MENU
Søg
Spillemaskiner

Invaders Megaways Spil For sjov

Spil Invaders Megaways gratis demo

Invaders Megaways  Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Invaders Megaways af WMS

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Invaders Megaways anmeldelse VurderingVurdering

Invaders Megaways  Demo

Det er tid til at tage på et sci-fi eventyr med venlige rumvæsner, UFOer og køer. Invaders Megaways spillemaskinen indeholder den berømte Megaways-mekanik og er inspireret af Invaders from the Planet Moolah spillemaskinen skabt af samme udvikler, nemlig Scientific Games.

Spilleautomaten er spækket med sjove og belønnende funktioner såsom Kaskader, Free Spins og Mythical Unicow-funktionen

Læs videre for at høre mere om spillet.


Udgivet: 10.06.2021
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 17 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenMaksimal gevinst på 25.000x din indsats

ÅbenSpændende funktioner selv i hovedspillet

ÅbenFree Spins med kraftfulde Modifikatorer

ÅbenFree Spins kan genudløses

ÅbenFantastisk tema og grafik

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Høj volatilitet

Luk Ingen bonuskøb

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software WMS

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 96.30

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.25

Spillemaskiner Max. Indsats 10.00

Spillemaskiner Antal hjul 6

Spillemaskiner Antal rækker 10

Spillemaskiner Betalingslinier 1000000

Temaer i spillet

UFO Landbrug Rummet


Funktioner

Megaways Hjul Ændring Udskiftning af symbol Faldende symboler Tilfældig Wilds Freespins Multiplikator Voksende Symboler Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Karakterer

Rumvæsner


Nyd et intergalaktisk eventyr med innovative funktioner

Nyd et intergalaktisk eventyr med innovative funktioner

Velkommen til Invaders Megaways spillemaskinen

Invaders Megaways online spillemaskinen giver dig mange interessante funktioner og et behageligt tema. Spillet har 6 hjul og med Megaways-motoren kan du nyde op til 117.649 måder at vinde på. Hjulene kan have 2 til 7 symboler som på andre Megaways-spillemaskiner. Antallet af symboler kan dog udvides til 10 for at give dig op til 1.000.000 måder at vinde på.

Invaders Megaways spilleautomaten er ikke en almindelig spillemaskine. Spillet har nemlig en UFO Wild Udvælger, som kan konvertere tilfældige symboler til Wilds og gøre hovedspillet mere tilfredsstillende. Spillet har også Kaskadehjul, så du har mulighed for at konvertere en gevinst til flere.

En af de mest imponerende ting ved spillemaskinen er, hvor godt funktionerne fungerer sammen. Vi vil diskutere dem i flere detaljer senere, og vi kan forsikre dig om, at de vil overraske dig.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Spændende rumvæsentema og levende grafik

Temaet og designet på spillemaskinen er inspireret af det populære Invaders from the Planet Moolah spil, som blev udgivet tilbage i 2013. Det ville dog ikke være rimeligt at sammenligne spillene, idet Invaders Megaways først blev udgivet i 2021.

Temaet og grafikken vil straks fange din opmærksomhed. Der er ingen tvivl om, at det er en af de flotteste udgivelser fra 2021. Baggrunden forestiller en bondegård med cirkler af korn og en form for flimrende lys fra huset. Et par underlige objekter kan også ses flyve rundt i det fjerne fra tid til anden.

Symbolerne passer godt til rumvæsentemaet, da vi kan se et rumvæsen, en videnskabsmand, en UFO, en flyvende ko og en strålepistol. Den nøjagtige historie bag spillet fremgår ikke klart. Det ser dog ud til, at rumvæsnerne har invaderet jorden og er begyndt at eksperimentere med dyrene på planeten, og deres første offer er tilsyneladende en uskyldig ko.

En flyvende UFO er konstant over hjulene, og den bevæger sig, når du drejer hjulene. Hjulene har også et kraftfelt, der kan ses omkring de midterste hjul.

Det bedste ved spillet er det innovative design af kortsymbolerne, idet de ligner symboler fra en fremmed planet. Musikken med funky rytme passer perfekt til spillemaskinen, fordi den tilføjer noget ekstra til den mærkelige atmosfære, som de har forsøgt at skabe. Overordnet set er temaet og grafikken på spillemaskinen fejlfrit.

