MENU

Spil Emerald Gold - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Emerald Gold af JustForTheWin

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Emerald Gold Anmeldelse

Emerald Gold

Emerald Gold er inspireret af Western Gold-spillemaskinen, hvor du får en pengepræmie for at lande et bestemt antal Scatters. Forskellen er, at spillemaskinen her er mere indbringende og giver dig mulighed for bonuskøb.

Emerald Gold har et irsk tema, og den er skabt af Just for the Win og Microgaming. Læs mere om spillemaskinen og dens bonusfunktioner i vores anmeldelse.


Udgivet: 10.02.2021
Volatilitet
Gevinst: X25000

Skrevet af: Julius De Vries | Sidst opdateret: 01 Jul 2022

Spillemaskinens Features

Køb Bonus

Køb Bonus

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Maksimal gevinst på 25.000x din indsats

Scatters betalingsfunktion

Free spins der kan genudløses

Anstændig RTP

Mere indbringende end Western Gold spillemaskinen

Ulemper

Høj volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Software JustForTheWin

Volatilitet

RTP% 96.04

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Ja


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 10.00

Antal hjul 5

Antal rækker 4

Funktioner

Køb Bonus Runde Extra Gratis Spins Scatter symboler Free Spins Wild


Karakterer

Irske alfer


Emerald Gold online spillemaskine

Emerald Gold online spillemaskine

Velkommen til Emerald Gold

Idet Emerald Gold er inspireret af en anden meget belønnende spillemaskine, havde vi høje forventninger til spillet fra starten. Spillet ligner Western Gold meget, men de har gjort alt, hvad de kunne for at forbedre det. Den maksimale gevinst er meget højere, og bonuskøb-funktionen er en praktisk tilføjelse. Spillemaskinen er baseret på irsk folklore, hvor du kan blive rig på ingen tid ved hjælp af held og magiske skabninger. 

Spillet har 5 hjul, 4 rækker og 40 betalingslinjer. Du vil ikke finde alt for mange bonusfunktioner, men du kan stadig vinde enorme belønninger på grund af de kraftfulde bonusfunktioner. Spillet har Scatters-betalingsfunktionen ligesom Western Gold-spillemaskinen har. Det har også en stor mængde free spins, som kan genudløses, indtil du samler 12 Scatters. Hvis du er forvirret over det, vil vi forklare bonusfunktionerne i flere detaljer lidt senere.

Du kan satse mellem 1 kr. til 75 kr. pr. spin. Vi føler, at de godt kunne have haft en højere øvre indsatsgrænse for at tilgodese high rollers. Dog er det stadig et ret anstændigt interval for de fleste spillere. Spillet har også en Autoplay-funktion, men du kan ikke indstille en tabsgrænse under autoplay. Måske har de valgt ikke at inkludere en tabsgrænsefunktion, idet du ikke kan satse mere end 75 kr. pr. spin.

Du kan vinde ved at lande 3 eller flere ens symboler på en betalingslinje fra venstre mod højre. Det vil være nok kun at lande 2 ens symboler, hvis det er de højest betalende symboler.

Video: Spil Emerald Gold - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Gameplay på Emerald Gold spilleautomaten

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Irsk tema og smuk grafik

Det irske tema kan allerede opleves på din startskærmen med den irske alf (leprechaun). Han smiler, men du ved, at han mener det alvorligt, så snart du begynder at dreje hjulene.

Først og fremmest vil vi bruge et øjeblik på at sætte pris på den smukke baggrund. Det ligner et oliemaleri, som vil berolige og behage dig. De har benyttet en simpel baggrund, der komplimenterer spillemaskinen godt.

Symbolerne er designet efter det irske tema. De er ekstravagante og står i skarp kontrast med baggrunden. Det er ikke svært at få øje på de symboler, der udbetaler mest, fordi de skinner og adskiller sig tydeligt fra de andre symboler.

De højest betalende symboler er 1, 2 og 3 sølvbarer, det skinnende tredobbelte 7-symbol og Wild-symbolet i guld. De lavest betalende symboler er øl-glasset, hjerteringen, hesteskoen og trekløveren. Hvis du kan lande en kombination med fem ens Wild-symboler, vinder du en gevinst på 30x din indsats.

Guldhat-symbolet er free spins-symbolet, og firkløveren er scatter-symbolet, som aktiverer Scatter-betalingsfunktionen.

Free spins på Emerald Gold spillemaskinen

Free spins på Emerald Gold spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Enkle og indbringende bonusfunktioner

Microgaming tog den kloge beslutning om fylde spillet med for mange bonusfunktioner. De har skabt en simpel spillemaskine med enkle funktioner, som stadig belønner dig bedre end mange af de mere komplicerede spillemaskiner gør. Lad os udforske bonusfunktionerne og undersøge, hvordan de fungerer.

Wild

Wild-symbolet er noget, du helt sikkert kender til, hvis du godt kan lide at spille på spillemaskiner. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Scatters og free spins-symbolerne. I Emerald Gold er Wild symbolet repræsenteret af et W i guld. 

Scatters betalingsfunktion

Funktionen er virkelig let at forstå. Alt du skal gøre er at lande 4 eller flere firkløver-scatters i et spin for at vinde en udbetaling. Jo højere antal scatters du lander, jo højere bliver din udbetaling. Du får kun en udbetaling på 1x din indsats for at lande 4 Scatters, men den maksimale udbetaling er 25.000x din indsats for at lande 12 Scatters.

