MENU
Søg
Spillemaskiner

Delicious Spil For sjov

Spil Delicious gratis demo

Delicious Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Delicious af Gaming Corps

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Delicious anmeldelse VurderingVurdering

Delicious Demo

Delicious er en fantastisk spilleautomat skabt af Gaming Corps, der handler om hestevæddeløb. Du får en RTP på 95,26% og et standard grid med 5 hjul og 3 rækker.

Der vil være 20 aktive betalingslinjer i alt, og du kan lande vindende kombinationer på dem alle. Bonusfunktionerne inkluderer specielle bonussymboler, en Free Spins runde og Wilds.

Læs videre i vores anmeldelse for at høre mere. 


Udgivet: 25.03.2021
Volatilitet Volatilitet slukket Volatilitet slukket Volatilitet slukket Volatilitet slukket Volatilitet slukket
Gevinst: X

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 11 Maj 2024 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenGrafik i høj kvalitet

ÅbenSjovt og unikt tema

ÅbenFlotte animationer

ÅbenInteressant bonusrunde

ÅbenSpecielle Wild symboler

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk RTP'en er lavere end gennemsnittet

Luk Ingen Kaskadehjul funktion

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Gaming Corps

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet slukket Volatilitet slukket Volatilitet slukket Volatilitet slukket Volatilitet slukket

Spillemaskiner RTP% 95.26

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.20

Spillemaskiner Max. Indsats 2000.00

Spillemaskiner Antal hjul 5

Spillemaskiner Antal rækker 3

Spillemaskiner Betalingslinier 20

Funktioner

Bonus symboler Free Spins Wild


Delicious foregår på en smuk hestevæddeløbsbane

Delicious foregår på en smuk hestevæddeløbsbane

Delicious - Gør dig klar til løbet

Delicious er en fantastisk online spillemaskine skabt af Gaming Corps, og spillet fokuserer på trav (en form for hestevæddeløb).

Spiltitlen er inspireret af Delicious, som er en meget populær væddeløbshest. Det er en af de bedste heste i hele verden, og det er der en god grund til. Delicious vandt nemlig 29 løb ud af 55 og slog mange rekorder mellem år 2012 og 2017. Den vandt sågar Horse of the Year prisen i 2015.

Udviklerne hos Gaming Corps var meget imponerede over Delicious' flotte præstationer, og de besluttede sig for at designe en spillemaskine dedikeret til den imponerende hest. Gameplayet er designet til perfektion. Næsten alle de grafiske elementer er inspireret af heste og væddeløb, og du vil uden tvivl få en tilfredsstillende session. Du får også mulighed for at nyde forskellige Bonusfunktioner under gameplayet.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Historie, Design og Symboler

Tema og Design

Designerne bag Delicious har skabt spillet på en måde, så du både kan nyde en sjov spillemaskine og et spændende hestevæddeløb på samme tid. Trav er en populær form for hestevæddeløb, og Delicious er en af de mest anerkendte heste indenfor den specifikke sport. Spillet giver dig en fordybende oplevelse takket være det detaljerede tema og den flotte grafik.

Du får mulighed for at vælge din egen væddeløbshest, som måske vil blive udfordret af væddeløbsmesteren i sidste ende. Lydeffekterne og soundtracket er tilpasset til temaet. Det energiske band, bugles, spiller William Tell Overture i baggrunden, og alle lydelementerne passer perfekt til grafikken. 

Symboler

De skinnende symboler skaber en livlig stemning på denne gratis spillemaskine. De almindelige symboler inkluderer både symboler med høj værdi og lav værdi. Symbolerne med lav værdi er de klassiske kortsymboler i form af Hjerter, Klør, Spar og Ruder. Alle symbolerne giver dig udbetalinger op til 5x på et enkelt spin.

Symbolerne med højere udbetalinger inkluderer gulerødder, timers, hesteryttere og den berømte hest Delicious, som er det mest belønnende symbol i hele spillet. Den berømte væddeløbshest giver dig udbetalinger op til 50x for 5 ens symboler på en betalingslinje.

Wild symbolerne er de skinnende hestesko, og Scatter symbolerne er de gyldne pokaler. Racing Champion symbolerne er bonussymbolerne. Alle de specielle symboler har ikke nogen udbetalingsværdier, men udløser i stedet interessante bonusser og tilbyder nogle specielle funktioner.

Interessante minispil i Delicious

Interessante minispil i Delicious

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Delicious - Sådan spiller du

Delicious har et grid med 5 hjul og 3 rækker. Det klassiske design giver dig 20 forskellige betalingslinjer, som forbliver aktive under hele gameplayet. Det overordnede gameplay er ret nemt at forstå, og du vil nemt vinde fantastiske udbetalinger.

Du skal bare lande mindst 3 ens symboler sammen på en af betalingslinjerne for at vinde en gevinst. Symbolerne skal lande på tilstødende hjul fra det 1. hjul til det 5.

