MENU
Søg
Spillemaskiner

Deadwood Spil For sjov

Spil Deadwood gratis demo

Deadwood  Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Deadwood af Nolimit City

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Deadwood anmeldelse VurderingVurdering

Deadwood  Demo

Drej hjulene på Deadwood spillemaskinen og få en chance for at aktivere vilde funktioner!

Deadwood har fremragende muligheder for Free Spins-funktioner såsom Gunslinger-spins, Shoot Out-free spins og Hunter-spins.

Så tøv ikke længere men drej hjulene på Deadwood spillemaskinen og få chancen for at vinde store gevinster op til 13.950x indsatsen. Prøv spillet gratis her på BETO!


Udgivet: 22.04.2020
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X13950

Skrevet af: Julius De Vries | Sidst opdateret: 15 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Julius de Vries gennemgår casino bonusser og vilkår her på BETO™, så vores læsere vil ikke lader sig narre af de lyssky operatører i branchen som stadig findes. Han er også en verificeret spilekspert. Om Julius De Vries

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenSpillemaskine med Wild West-tema

ÅbenKæmpe vindende potentiale på 13.950x og høj volatilitet

ÅbenIndeholder 4 free spins muligheder

ÅbenXNudge Multiplier tilbyder stacked wilds

ÅbenMulighed for at købe bonusrunder

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Har ingen jackpots eller bonusrunder

Luk Brutal af natur og måske svær at nyde for nogen

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Nolimit City

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 94.15

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.20

Spillemaskiner Max. Indsats 100.00

Spillemaskiner Antal hjul 3

Spillemaskiner Antal rækker 4

Spillemaskiner Betalingslinier 576

Temaer i spillet

Vilde Vesten Drinks


Funktioner

Garanteret Wild i Free Spins Wild Nudge Køb Bonus Runde Vælg FreeSpin variant Sticky Wilds Voksende Symboler RTP spænd Bonus symboler Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Deadwood Free Spins bonusspil, Shoot Out

Deadwood Free Spins bonusspil, Shoot Out

Vi præsenterer Deadwood spillemaskinen

Alle er bekendt med det Amerikanske vilde vesten, da det har givet berømmelse, rigdom og popularitet til mange berømtheder. Desuden, har det givet børn på legepladsen inspiration til utallige kunstnere, forfattere og musikere. Dets fortællinger og historier om helte, tyve, skatte og eventyr er blevet glamouriseret til et punkt, hvor folk over hele verden er opmærksomme på dem.

Udover, NetEnt med deres velkendte Dead or Alive-spillemaskine, har mange andre udviklere også målrettet sig mod Wild West-æraen for deres spillemaskiner gennem tiden. Et glimrende eksempel på det er NoLimit City, med deres udgivelse af Tombstone i 2019, da de udforskede og anvendte Wild West-æraen på en dynamisk og lidenskabelig måde.

Deadwood er en efterfølger til Tombstone, og den fortsætter hvor den tidligere spillemaskine slap. I Deadwood har udviklerne udvidet de fem hjul for at give plads til et ekstra symbol på hvert hjul. Det giver spillerne mulighed for at vinde på 576 forskellige måder.

Sammenlignet med de 108 formater i Tombstone følger Deadwood et 3-4-4-4-3 format. Spillet har volatilitet på det høje niveau. Hitfrekvensen er dog blevet opgraderet, hvilket betyder, at spillerne vil opleve et bedre og mere afbalanceret spil.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Grafik, symboler og baggrund

Deadwood er en online spillemaskine udviklet af Nolimit City, som skildrer det berygtede Wild West-tema. Det er en veldesignet spillemaskine, der inkluderer fascinerende karakterer og et kunstnerisk gameplay. I baggrunden kan du se en smuk designet spøgelsesby.

Desuden spiller et godt gammeldags Wild West-soundtrack gennem hele spillet, hvilket gør spillemaskinen mere engagerende og spændende. For at opsummere det, er spillemaskinen meget veldesignet, og den tager spillerne tilbage til en meget mere interessant og spændende tid. Det tilføjer værdi til online spiloplevelsen for en masse spillere.

Nolimit City giver dig wilds, scatters og 576 måder at vinde på

Nolimit City giver dig wilds, scatters og 576 måder at vinde på

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Spilleregler for Deadwood

Nolimit City har givet spillere mulighed for at have 576 måder at vinde på i spillet, og det er et nemt spil at gå til selv for nybegyndere.


