MENU

Spil Super Sweets - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Super Sweets af Betsoft

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Super Sweets anmeldelse

Super Sweets

Forkæl dig selv med et sødt slik-eventyr på Super Sweets-spilleautomaten. Super Sweets er skabt af Betsoft, og det er en online spillemaskine, som er baseret på et slik inspireret tema. Spillet har specielle bonusser såsom free spins og klæbrige wild symboler, så det vil være nemt for dig at lande en vindende kombination.

Læs vores anmeldelse for at høre mere.


Udgivet: 22.01.2020
Volatilitet
Gevinst: X394

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 01 Juli 2022 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Grafik i høj kvalitet fra Betsoft

Klæbrige Wilds

Fantastisk Free Spin-funktion

Flotte animationer

Dragende tema

Ulemper

Maksimale indsats kunne have været højere

RTP'en er lidt under gennemsnittet

Fakta om Spillemaskinen

Software Betsoft

Volatilitet

RTP% 95.03

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.10

Max. Indsats 10.00

Antal hjul 5

Antal rækker 3

Temaer i spillet

Søde sager


Funktioner

Respin Wild Udskiftning af symbol Sticky Wilds Respins Gamble spil Bonus symboler Scatter symboler Free Spins Wild


Slik inspirerede symboler i Super Sweets

Slik inspirerede symboler i Super Sweets

Velkommen til Super Sweets

Du er kommet til det helt rette sted, hvis du har en sød tand. Det slikbaserede tema i Super Sweets er meget dragende og detaljeret. Det vil føles som om, du er trådt ind i en kæmpe slikbutik, hvor du kan købe alt det slik, du nogensinde kunne drømme om.

Super Sweets byder dig velkommen med nogle søde specielle bonusser, der gør det tilgængeligt og nemt for dig at vinde sukkersøde udbetalinger. Der er blandt andet de klæbrige wild-symboler, som vil gøre din spilsession helt fantastisk. Derudover vil free spins-runden sørge for, at du altid vil få nogle gratis goder som belønninger under dine lange spil-sessioner.

Lige meget hvilke søde sager du foretrækker, vil Super Sweets kunne tilfredsstille dig. Lige fra jelly beans til chokoladebarer, du kan få alt i den enestående slikbutik. Der er 5 hjul og 3 rækker i spillet, som vil give dig 10 forskellige betalingslinjer at satse på.

Video: Spil Super Sweets - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Eksempel på gameplay i Super Sweets

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sukkersød grafik og tema

Det er tid til at lade dig friste af det lækre spils søde sager og godter. Spillet er som sagt centreret omkring et sukkerfyldt slik-tema. De forskellige elementer såsom symbolerne, animationerne, baggrunden og hjulene er designet i henhold til temaet. Hvert billede på spillemaskinen er meget detaljeret, og du vil elske den måde, hvorpå designerne har brugt farverige slikinspirerede animationer.

Det første du vil bemærke, når du starter spillet, er de 5 hjul på hjulsættet. Hvis du kigger nøje efter kan du se at hjulene faktisk forestiller glaskrukker, ligesom dem der bruges i slikbutikker. Krukkerne er lukket med et smukt låg i guld, og de er fyldt op med slik, som også er symbolerne på spillemaskinen.

Symbolerne er meget smukke og tiltalende, og som du nok har gættet, er alle symbolerne faktisk forskellige typer slik, der spænder lige fra chokoladebarer til karameller. Jordbærfudgen, chokoladebarerne og karamellerne er de højt betalende symboler, mens de lavt betalende symboler inkluderer bolsjerne i forskellige farvede indpakninger.

Søde free spins i Super Sweets

Søde free spins i Super Sweets

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan lander du nogle lækre og magiske kombinationer

Træd ind i den magiske verden af Super Sweets med en spillemaskine, der fungerer på betalingslinjemetoden. Der er 10 faste betalingslinjer i spillet, hvor du skal lande kombinationer af 3 eller flere ens symboler for at vinde en udbetaling.

Udbetalingerne betales på multiplikatorbasis. Du vil dermed få din udbetaling i form af en multiplikator, og multiplikatoren anvendes på dit valgte indsatsbeløb. Det endelige beløb bliver din gevinst fra det pågældende spin. Nogle wild-symboler vises tilfældigt på skærmen, og de vil danne kombinationer med alle de almindelige symboler, hvilket hjælper dig med at lande kombinationer.

Vi anbefaler, at du tjekker spilleautomatens gevinstoversigt ud, så snart du starter din spil-session. Den giver dig nemlig detaljerne om de forskellige kombinationer og udbetalinger, som er mulige i spillet. Det højest betalende symbol er chokoladebar-symbolet, som giver dig en udbetaling på 25x, hvis du lander en kombination af 5 ens symboler.

