MENU
Søg
Spillemaskiner

Fruit Bat Crazy Spil For sjov

Spil Fruit Bat Crazy gratis demo

Fruit Bat Crazy  Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Fruit Bat Crazy af Betsoft

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Fruit Bat Crazy anmeldelse VurderingVurdering

Fruit Bat Crazy  Demo

Fruit Bat Crazy er en frugt- og flagermusinspireret spillemaskine udgivet i 2019. Spillemaskinen fungerer på et format med 5 hjul og 3 rækker. Den kan udbetale dig på 243 forskellige måder og give dig nogle gode belønninger med en RTP på 95,22%. Du kan vinde udbetalinger helt op til 75.000 kr. på et enkelt spin fra både din PC og mobiletelefon. Læs videre for at høre mere.


Udgivet: 22.03.2019
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet slukket Volatilitet slukket
Gevinst: X1196

Skrevet af: Julius De Vries | Sidst opdateret: 13 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Julius de Vries gennemgår casino bonusser og vilkår her på BETO™, så vores læsere vil ikke lader sig narre af de lyssky operatører i branchen som stadig findes. Han er også en verificeret spilekspert. Om Julius De Vries

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenOp til 200 Free Spins

ÅbenMulighed for Bonuskøb

ÅbenFlydende animationer

ÅbenSjovt og sødt tema

ÅbenBlanding af klassiske og moderne funktioner

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Jackpotten kunne være større

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Betsoft

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet slukket Volatilitet slukket

Spillemaskiner RTP% 95.22

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.40

Spillemaskiner Max. Indsats 40.00

Spillemaskiner Antal hjul 5

Spillemaskiner Antal rækker 3

Spillemaskiner Betalingslinier 243

Temaer i spillet

Frugt


Funktioner

Faldende symboler Gamble funktion Scatter symboler Free Spins Wild


Sjov og venlig grafik i Fruit Bat Crazy

Sjov og venlig grafik i Fruit Bat Crazy

Fruit Bat Crazy - Find din frugtkurv frem

Nogle af de sødeste spillemaskiner tilgængelige på markedet i dag er skabt af Betsoft automatudviklerne, og Fruit Bat Crazy er endnu en imødekommende spillemaskine fra dem. Spillet er spækket med søde flagermus og saftige frugter. De fleste af symbolerne på hjulene er inspireret af temaet, og de inkluderer blommer, kirsebær, vandmeloner, ananas, appelsiner og flagermus.

Dit gameplay er et klassisk grid med 5 hjul og 3 rækker, hvilket vil give dig 243 forskellige mulige vinderkombinationer. Fruit Bat Crazy har en meget belønnende Free Spins-funktion, hvor du kan få 200 Free Spins på et enkelt spin. Sats et hvilket som helst beløb du føler dig godt tilpas med, da indsatsen starter fra så lidt som 3 kr. pr. spin.

Det er et meget grafisk spil med en kraftfuld spilmekanik, så du vil uden tvivl forelske dig i Fruit Bat Crazy på ingen tid.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sødt tema og indbydende grafik i Fruit Bat Crazy

Temaet og grafikken i Fruit Bat Crazy er meget sød og sjov. Hvert element er designet på en flot og tiltalende måde, og detaljerne er udført med stor ekspertise. Du får en klassisk stemning fra spilleautomaten, idet temaet er baseret på frugt, hvilket giver de fleste spillere en nostalgisk følelse. 

Udover de saftige frugter vil en behjælpelig flagermus også være med dig under hele gameplayet, og den vil hjælpe dig, lige meget hvilken situation du står i. Elementerne er meget engagerende og beundringsværdige, og du vil uden tvivl komme i godt humør af at spille spillet.

Betsoft er berømt for at udvikle fantastiske 3D-spillemaskiner, og Fruit Bat Crazy er et godt eksempel.

Diamant Wilds i Fruit Bat Crazy

Diamant Wilds i Fruit Bat Crazy

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller du

Når du drejer hjulene på Fruit Bat Crazy, føles det mere, som om du spiller et RPG-computerspil. Den søde flagermus er den vigtigste figur i spillet, og han tager dig med på eventyr i de magiske frugtfyldte lande. Heldigvis for dig er din flagermusven altid sulten efter gevinster, og han vil stikke sine hugtænder i enhver lækker frugt, der kommer frem på hjulene.

Idet hovedpersonen er flagermusen, så er det også ham der vises som Scatter-symbolet. Han kan dermed hjælpe dig med at udløse Free Spins-runden. Diamanten fungerer som Wild-symbolet, som kan danne kombinationer af alle spillets almindelige symboler, hvilket vil hjælpe dig med at lande vindende kombinationer.

Vores lille flagermusven foretrækker ananas, hvilket gør det til det mest belønnende symbol i spillet. Udover de specielle symboler får du også appelsiner, kirsebær, blommer og vandmeloner som almindelige symboler.

Ligesom de fleste andre titler fra Betsoft vil du hurtigt fange pointen i Fruit Bat Crazy. Du skal blot forstå de forskellige kombinationer, der giver dig udbetalinger. Kig på udbetalingstabellen for at sætte dig ind i det. Vælg derefter ethvert indsatsbeløb, som du har det godt med at satse på. Indsatsområdet er ret bredt, og du kan satse så lidt som 3 kr. pr. spin, hvilket kan øges til 400 kr. pr. enkelt spin.

Sats dine gevinster med "Double up" i Fruit Bat Crazy

Sats dine gevinster med "Double up" i Fruit Bat Crazy

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Specielle Bonus Funktioner

Fruit Bat Crazy er spækket med Specielle funktioner og ekstra bonusser. Betsoft formår altid at overraske os med innovative og Specielle Bonusser. Det vil du opleve med den nye Flydende Kaskadefunktion, som vi vil forklare mere om snart.

