MENU

Spil Dynamite Fruits - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Dynamite Fruits
Klik for at starte

Dynamite Fruits af GameArt

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Dynamite Fruits anmeldelse

Dynamite Fruits

Dynamite Fruits er en fascinerende iGaming-titel skabt af GameArt. Spillet bruger et klassisk grid med 5 hjul og 4 rækker. Scatter gevinsterne, der udbetales hvor som helst, giver dig gode belønninger, og du vil elske at lande de spændende Wild symboler.

Gamble funktionen tilføjer en masse spænding, og de 40 forskellige faste betalingslinjer sørger for, at du nemt kan lande gevinster. Læs vores anmeldelse for at høre mere. 


Udgivet: 07.09.2021
Volatilitet
Gevinst: X1000

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 05 Oktober 2022 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Bredt indsatsområde

Lav Volatilitet

Klassisk Design

Fremragende soundtrack

Flotte animationer

Ulemper

Begrænsede funktioner

Lav Jackpot

Fakta om Spillemaskinen

Software GameArt

Volatilitet

RTP% 96.16

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Ja


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.40

Max. Indsats 200.00

Antal hjul 5

Antal rækker 4

Temaer i spillet

Frugt Klassisk Stil


Funktioner

Gamble spil Scatter symboler Wild


Lækre frugter i Dynamite Fruits

Lækre frugter i Dynamite Fruits

Velkommen til Dynamite Fruits

I dag bliver Hybrid spillemaskiner mere og mere populære. De tilbyder dig nemlig både alt det sjove fra de klassiske mekaniske spillemaskiner i kombination med spændingen fra de mere avancerede moderne titler. Dynamite Fruits er GameArt's nyeste hybrid tilføjelse, og de har gjort et ret godt stykke arbejde med spillemaskinen.

Dynamite Fruits er baseret på en 5x4 grid struktur,og er standard for de mekaniske spillemaskiner. Symbolerne i spillet er også meget klassiske. Du vil støde på en række saftige frugter som kirsebær, vandmeloner, blommer, citroner og druer.

Du får også kraftfulde Bonusfunktioner, som er med til at gøre spillet ekstra spændende. Animationerne er meget flotte, og du vil uden tvivl nyde både grafikken og designet.

Læs vores detaljerede anmeldelse igennem her på BETO for at høre mere om Dynamite Fruits spillemaskinen. Vi har gennemgået de forskellige aspekter af spillet for at gøre det så nemt for dig som muligt. 

Video: Spil Dynamite Fruits - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Eksempel på gameplay i Dynamite Fruits

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Klassisk Design, Tema og Symboler

Tema og Design

Dynamite Fruits er baseret på et frugtinspireret tema, hvilket du vil se med det samme, du starter spillet. Hjulsættet er et simpelt design, og rammen omkring har et flot træ-look. 

Baggrunden forestiller et stort grønt tapet med en masse firkløvere på. De grønlige farver er generelt ret dominerende på skærmen. Det flotte Dynamite Fruits logo er placeret over hjulsættet, og det passer perfekt til symbolerne.

Symboler

Som nævnt tidligere bruges de klassiske frugtbaserede symboler i spillet. Du får både druer, blommer, vandmeloner, citroner, meloner og appelsiner i kombination med andre klassiske symboler som f.eks. klokker.

De specielle Wild symboler er de røde 7'ere. De kan erstatte alle de almindelige symboler udover Scatters. De lilla stjernesymboler er Scatter symbolerne. Det er spillets mest belønnende symbol, som kan give dig en 500x udbetaling.

Fantastiske udbetalinger i Dynamite Fruits

Fantastiske udbetalinger i Dynamite Fruits

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Dynamite Fruits - Sådan spiller du

Dynamite Fruits fungerer lidt anderledes end de fleste andre lignende spillemaskiner. Der er dog ingen grund til bekymring, da spillet slet ikke er vanskeligt at forstå.

