MENU
Søg
Spillemaskiner

Immortal Romance Mega Moolah Spil For sjov

Spil Immortal Romance Mega Moolah gratis demo

Immortal Romance Mega Moolah  Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Immortal Romance Mega Moolah af Microgaming

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Immortal Romance Mega Moolah anmeldelse VurderingVurdering

Immortal Romance Mega Moolah  Demo

Immortal Romance Mega Moolah fra Microgaming tilføjer et spændende twist til den populære spillemaskine, som gør spillet endnu mere indbringende. Det store udvalg af free spins i Immortal Romance blev kun gjort endnu bedre med tilføjelsen af en jackpot.

I denne gennemgang af Immortal Romance Mega Moolah-spillemaskinen vil vi undersøge alt, hvad automaten har at tilbyde i detaljer.


Udgivet: 24.06.2021
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X12000

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 13 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenKlassisk grafik og tema

ÅbenKraftfulde funktioner i hovedspillet

ÅbenMaksimal gevinst på 12.000x din indsats

ÅbenProgressive jackpots der kan gå op til flere millioner

ÅbenMaksimal gevinst kan vindes i hovedspillet

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Lavere RTP end gennemsnittet

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Microgaming

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 93.40

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Ja


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.20

Spillemaskiner Max. Indsats 6.00

Spillemaskiner Antal hjul 5

Spillemaskiner Antal rækker 3

Spillemaskiner Betalingslinier 243

Temaer i spillet

Vampyrer og Blod


Funktioner

Udskiftning af symbol Vælg FreeSpin variant Faldende symboler Tilfældig Wilds Freespins Multiplikator Progressiv Jackpot Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Karakterer

Vampyr


Immortal Romance Mega Moolah online spillemaskinen

Immortal Romance Mega Moolah online spillemaskinen

Velkommen til Immortal Romance Mega Moolah

Immortal Romance er en af de der veteran spillemaskiner, som bare bliver ved med at klare sig godt, selv mange år efter, det er blevet udgivet. Microgaming kendte til det store potentiale på spillemaskinen, så derfor tilføjede de Mega Moolah progressive spillemaskiner for at gøre det endnu bedre.

De progressive jackpots er ikke for sarte sjæle, idet de har gjort mange mennesker millionærer. Mega jackpotten starter ved 7,5 millioner kr., men det er ikke ualmindeligt, at folk vinder mere end 35 millioner kr. Dit liv vil med garanti blive vendt op og ned, hvis du vinder Mega jackpotten.

Vi håber, du er klar til at finde ud af, hvordan de spændende funktioner på spillemaskinen, såsom free spins og progressive jackpots, fungerer. Vores informationer vil kunne hjælpe dig med at vinde millioner, så bliv ved med at læse med her.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vintage-grafik og tema

Udvikleren har bevaret grafikken og temaet fra det oprindelige Immortal Romance-spil. Vintage-grafikken og vampyrtemaet passer perfekt til spillemaskinen. De har formået at fange den gotiske vibe med symbolerne og den mørke baggrund. Musikken er let og distraherer ikke fra gameplayet.

Symbolerne tilføjer noget til historien og hele mystikken i gameplayet. Vi kan se de fire hovedpersoner i form af symboler: Amber, Troy, Michael og Sarah. Dørhåndtaget fungerer som Scatter-symbol, og Wild-symbolet er spillets logo. Det hjemsøgte hus, hvor historien finder sted, kan også ses som et symbol.

Du kan se fire forskellige typer free spins med forskellige animationer og funktioner. Der er så mange overraskelser, der ligger og venter på dem, som er villige til at prøve spillemaskinen af. Når du får Wild Desire-wins, vil animationerne vise karakterens historie, hvilket tilføjer et meget personligt præg til spillet.

Immortal Romance Mega Moolah-spillemaskinen

Immortal Romance Mega Moolah-spillemaskinen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Volatilitet og RTP

Det er naturligvis en spillemaskine med høj volatilitet, idet den har et stort vinderpotentiale og indbringende funktioner. Det enorme vinderpotentiale er kun blevet forbedret af de progressive jackpots, så du skal slet ikke bekymre dig om den høje volatilitet.

Immortal Romance Mega Moolah har en RTP (tilbagebetalingsprocent) på 93,4%. Det er lavere end den gennemsnitlige RTP på 96%, men du skal huske på, at spillemaskinen har progressive jackpots, som giver dig muligheden for at vinde flere millioner. Den lavere RTP er derfor berettiget i dette tilfælde.