Fruit Bat Crazy indeholder elementer fra både klassiske internetbaserede spillemaskiner og moderne spillemaskiner. Den ene side giver dig old-school-vibes med det klassiske 5x3 grid og den frugtbaserede grafik. Når du først er begyndt at spille på automaten, vil du dog indse, at det er ret eksplosivt takket være de mange Specielle funktioner og den kraftfulde Free Spins-runde.

Flydende Kaskadefunktion (Liquid Cascades)

Flydende Kaskadefunktionen i Fruit Bat Crazy er et andet navn for Kaskadehjul Bonussen. Det er en belønnende spillemekanik, der fjerner de vindende symboler fra hjulsættet, hvilket vil give dig en ny chance for at blande hjulene og vinde flere kombinationer.

Det fede ved den Specielle Bonus er, at den altid er aktiv, og at du ikke behøver at gøre noget specielt for at høste fordelene af den. Den vindende kæde bliver ved, indtil du lander et gevinstløst spin.

Fyld Fruit Bat Stien med betalende Symboler (Fruit Bat Trail)

Enhver fantastisk online spillemaskine indeholder en unik Speciel Bonus, der gør den anderledes fra andre tilgængelige spillemaskiner. I Fruit Bat Crazy er der tale om Fruit Bat Stien. Du finder kun funktionen her, og den gør spillet unikt og attraktivt.

Efter ethvert vellykket spin vil en Fruit Bat Sti lyse op i de rum, hvor de specielle symboler var i det vindende spin. Det vil minde dig om de gamle klassiske spillemaskiner. Hvis du udfylder stien, vil en speciel mekanisme træde i kraft, og du vil få en meget indbringende udbetaling.

Fruit Bat Crazy Free Spins

Takket være den meget generøse og fordelagtige Free Spins Bonusrunde i Fruit Bat Crazy, vil den lille flagermus være dit mest efterspurgte symbol. Den fungerer som et specielt Booster-symbol i spillet, der vil give dig nogle Free Spins. Land blot 2 af symbolerne for at få dit indsatsbeløb tilbage med det samme.

Hvis du lander mindst 3 flagermus på et enkelt spin, får du 10 gratis spins på automaten. Du kan vinde op til 200 Free Spins på et enkelt spin i hovedspillet. Du får 200 Free Spins, når du udfylder hele hjulsættet med flagermus.

Vind 10 Free Spins i Fruit Bat Crazy

Vind 10 Free Spins i Fruit Bat Crazy

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Fruit Bat Crazy - RTP og Volatilitet

Fruit Bat Crazy's RTP er 95,22%, hvilket er omkring gennemsnittet. Du vil satse på et spil med en meget høj volatilitet, der kan give dig store gevinster, men de vil ikke være så hyppige.

Startskærm på Fruit Bat Crazy-spilleautomaten

Startskærm på Fruit Bat Crazy-spilleautomaten

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vores samlede vurdering af Fruit Bat Crazy

Fruit Bat Crazy er en meget sjov og sød spillemaskine fra Betsoft. Du vil blive overrasket over den unikke blanding af moderne og klassiske elementer. Old-school grid og struktur og de frugtbaserede billeder tager dig tilbage til de gode gamle dage med enarmede tyveknægte og de første elektriske spilleautomater.

I skarp kontrast til retro funktionerne har spillet en meget høj volatilitet samt nogle kraftfulde specielle funktioner, hvilket gør spillet til en meget gennemført oplevelse. Free Spins-runden er usædvanlig fed, og du kan vinde op til 200 spins på et enkelt spin.

Med 3D-grafik og avanceret spilmekanik er Fruit Bat Crazy meget underholdende, og du vil elske at spille på det. Vi har testet spillet grundigt her, og vi anbefaler det uden tvivl. Før du prøver den rigtige pengeversion, bør du prøve spillet af gratis ved hjælp af demoversionen her på BETO.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Fruit Bat Crazy

Hvor høj er Fruit Bat Crazy's Jackpotbeløb? Pil Pil

Fruit Bat Crazy tilbyder en Jackpot på 75.000 kr., som du kan vinde på et enkelt spin. Det er meget generøst og øger spændingen.

Hvor høj er RTP'en og Volatiliteten i Fruit Bat Crazy? Pil Pil

Fruit Bat Crazy har en høj volatilitet, og du vil få et eksplosivt gameplay. RTP'en for Fruit Bat Crazy er 95,22%, hvilket er omkring gennemsnittet.

Er der Free Spins i Fruit Bat Crazy? Pil Pil

Der er en fremragende Free Spins-runde i Fruit Bat Crazy, som du kan udløse ved at lande 3 eller flere flagermussymboler. Du kan vinde op til 200 Free Spins i en enkelt runde.

Hvad er Flydende Kaskadefunktionen i Fruit Bat Crazy? Pil Pil

Det er et andet navn for Kaskadehjulbonussen, som du kan se på mange andre online spillemaskiner. Det er en belønnende spilmekanik, der fjerner de vindende symboler, når du har vundet en gevinst.

Hvad er Fruit Bat Sti Bonussen? Pil Pil

Fruit Bat Sti Bonussen er en Speciel Funktion, som du ikke finder andre steder. Den giver dig direkte kontante udbetalinger, hvilket er med til at gøre spillet meget vanedannende.

Kan jeg prøve Fruit Bat Crazy gratis? Pil Pil

Ja, du kan prøve spillemaskinen gennem demoversionen, som giver dig mulighed for at udforske spillet uden at risikere rigtige penge. Den er tilgængelig her på BETO.