MENU

Spil 9K Yeti - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

9K Yeti af 4ThePlayer

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

9K Yeti Anmeldelse

9K Yeti

Det er tid til at tage mod Mount Everest og prøve at finde Yetien på 9k Yeti-spillemaskinen fra 4ThePlayer. Den smukke spillemaskine tilbyder dig 4.096 måder at vinde på gennem et 6-hjulsformat.

Det bedste ved spillemaskinen er, at du kan nyde op til 880 free spins. Vi vil udforske de forskellige bonusfunktioner yderligere, så læs vores anmeldelse for at høre mere.


Udgivet: 14.11.2019
Volatilitet
Gevinst: X9012

Skrevet af: Julius De Vries | Sidst opdateret: 01 Jul 2022

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Maksimal gevinst på 9.012x din indsats

Høj RTP på 97%

Nyd op til 880 free spins

Snestormsfunktion

Big Reel Portrait Mode til mobile brugere

Ulemper

Grafikken kunne have været bedre

Fakta om Spillemaskinen

Software 4ThePlayer

Volatilitet

RTP% 97.00

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 25.00

Antal hjul 6

Antal rækker 4

Temaer i spillet

Polarcirklen


Funktioner

Hjul Ændring Scatter symboler Free Spins Wild


Karakterer

Yeti


Nyd fed grafik på 9k Yeti online spillemaskinen

Nyd fed grafik på 9k Yeti online spillemaskinen

Velkommen til 9k Yeti spillemaskinen

4ThePlayer startede deres rejse i 2018 på grund af de erfarne udviklere Chris Ash og Andrew Porter. Chris Ash var også grundlæggeren af Ash Gaming, og Andrew Porter var Playtech Casino Content Director i flere år.

4ThePlayers debut-spillemaskine er 9k Yeti, hvilket imponerede mange mennesker. Vi vil snart se på, hvorfor 9k Yeti er så fantastisk en spillemaskine. Du bør også tjekke deres samling af andre imponerende spillemaskiner ud, såsom 123 Boom og 100 Bit Dice.

For en første udgivelse er spillemaskinen overraskende god. Spillet inkluderer den magtfulde Yeti, som er svær at finde i det 8.849m høje Mount Everest. Hvis du ikke tror på, at han eksisterer, er det på tide, at du begynder på det.

Med det farlige og spændende Mount Everest-bjerg i baggrunden er det ikke en spilleautomat for sarte sjæle. Du skal være villig til at gå hele vejen, og du skal være forsigtig, mens du leder efter Yetien på det højeste bjerg. Den gode nyhed er, at den maksimale gevinst på 9.012x din indsats er til stede i spillet for at motivere dig til at prøve spillemaskinen af.

Hvis du følger i hans fodspor, vil det føre dig til indbringende gratis spins og store gevinster.

Free spins har en særlig evne, som vi vil diskutere mere i dybden senere. Husk at spillemaskinen kan give dig op til 880 free spins, så du skal ikke undervurdere spillemaskinens styrke.

Video: Spil 9K Yeti - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Gameplay på 9k Yeti spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bjergrigt tema og simpel grafik

Baggrunden og udseendet på spillemaskinen er flot, og det passer perfekt til temaet. Den vigtigste del som de har fokuseret på, er hvordan Yetien skulle se ud, og de har gjort et fantastisk stykke arbejde med det. Yetien ser skræmmende ud, og han er klar til at angribe enhver, der står i vejen for ham.

Du kan mærke den farlige atmosfære, når du spiller på spillemaskinen, da de har skabt et spændingsfyldt soundtrack. Du kan høre lyden af klokker og vinden i kombination med et par instrumenter. Musikken hjælper med at holde spændingen høj, men den distraherer dig ikke.

I baggrunden kan du se Mount Everest, som er et af de smukkeste og farligste bjerge i verden. Den enkle baggrund ser smuk ud, og den fremkalder en følelse af eventyr.

Du kan se to klatrere som symboler. En af klatrerne ligner en lokal, mens den anden fyr ser ud til at være en udlænding, der prøver på at finde Yetien. Yetien er naturligvis det højest betalende symbol. Andre højt betalende symboler inkluderer ishakkere, klatretove og telte.

Scatter-symbolet er Yetiens fodspor i sneen, og Wild-symbolet er Mount Everest. De lavt betalende symboler er kortsymbolerne med et falmet farvemønster.

Nyd forskellige free spins på 9k Yeti spillemaskinen

Nyd forskellige free spins på 9k Yeti spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan besejrer du 9k Yeti spillemaskinen

Du kan vinde ved at lande ens symboler på tilstødende hjul fra venstre mod højre. Kontrolelementerne er ligetil. Du kan bruge spin-knappen til at dreje hjulene, og du kan bruge plus- og minus-knapperne til at justere din indsats. Indsatsen kan indstilles mellem 50 øre og 150 kr.

Hvis du vil, kan du også bruge autoplay-funktionen, hvor du kan spille op til 100 spins på autopilot. Glem ikke at indstille en tabsgrænse under autoplay for at sikre, at du ikke mister for meget.