Nyd Free Spins med spændende Modifikatorer

Nyd Free Spins med spændende Modifikatorer

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan besejrer du Invaders Megaways spilleautomaten

Sådan spiller og vinder du på spilleautomaten.

  • Den grønne knap bruges til at dreje hjulene.
  • Knappen lige over den grønne knap bruges til at foretage spins automatisk. Du kan udføre op til 200 spins på autopilot, og du kan også indstille tabs- og gevinstgrænser.
  • Møntknappen kan bruges til at indstille din indsats i intervallet mellem 2 kr. og 75 kr.
  • Hvis du gerne vil se antallet af aktive Megaways på et spin, kan du finde det under spillemaskinens navn.
  • Menuknappen er også til stede, hvis du vil slå lyden til eller fra, ændre kontrolelementerne eller få adgang til grundlæggende oplysninger om spillemaskinen.

Du kan nemt vinde ved at lande 3 eller flere ens symboler på tilstødende hjul fra venstre mod højre. Invaders-logoet som er det højest betalende symbol, betaler dig 4x din indsats for at lande en kombination af seks ens symboler. Videnskabsmanden betaler dig 2x din indsats for at lande en lignende kombination.

Symbolernes udbetalinger er ikke så høje, men det er stadig acceptabelt, idet det er en Megaways-spillemaskine. Du kan nemt få flere gevinster og store gevinster på grund af funktionerne, så bliv ikke bekymret på grund af udbetalingerne.

Nyd Kaskadehjulene for at få flere gevinster i Invaders Megaways

Nyd Kaskadehjulene for at få flere gevinster i Invaders Megaways

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Innovative bonusfunktioner

Invaders Megaways indeholder Kaskadehjul ligesom andre Megaways-spillemaskiner. Spillet her har dog også nogle innovative funktioner, som du måske ikke finder andre steder. Lad os se på bonusfunktionerne i hovedspillet. 

Kaskadehjul

Det er funktionen, som du oftest vil se i action. Kaskadefunktionen betyder, at de vindende symboler forsvinder, og nye symboler falder ovenfra for at erstatte dem. Processen fortsætter på den måde, så længe der er en vindende kombination på hjulene.

Da Megaways giver dig meget højere vindermuligheder, er Kaskadehjul-funktionen perfekt til Megaways-spillemaskiner.

Udvælger-funktion (UFO Wild Selector)

UFO Wild Selector-funktionen er den unikke funktion, der bringer en masse spænding til spillemaskinen. UFO'en flyder over hjulene og udvælger et tilfældigt symbol til at være Wild. Alle forekomster af symbolet valgt af UFO'en på hjul 2 til 5 vil dermed omdannes til Wilds.

Under Mythical Unicow og Free Spins-funktionen vil alle forekomster af et tilfældigt symbol konverteres til Wilds. UFO Wild Selector-funktionen bliver dermed mere kraftfuld, når den kombineres med andre funktioner.

Mythical Unicow-funktion

En Unicow vises tilfældigt under hovedspillet og udvider symbolerne på hjulene, så der er 7 til 10 symboler på et hjul. Det kan udvide vindermåderne op til 1.000.000.

Land 4 eller flere bonussymboler for at udløse Free Spins i Invaders Megaways

Land 4 eller flere bonussymboler for at udløse Free Spins i Invaders Megaways

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Free Spins i Invaders Megaways

Du skal lande mindst 4 eller flere Scatters eller bonussymboler for at udløse gratis free spins. Følgende er antallet af Free Spins, du vil få, afhængigt af antallet af Scatters.

  • 4 Scatters = 7 Free Spins
  • 5 Scatters = 10 Free Spins
  • 6 Scatters = 15 Free Spins

Under Free Spins får du et tilfældigt valgt billedesymbol som Wild samt modifikatoren tilknyttet til symbolet. Hvert Free Spin har en anden Wild med en modifikator afhængigt af, hvilket symbol UFO'en vælger.

Lad os se på de forskellige symboler og deres modifikatorer.

Invaders-logo

Logosymbolerne udvides til at udfylde hele hjulet. Det udvidede symbol fungerer som en gruppe af små symboler i beregningen af gevinster.

Videnskabsmand

Alle videnskabsmand-symboler vil forvandles til Wilds. Gevinstmultiplikatoren fordobles for hver Kaskade med en startværdi på 2 og en maksimumsgrænse på 256.