Tre Scatters udløser free spins i Immortal Romance Mega Moolah

Tre Scatters udløser free spins i Immortal Romance Mega Moolah

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Alsidige og kraftfulde bonusfunktioner

Immortal Romance tog verden af online spillemaskine spillere med storm på grund af de kraftfulde funktioner, som ikke findes andre steder. Spilleautomaten har forskellige fremragende funktioner, såsom Wild Desire-funktionen, multiplikator Wilds (2x din indsats), forskellige typer free spins og progressive jackpots, der udløses tilfældigt.

Lad os tage et kig på de forskellige bonusfunktioner i Immortal Romance Mega Moolah.

Wild Desire: Wild Desire-funktionen udløses tilfældigt og kan gøre 1 til 5 hjul Wild. Det er sjældent, men du kan få den maksimale gevinst på 12.000x din indsats for at gøre alle 5 hjul til Wild.

The Chamber of Spins: Chamber of Spins er free spins-funktionen på spillemaskinen. Du kan udløse funktionen ved at lande 3, 4 eller 5 scatters, hvor som helst på hjulene. Hvis du lander 3 eller flere Scatters, belønnes du mellem 2x til 200x din indsats, og derudover udløses free spins. Du kan få en mere indbringende type free spins ved at udløse free spins flere gange.

Følgende er typerne af free spins i den rækkefølge, som de låses op ved at spille på spillemaskinen.

  1. Amber: Du får 10 free spins, og alle gevinster multipliceres med 5. Du får bonussen 1. gang du udløser free spins, og den kan genudløses.
  2. Troy: Denne free spins-bonus kan bruges fra den 5. gang du udløser free spins. Den belønner dig 15 free spins med Vampire Bats-funktionen. Vampire Bats ændrer tilfældigt symboler til 2x eller 3x multiplikatorer, og grænsen for multiplikatorværdien er 6x.
  3. Michael: Bonussen låses op fra den 10. gang du udløser free spins, og den belønner dig med 20 free spins med Rolling Reels-funktionen. Funktionen fungerer som cascading-hjul, hvor den vindende kombination forsvinder, og du får en chance mere for at danne en gevinst. Hvis du får en gevinst igen, stiger multiplikatoren med 1, og den kan gå op til 5 for at vinde 5 gange i streg.
  4. Sarah: Det er den sværeste free spin-bonus at låse op for, fordi den først er tilgængelig fra den 15. gang du udløser free spins. Det giver dig 25 free spins med Wild Vine-funktionen. Når Wild Vine-symbolet vises på 3. hjul, vil det omdanne op til 15 symboler til Wilds. Du kan dermed forestille dig, hvor stort potentialet er med denne funktion. Den fantastiske nyhed er, at free spins kan genudløses ved at lande 2 eller flere Scatters på hjulene under free spins. Du kan få 1, 2, 3 og 4 ekstra free spins for at lande henholdsvis 2, 3, 4 og 5 scatters.
Forskellige free spins i Immortal Romance Mega Moolah

Forskellige free spins i Immortal Romance Mega Moolah

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan besejrer du Immortal Romance Mega Moolah-automaten

Spillemaskinen kan prale af 243 betalingslinjer eller måder at vinde på. Alt, du skal gøre er at lande 3 eller flere ens symboler på en betalingslinje fra venstre mod højre for at vinde. Dog er 2 Scatters nok til at vinde, idet Scatters er sjældne.

Der er også en unik funktion, som er Wild Desire. Funktionen kan gøre alle hjulene Wild, så du kan få nemme gevinster, hvis der er nok hjul, der bliver til Wild. Hvis alle hjulene bliver Wild, får du den maksimale gevinst på 12.000x din indsats.

Kæmpe gevinst på Immortal Romance Mega Moolah online spillemaskinen

Kæmpe gevinst på Immortal Romance Mega Moolah online spillemaskinen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ekstraordinære progressive jackpots

Microgaming har en meget populær og indbringende progressiv jackpot ved navn Mega Moolah. Immortal Romance er for nylig blevet en del af netværket, hvor de progressive jackpots udløses tilfældigt.

Den bedste del ved progressive jackpots er, at de starter med et højt beløb og fortsætter med at stige, jo flere mennesker der spiller spillet. Jackpotbeløbet nulstilles, når nogen vinder den. Følgende er startværdierne på de progressive jackpots, som du kan finde i Immortal Romance Mega Moolah.