Free spins

Funktionen udløses ved at lande 3 Guldhat-symboler eller free spins symbolerne på hjulene. Bemærk at free spins-symbolerne kun vises på hjul 2, 3 og 4 i hovedspillet. Du får 3 free spins, når funktionen er aktiveret.

Når du lander en Scatter under free spins, samles den, og de free spins nulstilles til 3, hvis det maksimale antal Scatters endnu ikke er nået. Det maksimale antal scatters som du kan indsamle, er 12. Når du har samlet 12 scatters, får du uden problemer den maksimale gevinst på 25.000x din indsats.

Når free spin-funktionen slutter, tildeles Scatters-betalingen baseret på antallet af Scatters, du har samlet. Som du kan se, er de her free spins meget kraftfulde, når de kombineres med Scatters-betalingsfunktionen. Du skal dog indsamle 12 scatters for at få den maksimale fordel ud af det, og det er ikke helt let at gøre det.

Nyd free spins på Emerald Gold spillemaskinen

Nyd free spins på Emerald Gold spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Spil Emerald Gold på mobilen

Det kommer ikke som en overraskelse at en spillemaskine, som blev udgivet i 2022, er kompatibel med alle enheder. Microgaming er en af de bedste spillemaskineudviklere, så de har selvfølgelig designet spillemaskinen med den nyeste teknologi, som vil gøre det muligt for dig at køre spillet på alle enheder.

Du vil ikke opleve en særlig stor forskel mellem den stationære version og mobilversionen. Den eneste mærkbare forskel er størrelsen. Spillet fungerer dog lige så godt på din mobil som på din computer.

Vi anbefaler, at du prøver spillemaskinen på farten, for du vil ikke blive skuffet. Den fungerer på Android- og iOS-enheder, så du kan sagtens have det sjovt på farten og måske lande de helt store gevinster på din mobil.

Vind 25.000x din indsats på Emerald Gold spillemaskinen

Vind 25.000x din indsats på Emerald Gold spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Maksimal gevinst, volatilitet og RTP

Emerald Gold har en maksimal gevinst på 25.000x, men du bliver dog nødt til at acceptere den høje volatilitet for at få den. Det kan være en nådesløs spilleautomat, hvis du ikke er forsigtig, men den kan også være ekstremt belønnende, hvis du er tålmodig. Du skal vente på, at free spins'ene udløses, og håbe på at du kan samle 12 Scatters.

RTP'en for spillemaskinen er 96,04%, hvis vi udelukker bonuskøb-funktionen. Hvis du køber free spins, får du en RTP på 96,22%, hvilket er en smule bedre. Vi anbefaler dog ikke at købe free spins udelukkende på grund af den højere RTP.

Få den maksimale gevinst ved at lande 12 Scatters under free spins

Få den maksimale gevinst ved at lande 12 Scatters under free spins

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Emerald Gold spillemaskinen noget for dig?

Efter succesen med Western Gold vidste Microgaming, at det var nødvendigt at skabe noget større og bedre. Endelig udgav Just for the Win og Microgaming Emerald Gold-spillemaskinen, som er mere indbringende og har bevaret de kraftfulde funktioner fra originalen. De havde allerede en meget populær spillemaskine, så de gjorde den bare endnu bedre og overraskede dermed alle. Måske vil de endda udgive en lignende og endnu bedre spilleautomat i fremtiden.

Nogle mennesker vil måske påstå, at det er den samme spillemaskine bare med anderledes grafik og tema, men den har en meget større maksimal gevinst samt muligheden for at købe free spins. Den maksimale gevinst på Western Gold-spillemaskinen var kun 10.000x din indsats, mens den maksimale gevinst i Emerald Gold er 25.000x din indsats. Du kan købe free spins og prøve at gå efter den maksimale gevinst med det samme. Du skal dog være forsigtig, fordi det ikke er sandsynligt, at du vil få den maksimale gevinst, og du kan risikere at miste en del.

Kort sagt er Emerald Gold spillemaskinen en gylden chance, som du helt klart bør gribe. Der er ingen tvivl om, at det er en sjov spillemaskine, som du ikke behøver at bruge timer på at forstå. Alt du skal gøre er at spille længe nok til at udløse free spins og håbe på at lande en masse Scatters under den specielle funktion. Vi håber, du vil nyde spillemaskinen og have en masse sjov med den.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Emerald Gold - Ofte stillede spørgsmål

Hvor høj er den maksimale gevinst på Emerald Gold-spillemaskinen?

Den maksimale gevinst på spillemaskinen er 25.000x din indsats, hvilket er nok til at tiltrække spillere fra hele verden.

Hvor høj er RTP'en for Emerald Gold?

RTP'en i hovedspillet er 96,04%, hvilket er en anstændig RTP.

Hvor høj er volatiliteten på Emerald Gold-spillemaskinen?

Volatiliteten på automaten er høj, så du kan forvente at opleve nogle perioder med få gevinster, men du kan også vinde meget store gevinster.

Er free spins tilgængelige på Emerald Gold online spillemaskinen?

Ja, du kan udløse free spins ved at lande 3 free spins symboler. Free spins nulstilles til 3, når du lander en Scatter under free spins.

Kan I forklare, hvordan Scatters-betalingsfunktionen fungerer?

Når du lander 4 eller flere Scatters på hjulene, bliver du belønnet med en gevinst afhængigt af antallet af Scatters. Funktionen giver dig mulighed for at få den maksimale gevinst på 25.000x din indsats.

Er det muligt at spille Emerald Gold spillemaskinen gratis?

Ja, du kan nyde spillemaskinen gratis lige her på BETO.