Rumvæsen

Rumvæsen-symbolet øger højden på dets hjul og alle tilstødende hjul med 1 for at udvide de vindende måder op til 1.000.000.

Koen

Ko-symbolerne bliver til 2x Wilds. Hver 2x Wild tælles som 2 Wilds i beregning af gevinster.

Strålepistol

1 Wild symbol tilføjes tilfældigt til hjulene for hvert strålepistol-symbol. Nye strålepistoler der falder ovenfra, tilføjer ingen Wilds.

Det er muligt at genudløse Free Spins ved at lande mindst 3 Scatters på hjulene. 3 Scatters giver dig 4 ekstra Free Spins, og 4 eller flere Scatters giver dig en fuld genudløsning.

Nyd Free Spins med ubegrænset potentiale

Nyd Free Spins med ubegrænset potentiale

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Gevinst

RTP'en for spillemaskinen er 96,30%, hvilket er lidt højere end den gennemsnitlige RTP på 96%.

Volatiliteten på spillemaskinen er høj, hvilket også forventes, idet den maksimale gevinst er 25.000x din indsats. Gevinsterne ses ikke ofte, men de kan være meget store. Vi tror ikke, at nogen vil klage over volatiliteten, hvis de vinder flere tusinde gange deres indsats.

Nyd Free Spins med Modifikatorer, Kaskadehjul og mere i Invaders Megaways

Nyd Free Spins med Modifikatorer, Kaskadehjul og mere i Invaders Megaways

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Invaders Megaways online spillemaskinen noget for dig?

Invaders Megaways er en underholdende og belønnende spillemaskine med innovative funktioner og grafik i høj kvalitet. Scientific Games er gået hele vejen, da de designede spillet.

Der er ingen tvivl om, at Free Spins'ene er værd at vente på i spillet. Spændingen ved Free Spins er blevet endnu højere på grund af de innovative Modifikatorer, der kan hjælpe dig med at få den maksimale gevinst på 25.000x din indsats.

Megaways-motoren er i spillet sammen med Kaskadefunktionen, hvilket er en dødbringende kombination. Mythical Unicow symbolet vises tilfældigt og giver dig en chance for at få de største gevinster. Lad os ikke glemme UFO Wild Selector-funktionen, som forbedrer potentialet i hovedspillet og gør de andre bonusfunktioner meget kraftfulde.

Med hensyn til funktionerne har de ikke begået en enkelt fejl, og de har gjort det lettere at få store gevinster. Grafikken og temaet er fænomenalt. RTP'en er god, og den høje volatilitet er let at tolerere på grund af funktionerne. Kort sagt bør du uden tvivl prøve Invaders Megaways af og se, hvor stort du kan vinde.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Invaders Megaways spillemaskinen - Ofte stillede spørgsmål

Hvor stor er den Maksimale Gevinst i Invaders Megaways? Pil Pil

Den maksimale gevinst er 25.000x din indsats eller 1.800.000 kr. Det er en seriøs maksimal gevinst, der vil tiltrække alle typer spillere.

Hvor høj er RTP'en og volatiliteten på Invaders Megaways spillemaskinen? Pil Pil

RTP'en på spillemaskinen er 96,30%, hvilket er ret godt. Volatiliteten er høj, men du skal ikke bekymre dig, idet det vindende potentiale er enormt.

Kan I forklare, hvordan den mytiske Unicow-funktion fungerer i Invaders Megaways? Pil Pil

Funktionen aktiveres tilfældigt og udvider hjulene, så hvert hjul har mellem 7 og 10 symboler. Antallet af Megaways vil dermed være mellem 117.649 og 1.000.000.

Kan I forklare, hvordan UFO Wild Selector-funktionen fungerer i Invaders Megaways? Pil Pil

UFO'en udvælger et symbol til at fungere som Wild under et spin. Alle forekomster af symbolet på de midterste hjul vil forvandles til Wilds.

Er der Free Spins i Invaders Megaways? Pil Pil

Ja, du kan udløse Free Spins ved at lande 4 eller flere Scatters på hjulene. Hvert spin har et tilfældigt valgt højt betalende symbol som Wild med en unik Modifikator. Du kan nyde at udvide Wilds, Wilds med gevinstmultiplikatorer, Wilds, der øger hjulhøjden og mere.

Er det muligt at spille på Invaders Megaways spillemaskinen gratis? Pil Pil

Ja, tøv ikke med at prøve spillemaskinen af gratis lige her på BETO.