MENU
Søg
Spillemaskiner

Divine Diamonds Spil For sjov

Spil Divine Diamonds gratis demo

Divine Diamonds  Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Divine Diamonds af Northern Lights Gaming

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Divine Diamonds anmeldelse VurderingVurdering

Divine Diamonds  Demo

Divine Diamonds er en fantastisk spillemaskine, hvis du er på udkig efter et klassisk action tema i et retro format.

Spillet er designet af Microgaming og Northern Lights.

Blandt modifikatorerne får du blandt andet en interessant Hyperstrike funktion, som kan være meget belønnende. Du får også en Free Spins runde, hvor du kan fordoble eller tredoble dine gevinster.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere.


Udgivet: 29.04.2021
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet slukket Volatilitet slukket
Gevinst: X2250

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 14 Maj 2024 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenGod Jackpot på 2.000x

ÅbenFantastiske tilfældige Re-Spins

Åben2 typer Scatters

ÅbenRetro tema

ÅbenAnerkendte spiludviklere

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Ingen Progressiv Jackpot

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Northern Lights Gaming

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet slukket Volatilitet slukket

Spillemaskiner RTP% 96.24

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Ja


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.20

Spillemaskiner Max. Indsats 120.00

Spillemaskiner Antal hjul 5

Spillemaskiner Antal rækker 3

Spillemaskiner Betalingslinier 20

Temaer i spillet

Klassisk Stil


Funktioner

Bonus hjul Freespins Multiplikator Respins Scatter symboler Free Spins Wild


Divine Diamonds har et metallisk look

Divine Diamonds har et metallisk look

Divine Diamonds - Retro og moderne spil

Divine Diamonds er resultatet af et samarbejde mellem Microgaming og Northern Lights, som ønskede at skabe en retro spillemaskine sammen.

Hjulene er fyldt med klassiske symboler som kirsebær, BAR'er, 7'ere, diamanter osv. Du bliver mødt af de skinnende symboler, så snart du starter spillet.

Divine Diamonds er baseret på et grid med 5 hjul og 3 rækker, der giver dig 20 betalingslinjer. Bonusfunktionerne i kombination med en anstændig Jackpot på 2.000x gør spillet til et attraktivt valg for alle, der er på udkig efter en retro spilleoplevelse. og 350 kr. pr. spin, hvilket giver dig et bredt udvalg.

Gevinster i spillet uddeles på baggrund af det klassiske betalingslinjebaserede system, hvor du får en gevinst ved at lande kombinationer af 3 eller flere ens symboler fra venstre mod højre på en af betalingslinjerne.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Retro Tema, Design og klassiske Symboler

Design og Tema

Spillet har en unik vibe, og de forskellige grafiske elementer skaber en nostalgisk stemning. I begyndelsen af spil verdenens historie var det nemlig altid spillemaskinerne, der var de mest elskede og populære spil på casinoerne i Las Vegas.

Divine Diamonds har et sølv farveskema, hvilket giver det et metallisk udseende, og skriften er også designet med et digitalt look. Designerne har uden tvivl gjort et fantastisk stykke arbejde med hensyn til grafikken, og vi sætter stor pris på deres hårde arbejde.

De fem hjul er også designet på en cirkulær roterende måde, der minder om de fysiske spilleautomater. Når du trykker på spin knappen, vil du derfor føle, at du spiller på en klassisk enarmet tyveknægt. 

Symboler

Da online spilleautomaten er baseret på et klassisk tema, er symbolerne også præcis, som man ville forvente på en retro titel. Du får kirsebær, BAR symboler, diamanter, 7'ere og nogle specielle symboler på hjulsættet.

7'erne findes i 3 forskellige varianter, som alle har forskellige værdier og udbetalinger. Du vil også støde på specielle Wild symboler, der hjælper dig med at lande gevinster nemt.

Scatter symbolerne kan ses i form af free spins symbolerne, som udløser bonusrunden.

Speciel Bonus spinner i Divine Diamonds

Speciel Bonus spinner i Divine Diamonds

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Divine Diamonds - Sådan spiller du

Divine Diamonds er et enkelt spil, der fungerer på den klassiske betalingslinjebaserede mekanik. Du skal blot dreje hjulene, og du vinder udbetalinger ved at lande kombinationer af ens symboler på tværs af betalingslinjerne.

De forskellige indstillinger er placeret på højre side af spilskærmen sammen med spin knappen. Klik på jeton ikonet for at få adgang til indsats mulighederne, hvor du kan vælge ethvert beløb mellem min. 1 kr. og max. 350 kr. pr. spin. Det brede indsatsområde sørger for, at alle slags spillere vil kunne nyde deres spilsession, uanset valg og præferencer.

Brug auto play funktionen til at dreje hjulene automatisk. Det er en meget brugbar mekanik, der giver dig en behagelig og afslappende spiloplevelse. Divine Diamonds fungerer uden problemer på mindre enheder som mobiltelefoner og tablets, så du kan nyde denne fantastiske spillemaskine, hvor som helst du ønsker.

Land en fantastisk udbetaling i Divine Diamonds

Land en fantastisk udbetaling i Divine Diamonds

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bonusfunktioner og Fantastiske Boostere

Divine Diamonds har en del Bonusfunktioner for en retro spillemaskine. Du får for eksempel en tilfældigt udløst Re Spin bonus, der til hver en tid kan give dig et overraskelses-boost. Det specielle Lykkehjul afgør antallet af Free Spins, du får og værdien af Multiplikatoren under bonusrunden.