Tips til at spille Deadwood:

  • For det første skal spillerne vælge en indsats, og beløbet kan variere fra 0,10 mønter til 100 mønter på hvert spin.
  • Derefter kan du ændre alle indstillinger som lydeffekter eller musikken efter dine præferencer. Du kan foretage ændringerne i menuen.
  • Udover det er quick play-knappen placeret under spin-knappen, og den kan bruges, hvis spillerne ønsker at øge spin-hastigheden.
  • Desuden kan du vælge en gevinst- eller tabsgrænse i henhold til din nuværende saldo. Du kan gøre det i Autoplay-menuen.
3x Wilds giver dig en anstændig udbetaling

3x Wilds giver dig en anstændig udbetaling

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Deadwood spillemaskine - Udbetalingsmuligheder

Det højest betalende symbol i Deadwood er bunken med guld-bars med en udbetaling på 3,75x din indsats. Du skal lande tre eller flere ens symboler på de tilstødende hjul for at vinde på Deadwood spillemaskinen.

For de fleste spillere ser udbetalingen måske ikke særlig tiltalende ud. Spillets dynamik er dog hovedsageligt baseret på flere gevinster og inkluderer adskillige bonusfunktioner, der kan øge udbetalingerne til et betydeligt beløb. Den bedste præmie i Deadwood beløber sig til 13.950x din indsats.

Hunter spins og gunslinger spins garanterer dig en wild og sticky multiplikator

Hunter spins og gunslinger spins garanterer dig en wild og sticky multiplikator

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Free spins-tilstand og bonusfunktioner i Deadwood

Stacked Wild /Hunter Wild

Stacked Wild på Deadwood-spillemaskinen er Hunter Wild-symbolet, der vises i spillet. Det ikke er en almindelig Wild, da den aktiveres sammen med Xnudge funktionen. Gevinstmultiplikatoren stiger med 1x, hver gang du får et Wild symbol på hjul 2, 3 eller 4. Hver gang en Wild skubbes kan multiplikatorerne ganges helt op til en 4x gevinstmultiplikator. Desuden, erstatter Wild-symbolet alle andre symboler uanset Scatter og Sheriff Stjerne (Badge).

Free spins

Der er to free spins tilgængelige på Deadwood-spillemaskinen. Spillere kan aktivere Free Spins-funktionen hver gang 3 buffalo skull scatters viser sig på et hvilket som helst hjul, og Hunter Spins er en af de to free spins-funktioner, du kan vælge og er tilgængelige i spillet. Af de to free spins funktioner, giver dette valg en mindre volatilitet.

Udbetalingen er ikke så generøs, men udbetalingerne kommer til gengæld oftere. Spillere kan modtage en udbetaling på næsten hvert spin. De to muligheder tilbyder begge 8 free spins. Derudover kan du opgradere funktionen til Shoot Out Gunslinger-spins, når flere Hunter's Badges (Sheriff stjerner) vises.

Gunslinger Free Spins (høj volatilitet)

Gunslinger Free Spins-muligheden vises nederst til højre på skærmen. Hvis du kan lide at satse stort, er det her det perfekte valg for dig, da udbetalingerne i funktionen kan være meget høje. De kan være endnu større, hvis en spiller har en multiplikator wild på hjulene. Det giver dem mulighed for at bevæge sig, og hvert skift giver multiplikatoren mulighed for at stige med 1x. Derudover får spillerne mulighed for at opgradere funktionen til Shoot Out Free Spins ved at lande to Sheriff stjerner.

Shoot Out Free spins

De højeste udbetalinger i spillet sker under Shoot Out Free Spins-funktionen. Spillere kan aktivere funktionen hver gang to Sheriff stjerner og tre scatter-symboler vises på hjulene. Derudover kan Shoot Out Free Spins aktiveres under begge free spins-funktioner hver gang to Sheriff-stjerner vises i spillet. Når Sheriff stjerne-symbolerne vises på hjulene, vises der ikke symboler med lav værdi. Som et resultat kan spillerne forvente en stor kontant gevinst på muligvis hvert spin.

Buy-funktionen

For spillere der ikke er tålmodige nok til at vente på, at der vises 3 buffalo skulls, giver Deadwood dig mulighed for at aktivere free spins-funktionen med det samme ved at trykke på Buy-funktionen. Det er den gule stjerne i spillet. Hvis du vælger Gunslinger Free Spins, bliver du nødt til at betale en stor 750x din indsats.