Her er nogle tips, der kan hjælpe dig godt på vej:

  • Start spillet ved at tage et kig på de forskellige muligheder. Det giver dig nemlig et samlet overblik over de forskellige ting, du kan ændre i spillet, så du kan tilpasse dit gameplay efter dine egne ønsker og præferencer.
  • Tryk på "i" knappen i nederste venstre hjørne for at åbne udbetalingstabellen. Den giver dig informationer om de forskellige kombinationer, du kan lande og deres respektive udbetalinger.
  • Tryk på spørgsmålstegnet for at læse reglerne igennem og få flere oplysninger.
  • Bliv ved med at justere din indsats gennem spillet. Du kan indstille ethvert beløb mellem 0,01 og 5. Det giver dig et bredt samlet indsatsområde, og du kan vælge enhver indsats, du har det godt med.
  • Læg et budget før du starter din session og hold dig til det. Hver spiller bør kende sine egne grænser, så man ved, hvornår man skal stoppe.  
Brændende klokker, Røde Syvere og Wilds

Brændende klokker, Røde Syvere og Wilds

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Eksplosive Bonusfunktioner

Dynamite Fruits har ikke en masse forskellige specielle funktioner og boostere. Den vigtigste modifikator du får på spillemaskinen er Gamble funktionen.

Gamble funktionen giver dig mulighed for at sætte dine gevinster på spil og chancen for at fordoble udbetalingen. Hver gang du lander en vindende kombination under spillet, får du en chance for at sætte pengene på spil igen. Når du vælger at gamble dine gevinster, får du vist et kort, der vender med billedesiden nedad på en speciel skærm, og du bliver derefter bedt om at vælge mellem rød og sort. Hvis du forudsiger den rigtige farve, får du en dobbelt udbetaling. Du kan gamble dine gevinster op til 5 gange i træk.

Brug Gamble bonussen med forsigtighed. Det er bedst kun at bruge den, hvis du har nogle ekstra penge til overs, som du har råd til at tabe.

Du får to specielle symboler i spillet. Som allerede nævnt er Wild symbolerne betegnet i form af de røde 7'ere, og Scatter ikonerne er de lilla stjerner. Hold godt øje med de brugbare stjerner, da de giver dig de bedste udbetalinger i spillet.

Gambl dine gevinster i Dynamite Fruits

Gambl dine gevinster i Dynamite Fruits

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Volatilitet & RTP - Dynamite Fruits

Dynamite Fruits er en online spillemaskine med lav volatilitet. Der er ikke meget ventetid i spillet, da du får mange mindre og regelmæssige gevinster.

Når det kommer til RTP'en, klarer Dynamite Fruits sig bedre end branchens gennemsnit, og du kan forvente udbetalinger på omkring 96,16%. Den gennemsnitlige RTP for lignende spillemaskiner er 96%.

Dynamite Fruits spillemaskinens  Wild symboler - De røde syvere

Dynamite Fruits spillemaskinens Wild symboler - De røde syvere

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vores endelige vurdering af Dynamite Fruits

Dynamite Fruits skiller sig ud fra de fleste andre spil, du finder på iGaming spillestederne. Spillet er baseret på et klassisk frugtinspireret tema, der tager dig tilbage i tiden til de gode gamle enarmede tyveknægte.

Funktionerne i spillet er afbalancerede, så de passer godt til det klassiske tema. Du kan nyde de klassiske Scatter symboler, som kan give dig store udbetalinger, og Wild symbolerne lander også fra tid til anden og hjælper dig med at vinde lette kombinationer. Gamble funktionen er spillets største attraktion, idet du kan sætte dine gevinster på spil og fordoble din fortjeneste.  

Spillet giver dig mulighed for at gamble dine gevinster op til 5 gange i træk, hvilket er ret fedt, men husk at være forsigtig, da du også kan risikere at miste alt.

Animationerne er flotte hele spillet igennem, og du vil med garanti nyde, hvordan de forskellige grafiske elementer er designet til at give dig en klassisk oplevelse. 

Du kan prøve vores gratis version af Dynamite Fruits her på BETO.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Dynamite Fruits

Hvad er den største gevinst, jeg kan lande i Dynamite Fruits på et enkelt spin?

Du kan lande udbetalinger op til 1.000x din indsats.

Hvad er RTP'en og Volatiliteten for Dynamite Fruits?

Dynamite Fruits er et spil med lav volatilitet og en RTP på 96,16%.

Har Dynamite Fruits en Free Spins runde?

Nej, der er ingen free spins i Dynamite Fruits. Du får til gengæld bonusser som Scatters, Wilds og den kortbaserede gamble funktion.

Kan jeg spille på Dynamite Fruits spilleautomaten gratis for at prøve det af?

Ja, du kan spille på Dynamite Fruits uden at betale rigtige penge. Demoversionen af Dynamite Fruits er tilgængelig på BETO. Brug den til at teste spillet.