For mobilbrugerne er der Big Reel Portrait Mode, som gør hjulene større ved at stable dem oven på hinanden. Du kan derfor bruge tilstanden, hvis du spiller på en mobil, men du kan også vælge at spille i normal tilstand, hvis du ikke kan lide det.

Der er også nogle ekstra muligheder i spillet, såsom at bruge mellemrumstasten til at dreje hjulene, og du kan også tænde og slukke for lyden. Kort sagt vil du ikke møde nogen problemer, når du spiller på spillemaskinen.

Nyd free spins med Snowstorm-funktionen

Nyd free spins med Snowstorm-funktionen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Opfindsomme bonusfunktioner

Selvom du kun får to hovedbonusfunktioner, vil du stadig kunne nyde dem, fordi de er meget kraftfulde. Lad os udforske bonusfunktionerne.

Snestorms-funktion

Snestorms-funktionen bliver aktiveret, når du lander Yeti-symbolet og Wild-symbolet på det samme spin. Ulempen er at funktionen kun finder sted under free spins. Du undrer dig måske over, hvordan det fungerer. Funktionen forvandler et tabt spin til et vindende spin ved at omarrangere Yeti og Everest Wild-symbolerne. Du er dermed garanteret en gevinst gennem funktionen.

Snestorm free spins bonus

Du kan udløse free spins ved at lande 3 eller flere Scatters. Det mest spændende er, at du kan få rigtige mange free spins, faktisk helt op til 880 free spins på spillemaskinen. Her er detaljerne om, hvordan free spins tildeles i spillet.

  • 6 Scatters: 88 free spins
  • 5 Scatters: 40 free spins
  • 4 Scatters: 15 free spins
  • 3 Scatters: 8 free spins

Du får ekstra free spins ved at lande 3 eller flere Scatters under free spins. Du kan nyde ekstra free spins i intervallet fra 5 til 50. Kort sagt er free spins uden tvivl den mest kraftfulde funktion på spillemaskinen.

Glem ikke at Snowstorm-funktionen også er der for at omdanne tabte spins med Wild og Yeti-symboler til gevinster.

Nyd store gevinster ved at lande flere højt betalende symboler

Nyd store gevinster ved at lande flere højt betalende symboler

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, volatilitet og maksimal gevinst

RTP'en på spillemaskinen er 97%, hvilket gør spillet spændende, da det er meget højere end den gennemsnitlige RTP på 96%. Volatiliteten på spillemaskinen er høj, hvilket betyder, at du vil se færre gevinster, men de kan til gengæld være meget store.

Gå efter en maksimal gevinst på mere end 9.000x din indsats

Gå efter en maksimal gevinst på mere end 9.000x din indsats

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er 9k Yeti online spillemaskinen noget for dig?

Det er svært at tro på, at det er den første spillemaskine fra 4ThePlayer. 9k Yeti online spillemaskinen er helt klart din tid og din opmærksomhed værd, idet den har kraftfulde free spins med et kæmpe potentiale. Snestorms-funktionen får free spins til at skille sig ud i spillet. Glem ikke at du kan nyde mere end 800 free spins, hvilket bør garantere dig en stor samlet gevinst.

Den maksimale gevinst på 9.012x din indsats er tilfredsstillende, og det er meget lettere at opnå under free spins. RTP'en på 97% gør os meget begejstrede, idet kun få spillemaskiner har så høj en RTP. Du kan nyde spillet i lang tid og samtidig få en anstændig chance for at vinde den maksimale gevinst.

Big Reel Portrait Mode er en stor bonus, der tiltrækker mobile spillere. Det eneste, der kunne have været bedre er grafikken, men vi er tilfredse med alt andet.

Kort fortalt bør du ikke spilde din tid, og gå i gang med at spille på 9k Yeti-spillemaskinen med det samme. 4ThePlayer er en imponerende udvikler, som du uden tvivl bør holde øje med.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

9k Yeti spillemaskinen - FAQ

Hvor høj er den maksimale gevinst i 9k Yeti?

Den maksimale gevinst er 9.012x din indsats. Det er lidt lavt sammenlignet med spillemaskiner med de højeste maksimale gevinster. Dog tror vi ikke, du vil være utilfreds, hvis du formår at vinde den.

Hvor høj er RTP'en på 9k Yeti-spilleautomaten?

RTP'en på spillemaskinen er 97%, og det giver en væsentlig fordel, fordi den gennemsnitlige RTP er på 96%. RTP'en viser, hvor meget du kan forvente at få tilbage over længere tid. Kort sagt betyder det, at du vil få 97 kr. tilbage. hvis du satser 100 kr. Bemærk at dine resultater vil variere, og at beløbet blot er et gennemsnit.

Er der free spins på 9k Yeti spillemaskinen?

Ja, du kan nyde op til 880 free spins på spillemaskinen ved at udløse dem igen og igen.

Hvordan fungerer Big Reel Portrait Mode på 9k Yeti online spillemaskinen?

Tilstanden er for mobil- og tabletbrugere, og den stabler hjulene oven på hinanden for at gøre dem større. Hjulene vil dreje fra højre til venstre, så du skal muligvis bruge lidt tid på at vænne dig til det.

Er det muligt at spille på 9k Yeti spillemaskinen gratis?

Ja, du kan nyde 9k Yeti-spillemaskinen gratis lige her på BETO.