  1. Mini Jackpot: 75 kr.
  2. Minor Jackpot: 750 kr.
  3. Major Jackpot: 75.000 kr.
  4. Mega Jackpot: 7.500,00 kr.

Husk at det er startbeløbene, og at der ikke er nogen grænse for, hvor høj en progressiv jackpot kan gå.

Udforsk kraftfulde og indbringende funktioner på Immortal Romance Mega Moolah-spillemaskinen

Udforsk kraftfulde og indbringende funktioner på Immortal Romance Mega Moolah-spillemaskinen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Kompatibilitet med Immortal Romance Mega Moolah

Immortal Romance Mega Moolah fungerer problemfrit på alle enheder uanset operativsystem. Den ældre version havde ingen problemer med kompatibiliteten, så denne version baseret på den nyeste HTML5-teknologi skulle også fungere fint. Det vil endda være nemt at spille på små skærme.

Immortal Romance Mega Moolah er en af de mest indbringende online spillemaskiner

Immortal Romance Mega Moolah er en af de mest indbringende online spillemaskiner

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Immortal Romance Mega Moolah online spillemaskinen noget for dig?

Immortal Romance Mega Moolah er en af de bedste spillemaskiner nogensinde. Det er en klassisk spillemaskine kombineret med Mega Moolah-jackpotten, hvilket er en meget god idé. Anerkendte Microgaming var bevidste omkring, at Immortal Romance allerede havde så mange fremragende funktioner, så de undlod at begå den fejl at ændre noget. De tilføjede blot spillet til Mega Moolah-netværket og skabte dermed en af de mest indbringende spillemaskiner nogensinde.

Den funktion der skiller sig mest ud, er Wild Desire-funktionen, som tilfældigt udløses og giver dig en chance for at få den maksimale gevinst på 12.000x din indsats. Du kan nemt klare dig med den lavere RTP på grund af de funktioner, der kan belønne dig nok til at ændre hele dit liv.

Den høje volatilitet holder dig fokuseret og gør de store gevinster endnu federe. Det er ikke normalt at have en så fantastisk oplevelse på en spillemaskine, der er over ti år gammel. Spillemaskinen er en evergreen, så den vil blive ved med at klare sig godt i fremtiden. Immortal Romance er en af de spillemaskiner, der var langt forud for sin tid. Microgaming har derfor vores fulde respekt for at udvikle spillemaskinen og derefter tilføje den til deres Mega Moolah-netværk.

Vi anbefaler kraftigt, at du prøver spillemaskinen af, især hvis du er på udkig efter enorme gevinster. Vi håber, at du nød vores Immortal Romance Mega Moolah anmeldelse, og at du lærte noget nyt om den.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Immortal Romance Mega Moolah - Ofte stillede spørgsmål

Hvor høj er RTP'en for Immortal Romance Mega Moolah? Pil Pil

RTP'en (tilbagebetalingsprocenten) for spillemaskinen er 93,4%, hvilket er lavere end Immortal Romance (96,86%), men højere end RTP'en for Mega Moolah (88,12%).

Hvor høj er volatiliteten i Immortal Romance Mega Moolah? Pil Pil

Det er en spillemaskine med skyhøj volatilitet, så du bør forvente masser af op- og nedture.

Hvad er den maksimale gevinst i Immortal Romance Mega Moolah? Pil Pil

Den maksimale gevinst er 12.000x din indsats, hvilket er ret fantastisk.

Hvordan fungerer Wild Desire-funktionen? Pil Pil

Det udløses tilfældigt under hovedspillet og gør 1 til 5 hjul Wild. Det kan give dig den maksimale gevinst, hvis alle hjulene bliver Wild.

Er free spins tilgængelige i Immortal Romance Mega Moolah? Pil Pil

Ja, 4 forskellige typer free spins kan låses op ved at udløse free spins. Du skal udløse free spins 15 gange for at låse op for alle typer free spins.

Kan jeg spille Immortal Romance Mega Moolah på mobilen? Pil Pil

Ja, spillemaskinen fungerer fejlfrit på alle elektroniske enheder.

Er det muligt at spille Immortal Romance Mega Moolah gratis? Pil Pil

Ja, du kan prøve en gratis Immortal Romance Mega Moolah demo lige her på BETO.