Lad os tage et kig på funktionerne i flere detaljer:

Wilds

Wild symbolerne er de skinnende Wild logoer. Det specielle symbol hjælper dig ved at erstatte alle symboler undtagen diamanterne og Scatters. Wild symbolet giver dig også gevinster for at lande forskellige kombinationer af Wilds. Du får en 6,25x, 25x og en 125x udbetaling ved kombinationer af 3, 4 og 5 symboler.

Scatters

Der er to forskellige typer Scatter symboler på Divine Diamonds spilleautomaten. Ligesom på 9 Blazing Diamonds online spillemaskinen fra Spin Play giver Scatter symbolerne i form af diamanter dig øjeblikkelige kontante udbetalinger. Diamant Scatter symbolerne kan dukke op og øge dine gevinster. Du får fantastiske Multiplikatorer ved at lande 4 eller flere Scatters, og Multiplikatorværdien kan stige op til 2.000x.

Det andet Scatter symbol gør, hvad de fleste Scatters er designet til at gøre, idet de udløser Free Spins runden. De specielle Scatters dukker kun op på de 3 midterste hjul. Bonusrunden starter ved at en lille spinner dukker op på spilskærmen, og den afgør antallet af Free Spins og den tilhørende Multiplikatorværdi.

Free Spins Bonushjul i Divine Diamonds

Free Spins Bonushjul i Divine Diamonds

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Free Spins runde

Free Spins

Et roterende hjul vises, så snart du lander nok Scatters til at udløse bonusrunden. Bonushjulet afslører, hvor mange Free Spins du får, og hvad Multiplikatorværdien vil være. Det bedste du kan håbe på i Divine Diamonds er 30 Free Spins med en 3x Multiplikator.

Alle de gevinster du får i løbet af bonusrunden bliver boostet med Multiplikatorens værdi, udover dem fra diamant Scatter symbolerne.

Hjul Re-Spins 

Du kan tilfældigt udløse et Re-Spin under dit gameplay. Der er to slags Re-Spins i form af "Låste Re-Spins" og "Alle Hjul Re-Spins".

Ved de låste Re-Spins låses nogle hjul fast på deres pladser, mens de resterende hjul drejer videre. Under Alle Hjul Re-Spins drejer alle hjulene i begge retninger - både fremad og bagud.

Speciel Free Spins runde i Divine Diamonds

Speciel Free Spins runde i Divine Diamonds

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet & Maksimal Gevinst

Divine Diamonds er et spil med medium volatilitet, så spillere med forskellige strategier og teknikker vil finde det behageligt. Spil med medium volatilitet foretrækkes af de fleste iGaming spillere. De tilbyder nemlig et fantastisk gameplay, som hverken er for kedeligt eller for overvældende.

Du får en RTP på 96,24% i spillet, hvilket er højere end gennemsnittet for lignende spillemaskiner på markedet. Industriens gennemsnit er nemlig på 96,0%.

Jackpotten i Divine Diamonds er begrænset til 2.000x, hvilket ikke er skuffende for et spil med medium volatilitet.

Mekanisk udseende i Divine Diamonds

Mekanisk udseende i Divine Diamonds

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

BETOs endelige vurdering af Divine Diamonds

Der kommer oftest noget godt ud af det, når to udviklere slår sig sammen for at skabe en fremragende spilleautomat. Divine Diamonds er et glimrende eksempel på det. Spillet blev nemlig skabt i et samarbejde mellem Microgaming og Northern Lights Studios, og det har et klassisk tema.

Divine Diamonds er en fantastisk spilleautomat, der er designet til at give dig en retro spiloplevelse.

Du kan vinde udbetalinger helt op til 2.000x på et enkelt spin. RTP'en er højere end gennemsnittet, og du behøver ikke bekymre dig om sikkerheden for din indbetaling.

Prøv denne sjove retro spillemaskine med et moderne twist allerede i dag. Test spillet af ved hjælp af vores demo version, som er tilgængelig her på BETO.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Divine Diamonds

Hvad er den højeste gevinst, jeg kan lande i Divine Diamonds? Pil Pil

Divine Diamonds giver dig mulighed for at vinde udbetalinger op til 2.000x indsatsen på et enkelt spin.

Hvad er Divine Diamonds' Volatilitet og RTP? Pil Pil

Spillemaskinen har en medium volatilitet, og RTP'en er på 96,24%, hvilket ligger over gennemsnittet.

Kan jeg få Free Spins i Divine Diamonds? Pil Pil

Der er en Free Spins runde i Divine Diamonds, som du kan udløse ved hjælp af Scatters. Du kan vinde op til 30 Free Spins med en Multiplikator på op til 3x.

Hvad er en Tilfældige Re-Spins bonus? Pil Pil

Funktionen er en speciel mekanik i Divine Diamonds, som tilfældigt belønner dig med et Re-Spin under spillet.

Hvordan vinder jeg Scatter Jackpots i Divine Diamonds? Pil Pil

Der er to slags Scatters i Divine Diamonds. Nogle Scatter symboler udløser Free Spins runden, og nogle giver dig øjeblikkelige kontante udbetalinger, hvilket er kendt som Scatter Jackpot præmierne.

Kan jeg prøve Divine Diamonds gratis uden at risikere mine rigtige penge? Pil Pil

Ja, du bør altid sætte dig godt ind i enhver spillemaskine, før du sætter dine penge på spil. Vi har en gratis demo version tilgængelig, som du kan prøve her på BETO.