Kontrolelementerne og knapperne er designet på en meget enkel og minimalistisk måde, og du vil hurtigt få styr på, hvordan de fungerer. 

Brug klæbrige wild symboler

Brug klæbrige wild symboler

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Lækre bonusfunktioner i Super Sweets

De specielle bonusser er det mest spændende på enhver online spilleautomat, idet de tilføjer en masse spænding til gameplayet ved at uddele specielle funktioner og minispil. Du kan indsamle dine free spins i Super Sweets, og dermed kan du ende med nogle ekstra mønter, som bliver tilføjet til din saldo.

Klæbrige Wilds

Alle wild-symbolerne i Super Sweets er klæbrige wilds, hvilket betyder, at de vil blive på deres pladser på det næste spin. Det gør det lettere for dig i den næste runde at lande vindende kombinationer. Wild-symbolerne i Super Sweets ligner lyserøde tyggegummier. Hvert wild-symbol, der dukker op i spillet, udløser et re-spin, som øger din RTP. Jo flere wilds du får på dit grid, jo flere re-spins får du også.

Double Up Runden

Det er en speciel bonusfunktion i Super Sweets, der giver dig mulighed for at gamble dine gevinster for at vinde ekstra udbetalinger. Efter enhver standardgevinst du lander i spillet, bliver en fordoblings-knap fremhævet. Hvis du klikker på den, gambler du halvdelen af din udbetaling. En mønt kastes på skærmen, og hvis du vinder, får du større udbetalinger, hvilket er meget indbringende og interessant.

Super Sweets slikoverraskelse

Du får en unik free spins bonusrunde i Super Sweets, som udløses, når du lander Super Sweets Slik på 2., 3. eller 4. hjul. Slikket bliver til Guldbilletter (Golden Tickets), der vil aktivere din free spins-tilstand eller de specielle klæbrige wilds, der belønner dig med re-spins.

Guldbilletter

Free spins-runden i Super Sweets aktiveres, når du får 3 guldbilletter på hjulene. Du får 5 free spins, når runden aktiveres. Du kan også udløse free spins-runden under re-spins, som gives af de klæbrige wilds.

Når free spins-runden er aktiveret, bliver guldbillet-symbolerne, der oprindeligt var scatter-symbolerne, til klæbrige wilds. Hvis din bonusrunde udløses under en wild respin, vil wilds forblive på skærmen, indtil free spins-runden er forbi.

Gamble dine gevinster i Super Sweets

Gamble dine gevinster i Super Sweets

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP & Volatilitet

I Super Sweets kan du satse ethvert beløb mellem 50 øre pr. spin og 70 kr. pr. spin, hvilket er et ret bredt indsatsområde. RTP'en for 5x3-spillemaskinen er 95,03%, hvilket er lavere end andre lignende spilleautomater. Volatiliteten for spillemaskinen er medium.

Startskærm i Super Sweets

Startskærm i Super Sweets

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETO's endelige vurdering af Super Sweets

Hvis du har en sød tand, skal du helt sikkert prøve at satse på Super Sweets-spillemaskinen.

Udviklerne hos Betsoft har skabt en fantastisk spillemaskine med specielle og unikke elementer og bonusfunktioner. De har skabt et velafbalanceret spil og simpelt hvis du er nybegynder.

Hvis vi skulle beskrive vores oplevelse af Super Sweets-spillemaskinen med et ord, ville det bestemt være lækkert. Det overordnede tema i Super Sweets handler om søde sager, slik og masser af godter. Det lækre slik og de søde sager giver dig nogle velsmagende belønninger og udbetalinger, så snart du begynder dit slikeventyr.

Der er et par specielle bonusser såsom en free spin-runde, klæbrige wild-symboler med re-spins og unikke slik-overraskelser, så du vil aldrig kede dig, når du spiller spillet.

Vi har en gratis demoversion tilgængelig her på BETO, som du kan prøve.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Super Sweets

Hvor høj er Super Sweets RTP og volatilitet?

Super Sweets' RTP er på 95,03%, hvilket er under gennemsnittet og med en volatilitet på medium.

Hvem har skabt Super Sweets?

Betsoft er udviklingsstudiet bag Super Sweets.

Er der nogen unikke bonusser i Super Sweets?

Ja, du får mange specielle funktioner i Super Sweets, herunder klæbrige wilds, en free spin-runde og nogle specielle sliksymboler.

Hvad er indsatsområdet i Super Sweets?

Du kan satse ethvert beløb mellem 50 øre pr. spin og 70 kr. pr. spin i Super Sweets.

Hvordan kan jeg prøve Super Sweets gratis?

Du kan tjekke Super Sweets ud gratis med vores demo-version her på BETO.