdown er et spil med medium til høj volatilitet og en anstændig RTP på 96,16%. Bemærk, at RTP'en stiger til 97,12%, når du køber Free Spins runden.

Får jeg Free Spins i Bounty Showdown?

Ja, der venter dig en fantastisk Free Spins runde i Bounty Showdown, hvor du kan vinde op til 20 free spins.

Hvad er Dobbelt Bonus Re-Spin Bonussen i Bounty Showdown?

Bounty Showdown har en unik modifikator, der udløses, når du lander 2 Bonus Wilds på et enkelt spin.

Kan jeg prøve Bounty Showdown gratis for at teste det af?

Bounty Showdowns demoversion er tilgængelig her på BETO. Brug den til at udforske spillet i flere detaljer.