MENU

Spil Zorro Wild Heart - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Zorro Wild Heart af BGAMING

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Zorro Wild Heart anmeldelse

Zorro Wild Heart

Zorro Wild Heart er en ny online spillemaskine fra BGaming med et tema baseret på den maskerede hævner. Du kan nyde et actionfyldt eventyr med din ledsager Zorro, også kendt som Ræven.

Spillet har en gennemsnitlig RTP og en medium volatilitet, hvilket gør gameplayet ret attraktivt.

Du får både Progressive Multiplikatorer, Free Spins og Klæbrige Wilds på dit retfærdighedssøgende eventyr, og du kan vinde stort under denne spil-session.


Udgivet: 25.11.2021
Volatilitet
Gevinst: X2800

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 01 Juli 2022 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Fremragende RTP

Stigende Multiplikatorer

Klæbrige Wild symboler

Fantastisk grafik

Spændende Tema

Ulemper

Lav Jackpot

Ingen Progressiv Jackpot

Fakta om Spillemaskinen

Software BGAMING

Volatilitet

RTP% 96.93

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 50.00

Antal hjul 5

Antal rækker 4

Temaer i spillet

Eventyr Film


Funktioner

Opsamling af energi Extra Gratis Spins Sticky Wilds Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Dragende og iøjnefaldende farveskema

Dragende og iøjnefaldende farveskema

Zorro Wild Heart - Mød den maskerede hævner

Gør dig klar til et eventyr med din nye ven Zorro. I det tidlige 20. århundrede blev den maskerede heltekarakter født, og han blev meget berømt. Der er skabt adskillige iGaming titler omkring ham inklusive Zorro Wild Heart spillemaskinen, som vi fortæller om her.

Zorro beviser, at man godt kan vedligeholde et romantisk liv, mens man kæmper for retfærdighed i samfundet. BGaming har valgt at bruge et standard 5x4 grid, selvom alle de resterende gameplay elementer som grafikken og Boosterne er ret moderne.

Grafikken fanger straks din opmærksomhed. Det lilla farveskema er meget tiltalende, og det matcher karaktererne og baggrunden perfekt. Et eventyrligt soundtrack spiller i baggrunden under din mission sammen med Ræven, hvilket skaber en masse spænding under gameplayet.

Video: Spil Zorro Wild Heart - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Eksempel på gameplay i Zorro Wild Heart

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Retfærdighedssøgende Tema, Design og Symboler

Tema og Design

The Curse of Capistrano er en bog skrevet af Johnston McCulley, og den var med til at gøre den retfærdighedssøgende karakter så berømt. BGaming har gjort deres bedste for at portrættere den originale karakter, og vi må konkludere, at de har gjort et ganske bemærkelsesværdigt stykke arbejde med designet.

Du vil hurtigt genkende den populære maskerede karakter fra adskillige TV-serier og film. Zorros kæreste Elena ses også ofte på hjulsættet, og du vil elske at bekæmpe kriminalitet med den dynamiske duo. En tempofyldt spansk guitarsolo kan høres i baggrunden, mens du forsøger at holde gaderne sikre.

En gammeldags by kan ses i baggrunden, hvilket matcher det overordnede tema. Baggrunden er designet i et mørkerødt farveskema. Når bonusrunden bliver aktiveret, skifter farven til lilla, hvilket ser meget flot ud.

Symboler

Du vil se billeder af forskellige spanske og fantasy-relaterede genstande på spillets grid. De repræsenterer de højere betalende symboler, og de inkluderer guldmønterne, de sorte heste, guitarerne, roserne, Zorro selv og en smuk dame. Zorro ser flot ud i sin

dragt med en matchende maske og et sværd i hånden.

Symbolerne med lav værdi er betegnet i form af de klassiske kortkulører, og de er designet i en overdådig Hollywood-stil.

Wild symbolerne er de store røde hjerter med WILD skrevet på sig i guld.

 Wild Hjerter på spillets hjulsæt

Wild Hjerter på spillets hjulsæt

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller du - Zorro Wild Heart

Zorro Wild Heart bruger en betalingslinjebaseret mekanik, hvor du får en udbetaling for at lande vindende kombinationer på en af spillets aktive betalingslinjer. 5x4 hjulsættet giver dig 20 forskellige betalingslinjer, og de forbliver alle aktive hele tiden.

