MENU

Spil 90K Yeti Gigablox - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

90K Yeti Gigablox af 4ThePlayer

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

90K Yeti Gigablox anmeldelse

90K Yeti Gigablox

90k Yeti Gigablox er en spillemaskine, der tager den allerede fremragende 9k Yeti-spillemaskine til det næste niveau. 9k Yeti var den første spillemaskine, der blev udgivet af 4ThePlayer, og tilføjelsen af Gigablox-mekanikken øger spillets potentiale.

Spillemaskinen har 3 belønnende funktioner i hovedspillet samt Free Spins og en maksimal gevinst på 90.000x din indsats.

Læs videre for at høre mere om spilleautomaten. 


Udgivet: 11.10.2021
Volatilitet
Gevinst: X90000

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 01 Juli 2022 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Stor Maksimal Gevinst på 90.000x din indsats

Op til 46.656 måder at vinde på

Kraftfuldt hovedspil

Op til 36 Free Spins med garanterede funktioner

Bonuskøb er tilgængelig

Ulemper

Lavere RTP end gennemsnittet

Fakta om Spillemaskinen

Software 4ThePlayer

Volatilitet

RTP% 95.50

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 10.00

Antal hjul 6

Antal rækker 6

Temaer i spillet

Eventyr


Funktioner

Køb Bonus Runde Hemmelig symbol Extra Gratis Spins Bonus symboler Scatter symboler Free Spins Wild Mega Symbol (3x3)


Karakterer

Yeti


Land enorme Gigablox-symboler i 90k Yeti og vind stort

Land enorme Gigablox-symboler i 90k Yeti og vind stort

Velkommen til 90k Yeti Gigablox spillemaskinen

Det er vildt, hvordan 4ThePlayer har øget potentialet så meget fra deres første spillemaskine ved at skabe en opdateret version af spillet. Spillemaskinen er speciel, fordi den indeholder Gigablox-mekanikken fra Yggdrasil Gaming. Gigablox-mekanikken giver dig mulighed for op til 46.656 måder at vinde på samt muligheden for at få den maksimale gevinst på 90.000x din indsats.

90k Yeti Gigablox har 6 hjul og 6 rækker, som kan dækkes helt ved at lande en stor Gigablox på hjulene. Gigablox er ikke blot et kæmpe symbol, det er nemlig meget mere end det.

Spilleautomaten er som 9k Yeti-spillet på steroider, og den indeholder de bedste elementer fra den originale spillemaskine. Udover Gigablox-symbolerne har den også Yeti-afslørings funktionen, Snestorm Shuffle og Free Spins. Vi vil uddybe det hele, når vi dykker ned i bonusfunktionerne.

Video: Spil 90K Yeti Gigablox - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Gameplay på 90k Yeti Gigablox spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bjergrigt Tema og storslået Grafik

Udvikleren er gået efter det bjergrige tema, hvor den vilde Yeti står ved siden af hjulene. Originalen havde et fantastisk tema, så de har ikke ændret meget ved det. Den største forskel er størrelsen, da det nye spil ser meget større ud.

Himalaya bjergene i baggrunden i kombination med symbolerne som en Sherpa og en kvindelig klatrer giver dig en autentisk oplevelse. Animationerne for funktionerne sidder også lige i skabet, og de større symboler giver spillemaskinen et flot udseende.

Den rolige og fordybende musik fra originalen passer godt til det overordnede tema. Det hjælper dig med at nyde stilheden før stormen i form af de kraftfulde funktioner. Vi elsker lyden af vinden og den beroligende lyd af klokker.

Yetiens styrke kan ses, når du udløser funktioner som Yeti Giga Summon. Inkluderingen af Yetien i bonusfunktionerne gør spillet meget spændende. De har virkelig gjort et godt stykke arbejde med både temaet og grafikken.

Nyd Snestorm Shuffle-funktionen der giver dig garanterede gevinster

Nyd Snestorm Shuffle-funktionen der giver dig garanterede gevinster

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Kraftfulde Yeti Bonusfunktioner

90k Yeti Gigablox spillemaskinen kan prale af 6 kraftfulde bonusfunktioner. Lad os starte med at udforske bonusfunktionerne i hovedspillet, inden vi går videre til Free Spins.

Gigablox-funktion

Gigablox-symbolerne er kæmpe symboler, der vises på store hjul. Det spændende ved Gigablox-symbolerne er, at de ikke vises på specifikke hjul, idet de kan vises tilfældigt på alle hjul og kan ende med at dække flere hjul ad gangen.

Gigablox-symbolerne kan vises som 2x2 til 6x6-symboler. De opdeles i mindre symboler i udregningen af gevinster. Du vil opleve det fulde potentiale for de kæmpe symboler, når du spiller på spillemaskinen.

Bonusfunktioner i Hovedspillet

Hovedspillet forbedres af 3 bonusfunktioner, der udløses tilfældigt. Lad os udforske dem nu.