Det er den højeste købsmulighed, vi er stødt på. Det giver dog mening, da udbetalingerne også kan være enormt høje. Den anden mulighed koster dig 71x din indsats. Free spins-funktionen øger også RTP'en med 0,10%. Begge muligheder belønner 10 free spins.

Deadwood Wilds, free spins med Shoot Out-funktionen

Deadwood Wilds, free spins med Shoot Out-funktionen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP og volatilitet i Deadwood

Deadwood har en RTP på 96,03%. Spillemaskinen kommer med en høj volatilitet. Det betyder derfor at spillere med et begrænset budget, skal være ekstra obs på ikke at tømme deres saldo, når de går efter de højere udbetalinger.

Deadwood er en XNudge spillemaskine fra Nolimit City

Deadwood er en XNudge spillemaskine fra Nolimit City

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Deadwood - BETO's samlede vurdering

Deadwood er en online spillemaskine, der holder spillerne engageret hele tiden. Desuden kan Hunter-Wilds flytte hjulene og belønne dig med højt betalende symboler, hvilket gør spillet spændende.

Nolimit Citys samling af XNudge-spil, som er nogen af de bedste online slots, er steget markant. Det inkluderer for eksempel Barbarian Fury og mange andre. Hver spillemaskine gør et super stykke arbejde med at holde spillerne engagerede. Samlet set er XNudge-funktionen et godt og populært online spillemaskine-koncept, og spillere vil elske at opleve det i flere spil i fremtiden. Desuden er free spins bonusser i spillet ret generøse. Selvom det kan tage længere tid for spillere at lande en af de to, er der stor potentiale for høje udbetalinger.

Spillere vil helt bestemt være tilfredse efter en free spins-runde på Deadwood-spillemaskinen. Både Hunter- og Gunslinger-runderne har utrolig høj volatilitet. For spillere der ikke vinder free spins-bonusser, er Shoot-Out-funktionen en stor hjælp. Funktionen kan udløses oftere og giver spillere mulighed for at høste fordelene ved at transformere wilds.

Efter vores mening er Deadwood en storslået spillemaskine, der har taget os med storm og overgået alle vores forventninger. Visuelt har spillet foretaget betydelige opgraderinger, men endnu bedre er, at udviklerne har undgået at klone den gamle model. En moderne og ny tilgang gør spiloplevelsen unik og i sidste ende tilfredsstillende for spillerne. For at opsummere, er Deadwood en fremragende erstatning for Tombstone og en fantastisk spillemaskine for enhver spiller at prøve.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål om Deadwood

Hvad er den maksimale gevinst, der er tilgængelig i Deadwood? Pil Pil

Den maksimale mulige gevinst her er 13.950x din indsats. Det er faktisk højere end det i det forrige spil præsenteret af Nolimit City.

Hvor høj RTP tilbyder Deadwood? Pil Pil

Den indledende RTP-procent for Deadwood-spillemaskinen er 96,03% for så vidt angår hovedspillet. Det kan dog forbedres ved at købe bonusrunderne. Det vil være brugbart for dig at være opmærksom på, at Nolimit City-spil har en række RTP'er, som kan variere inden for forskellige af de store online casinoer.

Hvor høj er volatiliteten på Deadwood-spillemaskinen? Pil Pil

Deadwood har en meget høj volatilitet. Udviklerne har bedømt den som 10/10 på volatilitetsskalaen.

Hvordan fungerer XNudge Multipler Wild-funktionen i Deadwood? Pil Pil

Nudge-multiplikatoren kan forbedre dine progressive multiplikatorer med 1x. Funktionen har været et ikon for Nolimit City-spil. XNudge-symbolet forstørrer stacked wild nudge til et full-screen symbol, når du lander den.

Hvilke free spins-funktioner findes på Deadwood spillemaskinen? Pil Pil

Der er flere free spins-funktioner tilgængelige. For eksempel har Hunter-indstillingen mindre gevinster, men frekvensen er højere. På samme måde har Gunslinger-funktionen mere på spil, men belønningen er også enorm.

Kan Deadwood spillemaskine spilles gratis? Pil Pil

Absolut! Du kan spille det lige her på BETO, og vi har en gratis demo-version af Deadwood-spillemaskinen, der venter på dig.