MENU

Cygnus 2 Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2024)

Cygnus 2
Klik for at starte

Cygnus 2 af ELK Studios

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Cygnus 2 anmeldelse

Cygnus 2

Udforsk universets mysterier og vind enorme præmier på Cygnus 2 spillemaskinen. Spillet har 6 kolonner, 4 rækker og 4.096 måder at vinde på. Nogle af de bemærkelsesværdige funktioner inkluderer Stigende Multiplikator funktionen, Kaskade funktionen og Free Drops bonusspillet. Den maksimale gevinst er 10 gange højere end i det originale spil.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 


Udgivet: 02.08.2022
Volatilitet
Gevinst: X50000

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 30 Marts 2023 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Maksimal Gevinst på 50.000x din indsats

Multiplikatorer i hovedspillet

Tyngdekraft mekanik

Free Spins med en vedvarende Gevinst Multiplikator

Genialt tema og design

Ulemper

Lav RTP

Høj Volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Software ELK Studios

Volatilitet

RTP% 94.00

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 6

Antal rækker 4

Temaer i spillet

Astronomi Rummet Gamle Civilationer


Funktioner

Køb Bonus Runde Opsamling af energi Extra Gratis Spins Faldende symboler Multiplikator Free Spins


Den Maksimale Gevinst er 50.000x din indsats i Cygnus 2

Den Maksimale Gevinst er 50.000x din indsats i Cygnus 2

Velkommen til Cygnus 2 spilleautomaten

Cygnus 2 spillemaskinen introducerer dig for Cygnus samfundet, som fokuserer på at udforske universets mysterier. Spillet minder meget om den originale udgivelse, så hvis du var fan af den, vil du hurtigt føle dig hjemme med den nye variant også. Hvis du ikke kender til forgængeren allerede, kan du læse vores anmeldelse igennem og høre meget mere om, hvordan spillet fungerer.

Det unikke ved spillemaskinen er, hvordan symbolerne ruller ned efter Kaskader og hjælper dig med at udløse funktioner eller lande store gevinster. Du kan udvide antallet af rækker til 8, mens antallet af kolonner altid vil være 6. De 4.096 vindermåder kan udvides til 262.144, og vil give dig en masse muligheder for at lande gevinster.

ELK Studios har fornuftigt nok valgt at øge den maksimale gevinst til 50.000x din indsats og introduceret et helt nyt tema for at bringe noget unikt til gameplayet. Vi har dog ikke noget imod, at gameplayet stadig minder en del om det forrige spil, da det vil give spillets trofaste fans en velkendt oplevelse. Læs videre og hør mere om, hvordan Multiplikatorerne kan hjælpe dig med at vinde den maksimale gevinst.

Video: Cygnus 2 Spillemaskine » Spil for Sjov & Anmeldelse! (2024)

Gameplay på Cygnus 2 spilleautomaten

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Tema om Rummet og Fantastisk Design

Tema og Design

Cygnus er faktisk navnet på et nordligt stjernebillede, som tydeligt kan ses i baggrunden af spillet. Cygnus samfundet har bygget et smukt planetarium, hvor de kan observere stjernerne og planeterne. De mørke farver i form af mørkeblå, mørkegrøn og brun, får spillet til at se fantastisk ud. Det er en af de smukkeste baggrunde, vi har set for nylig.

ELK Studios har altid været gode til at skabe spændende temaer, og de har gjort det igen, så vi må rose dem for deres vedholdenhed. Hjulene er fremhævet på en flot måde, og de skiller sig ud fra baggrunden ved at være mere klare i farverne. 

Gameplayet er jævnt, og de specielle symboler fremhæves, når de falder ned. Baggrundsmusikken er mystisk og beroligende, hvilket også passer perfekt til spillemaskinen.

Symboler

De højt betalende symboler er solen, den røde løve, den grønne vædder og den blå skorpion. De vil udbetale dig mellem 0,40x og 15x din indsats for seks ens symboler i en vindende kombination. De lavt betalende symboler er en rød sekskant, en grøn diamant og en blå trekant, som vil give dig 0,20x din indsats for seks ens symboler.

Symbolet med et gyldent W er Wild symbolet, og mønterne med lilla baggrunde og Multiplikator værdier er Multiplikator symbolerne. Bonussymbolet er et unikt symbol med en lyserød ædelsten i midten, og den hjælper dig med at udløse gratis chancer.

Udvid rækkerne til 8 ved at bruge Kaskade funktionen

Udvid rækkerne til 8 ved at bruge Kaskade funktionen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan spiller og vinder du på Cygnus 2 spilleautomaten

I følgende afsnit kan du læse mere om, hvordan spillemaskinen fungerer. 