  1. Yeti Afslørings-funktion: Sne Blox er blokke af sne, der skjuler andre symboler og er ikke en del af nogen gevinster. Når Yeti Afslørings-funktionen udløses tilfældigt, hopper Yetien rundt og ødelægger alle Sne Blox-symbolerne for at afsløre vindende symboler.
  2. Snestorm Shuffle: Når funktionen aktiveres tilfældigt, blandes hjulene for at give dig en garanteret gevinst.
  3. Giga Summon-funktion: Yetien indkalder et stort Gigablox-hjul under funktionen. Gigablox-hjulet har 4x4 eller større symboler. Hvis du får 6x6 symbolet, er du garanteret en rigtig god gevinst.
Nyd Free Spins ved at lande 5 eller flere Scatters på hjulene

Nyd Free Spins ved at lande 5 eller flere Scatters på hjulene

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Free Spins på 90k Yeti spillemaskinen

Når du lander 5 eller flere Scatters med Yetiens fodspor, belønnes du med Free Spins. Du vil blive belønnet med antallet af Free Spins, der svarer til antallet af Scatters, du lander på hjulene. Ved at lande 10 Scatters får du dermed 10 gratis spins.

Under Free Spins'ene får du med garanti mindst 1 Snestorm eller Giga Summon-funktion. Chancerne for at udløse funktionerne er også meget højere under Free Spins. Sne Blox-symbolerne fjernes under Free Spins, og du får et ekstra Free Spin for hver ekstra Scatter, du lander.

Bonuskøb funktion

Du kan nemt købe Free Spins ved at betale mindst 60x din indsats. Følgende er antallet af Free Spins, du kan købe afhængigt af dine udgifter.

  • 5 Free Spins = 60x din indsats
  • 10 Free Spins = 120x din indsats
  • 20 Free Spins = 240x din indsats

Du kan også købe Giga Summon Spin med Giga Summon-funktionen for 150x din indsats.

Land 20 Scatters og vind 20 Free Spins uden Sne Blox-symboler på hjulene

Land 20 Scatters og vind 20 Free Spins uden Sne Blox-symboler på hjulene

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Udbetaling

RTP'en på spillemaskinen er kun 95,50%, hvilket vil skuffe en del mennesker. Det er 0,50% lavere end den gennemsnitlige RTP på 96%. Volatiliteten for spillemaskinen er super høj.

Den gode nyhed er, at den maksimale gevinst er 90.000x din indsats. Du kan derfor vinde stort, hvis du accepterer den lidt lavere RTP og den meget høje volatilitet.

Nyd en Maksimal Gevinst på 90.000x din indsats i 90k Yeti Gigablox

Nyd en Maksimal Gevinst på 90.000x din indsats i 90k Yeti Gigablox

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er 90k Yeti Gigablox online spillemaskinen noget for dig?

90k Yeti Gigablox er en spillemaskine, du må prøve på grund af dets enorme potentiale og spændende funktioner. Du finder sjældent spillemaskiner, der belønner dig så godt, selv i hovedspillet.

3 forskellige bonusfunktioner gør hovedspillet spændende og belønnende. Free Spins-funktionen underbygger de kraftfulde funktioner, der ses i hovedspillet. De gør det derudover også lettere for dig at udløse bonusfunktionerne. Spillet har en maksimal gevinst på 90.000x din indsats, så du vil altid føle dig motiveret til at dreje hjulene.

RTP'en er lidt lav, men vi synes ikke, det er en stor ulempe. Du skal sørge for, at du ikke satser for højt og maksimerer dit antal af spins for at få flest mulige chancer for at vinde stort. Hvis du har vores råd med i baghovedet, vil du uden tvivl elske eventyret, som spillemaskinen tilbyder.

Kort sagt, bør du bestemt prøve 90k Yeti Gigablox-spillemaskinen af for at vinde nogle fatastiske gevinster. 

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

90k Yeti Gigablox spillemaskinen - FAQ

Hvor høj er den Maksimale Gevinst i 90k Yeti Gigablox?

Den maksimale gevinst er 90.000x din indsats, som navnet på spillemaskinen også antyder.

Hvor høj er RTP'en og Volatiliteten på 90k Yeti Gigablox spillemaskinen?

RTP'en for spillemaskinen er 95,50%, hvilket er lidt skuffende. Volatiliteten er super høj, så du bliver nødt til at vente på gevinsterne.

Er der Free Spins på 90k Yeti Gigablox spillemaskinen?

Ja, du skal lande 5 eller flere Scatters eller købe Free Spins for at udløse funktionen. Free Spins giver en meget højere chance for at udløse bonusfunktionerne og garanterer også visse bonusfunktioner. Du kan få op til 36 Free Spins og få ekstra Free Spins ved at lande Scatters under funktionen.

Er det muligt at spille på 90k Yeti Gigablox spillemaskinen gratis?

Ja, du kan spille på 90k Yeti Gigablox demoversionen lige her hos BETO.