Du kan indstille ethvert indsatsbeløb mellem 1 kr. og 350 kr. pr. spin, og din gevinst beregnes i Multiplikatorer. Klik på "i"-knappen i nederste venstre hjørne for at komme til udbetalingstabellen. Udbetalingstabellen viser dig detaljer om de forskellige mulige kombinationer.

Du kan spille på spilemaskinen på forskellige enheder, inklusive mobiltelefoner, tablets og PC'er. En demo-version er også tilgængelig her på BETO. Du kan bruge den til at teste spillet, før du spiller med rigtige penge.

Land en Super Mega Gevinst i Zorro Wild Heart

Land en Super Mega Gevinst i Zorro Wild Heart

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bonusfunktioner i Zorro Wild Heart

Da det er en moderne spillemaskine, har Zorro Wild Heart også nogle gode Bonusfunktioner.

Wild Rammer

Den unikke modifikator i Zorro Wild Heart forbliver aktiv hele tiden under hovedspillet. Når en Wild i form af det røde hjerte lander på hjulsættet, aktiveres Wild Boks funktionen, og du vil se en skinnende guldramme omkring symbolet.

Der er 10 rotationscyklusser under funktionen. Når symbolet er indrammet, begynder det at tælle. Over rotationsaksen kan du se tælleren. Alle Wild Rammer forbliver klæbrige under de 10 spin-cyklusser, og i sidste ende øger de dit vindende potentiale.

Ekstra Multiplikator

Når Wilds lander på et felt som er indrammet af de gyldne linjer, øges rotationsmultiplikatorværdien med 1x. Den ekstra Multiplikator tilføjes også til hver vindende kombination under Free Spins runden.

Free Spins

Bonusrunden i Zorro Wild Heart aktiveres, når du lander mindst 3 Tornado Bonus symboler sammen på det samme spin. Når runden udløses, får du 10 Free Spins. Når runden udløses, får du 10 gratis spins.

10 Free Spins i Zorro Wild Heart

10 Free Spins i Zorro Wild Heart

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Zorro Wild Heart - RTP & Volatilitet

Du kan nyde en RTP på 96,93% i spillet, hvilket er ret højt i forhold til branchens gennemsnit på omkring 96%.

Volatiliteten er medium til høj. De fleste spillere vil være godt tilfredse med det. 

Dragende grafik med mexicansk tema i Zorro Wild Heart

Dragende grafik med mexicansk tema i Zorro Wild Heart

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETO's endelige vurdering af Zorro Wild Heart

Selvom BGaming er en ret ny spiller indenfor online spilverdenen, har de allerede en imponerende samling af spillemaskiner, som har gjort dem til et velkendt navn allerede.

Spillet er udviklet omkring den maskerede hævner. Temaet er flot designet, og alle de grafiske elementer matcher hinanden perfekt. Det samme gælder for det eventyrlige soundtrack. 

Det er en spækket moderne spilleautomat, hvor du vil nyde kraftfulde Boosters som Wild Rammer, Ekstra Multiplikatorer og Free Spins. Wild Rammer bonussen er spillets unikke modifikator, og den ses ikke ofte på spilleautomater.

RTP'en på 96,93% er meget tilfredsstillende. Normalt giver lignende spillemaskiner en RTP på omkring 96%, hvilket gør Zorro Wild Heart til et spil med en fremragende statistik. Den generøse RTP er kombineret med en medium til høj volatilitet.

Vi har linket til spillemaskinens demo-version her på BETO.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Zorro Wild Heart

Hvad er den bedste udbetaling, jeg kan lande i Zorro Wild Heart?

Zorro Wild Heart giver dig mulighed for at vinde udbetalinger op til 2.800x indsatsen.

Hvor høj er Volatiliteten og RTP'en for Zorro Wild Heart?

Zorro Wild Heart tilbyder dig en ret generøs RTP på 96,93% og en medium til høj spille volatilitet.

Er der en Free Spins runde i Zorro Wild Heart?

Ja, der er en fantastisk Free Spins runde, som venter på dig i Zorro Wild Heart, og den giver dig 10 Free Spins.

Kan jeg spille Zorro Wild Heart uden at risikere rigtige penge?

Ja, her på BETO kan du finde den gratis version af Zorro Wild Heart. Brug den til at udforske spillemaskinen uden at risikere dine rigtige penge.