Spillet giver dig et omfattende indsatsområde at satse på, hvilket tiltrækker spillere med forskellige spilleteknikker og budgetter. Du kan satse alt mellem min. 1 kr. og max. 15.000 kr. pr. spin. Når du har valgt en indsats, skal du blot trykke på den runde, gyldne knap under dit grid for at starte løbet.

Auto spin funktionen er også tilgængelig i Delicious. Brug den til at dreje hjulene på en behagelig og ubesværet måde.

Startskærmen på den hesteinspirerede spillemaskine

Startskærmen på den hesteinspirerede spillemaskine

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bonusfunktioner i Delicious

Delicious er fyldt med forskellige Bonusfunktioner, som er med til at gøre gameplayet ekstra spændende. Gevinsterne i hovedspillet er meget attraktive, og de fantastiske Boosters tager gameplayet til det næste niveau.

Wilds

Wild symbolerne dukker op tilfældigt, og de hjælper dig med at danne vindende kombinationer. De specielle symboler erstatter nemlig alle de almindelige symboler. Hvis du lander et Wild symbol, der hjælper dig med at danne flere forskellige kombinationer, får du den højest mulige udbetaling.

Free Spins Funktion

Free Spins runden udløses ved at lande Scatters. Scatter symbolerne er de Gyldne Pokaler, og du har brug for 3 af dem for at udløse adgang til bonusrunden. De belønnende symboler vises dog kun på 1., 3. og 5. hjul. Bonusrunden kan let genudløses ved at lande flere Scatters, efter runden er slut.

Bonussymbolet er Racing Champions symbolet, som udløser et bonusspil, når du lander det. Under hovedspillet har du brug for mindst 3 af dem. Under bonusrunden har du kun brug for et enkelt Racing Champions symbol. Bonusspillet er faktisk et hestevæddeløb i sig selv. Du skal vælge en hest, når runden begynder, og din hest skal konkurrere mod fire modstandere. I sidste ende vil Delicious udfordre din vindende hest.

Hvis du vinder duellen mod Delicious, får du en eller flere af følgende bonusser:

  1. Øjeblikkelige udbetalinger i et bredt omfang
  2. Free Spins runde med op til 10 spins
  3. Wildcard som udløser bonusrunden
  4. Symbol Multiplikatorer - Nogle Multiplikatorer dukker op på tilfældige symboler. De træder i kraft på det første spin efter bonusrunden, eller når Free Spins runden starter efter bonusløbet. Du får glæde af Multiplikatorernes fordele, når du inkluderer dem i vindende kombinationer.
Klassisk grid format i Delicious

Klassisk grid format i Delicious

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Delicious - RTP og Volatilitet

Delicious har en medium volatilitet, så du kan forvente et ret afbalanceret gameplay. Spil med medium volatilitet er det foretrukne valg for de fleste spillere med stort set alle spilleteknikker og budgetter, hvilket gør Delicious til et attraktivt valg.

RTP'en er 95,26%, hvilket ligger lidt under branchens gennemsnit på 96,0%.

Den informative startskærm på Delicious spileautomaten

Den informative startskærm på Delicious spileautomaten

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vores endelige vurdering af Delicious

Grunden til at Delicious spillemaskinen er så speciel og skiller sig så meget ud fra andre spil, er det fantastiske tema. Spillemaskinen er designet omkring en berømt væddeløbshest kaldet Delicious, der satte adskillige verdensrekorder og vandt 29 løb ud af 55.

Grafikken på Gaming Corps titel er designet til perfektion. Alle symbolerne er designet med fokus på det heste-inspirerede tema, selv de lavt betalende kortsymboler.

Delicious er spækket med forskellige Boostere. Du får f.eks. både standard Free Spins runden og en speciel bonusrunde, hvor du vælger en hest, der skal kæmpe mod andre modstandere. Derudover hjælper de klassiske Wild symboler dig selvfølgelig også med at danne vindende kombinationer.

Indsatsområdet i Delicious er ret usædvanligt, og du får mulighed for at satse op til 15.000 kr. pr. spin, hvilket er helt vildt. Selvom RTP'en er lidt lavere end standarden, bør det ikke være et problem. Spil med medium volatilitet har nemlig ofte en bred fanskare takket være det ret stabile gameplay. Vi er sikre på, at du også vil nyde denne vidunderlige titel.

Du bør prøve Delicious spillemaskinen af, allerede i dag, ved hjælp af vores gratis demoversion, som vi har linket til her på BETO.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Delicious

Hvad er Volatiliteten og RTP'en i Delicious? Pil Pil

Delicious har en RTP på 95,26% og en gennemsnitlig volatilitet.

Kan jeg få nogle Free Spins i Delicious? Pil Pil

Ja, der er en belønnende free spins runde i Delicious, som du kan udløse ved at lande nok Scatter symboler.

Kan jeg prøve Delicious af uden at risikere mine rigtige penge? Pil Pil

Ja, for at give dig en god idé om, hvordan spillet fungerer, har vi linket til en demoversion her på BETO.