 • Den store hvide knap med en buet pil er spin knappen, som får hjulene til at dreje i hovedspillet.
 • Auto knappen med en buet pil får hjulene til at dreje automatisk. Du kan foretage 10 til 100 spins med auto funktionen, men du bør bruge den med omtanke.
 • Med møntknappen kan du justere din indsatsværdi, og du kan satse mellem 1 kr. og 750 kr.
 • Endelig vil menuknappen øverst til venstre åbne udbetalingstabellen og give dig adgang til indstillinger, regler og kampagner.
 • Udbetalingstabellen giver dig informationer om udbetalingerne baseret på din aktuelle indsats og forklarer også, hvordan funktionerne fungerer.
 • Indstillingerne giver dig 5 muligheder, herunder lyd og musik.
 • Spillereglerne forklarer alt om spillet, lige fra indsatsområdet til RTP'en.

Sådan vinder du

Det er også brugbart at vide, hvordan man lander gevinster, før man begynder at spille. Der er ingen faste betalingslinjer i spillet, så du behøver kun at lande matchende symboler på tilstødende hjul fra venstre mod højre for at vinde en belønning.

Du udløser 7 Free Drops, når et bonussymbol lander på hjulet længst til venstre

Du udløser 7 Free Drops, når et bonussymbol lander på hjulet længst til venstre

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Kraftfulde Bonusfunktioner

Spilleautomaten er fuld af overraskelser i form af Kaskader, Multiplikatorer og Free Spins. Lad os tage et kig på, hvordan bonusserne fungerer.

Kaskade Funktion

De matchende symboler i en vindende kombination vil eksplodere og forsvinde. Resten af symbolerne vil herefter falde ned og glide mod venstre og højre, indtil de når deres endelige position. Derefter falder nye symboler ned fra oven og indtager de tomme pladser. Du vil også få en ekstra række med hvert drop/fald, indtil de maksimale 8 rækker er nået.

Her er en oversigt over, hvordan rækkerne øger mulighederne for at vinde.

 • 4 rækker: 4.096 måder at vinde på
 • 5 rækker: 15.625 måder at vinde på
 • 6 rækker: 46.656 måder at vinde på
 • 7 rækker: 117.649 måder at vinde på
 • 8 rækker: 262.144 måder at vinde på

Stigende Multiplikator Funktion

Når et Multiplikator symbol når til den yderste venstre kolonne eller det første hjul, øges den aktuelle aktive Multiplikator og symbolet vil blive forvandlet til et Wild symbol. Multiplikator symbolernes værdier er 2x, 3x, 5x og 10x.

Multiplikator symbolet på den nederste række i enhver kolonne, undtagen den første, vil blive fjernet og falde ned igen. Hvis det er muligt, vil symbolet falde ned i en kolonne, der er et skridt tættere på den venstre side.

Free Drops Bonusfunktion

Når et bonussymbol når frem til kolonnen længst mod venstre, udløses Free Drops Bonusfunktionen. Her får du 7 Free Drops, og enhver aktiv Multiplikator vil blive overført fra hovedspillet. Hvis endnu et Bonussymbol når kolonnen længst til venstre, vil Free Spins runden blive genudløst.

Gevinst Multiplikatoren er vedvarende gennem hele Bonusfunktionen. Hvis et bonussymbol når den nederste række i en af kolonnerne, udover den første kolonne, vil det blive fjernet og falde ned igen. Hvis muligt, vil symbolet falde ned et skridt tættere på venstre side.

X-iter Funktion

Du kan købe en af følgende 5 funktioner gennem X-iter funktionen.

 1. Bonus Jagt: Chancen for at udløse Free Spins fordobles ved at betale 2x din indsats.
 2. Multiplikator: Du er garanteret en Stigende Multiplikator ved at betale 10x din indsats.
 3. Multiplikator Wilds: Stigende Multiplikator funktionen udløses med Multiplikator Wilds for 25x din indsats.
 4. Bonusspil: Free Spins bonusrunden udløses for 100x din indsats.
 5. Super Bonus: Her får du Free Drops, hvor alle Multiplikator symboler er Wilds, og det koster dig 500x din indsats.
Når et Multiplikator symbol lander på det første hjul, øges Gevinst Multiplikatoren

Når et Multiplikator symbol lander på det første hjul, øges Gevinst Multiplikatoren

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Gevinst

RTP'en for spillemaskinen er kun på 94%, og ligger altså langt under branchens gennemsnit på 96%.

Volatiliteten er høj, da den er vurderet til 8 ud af 10. Hit frekvensen er kun 23,6%, så du vil ikke få gevinster særlig ofte.

Den maksimale gevinst er 50.000x din indsats, hvilket uden tvivl vil få dig til at glemme alt om den lave RTP og den høje volatilitet. Vi kan bestemt ikke klage over den meget høje maksimale gevinst i spillet. 

Multiplikatorerne vil belønne dig godt på Cygnus 2 spilleautomaten

Multiplikatorerne vil belønne dig godt på Cygnus 2 spilleautomaten

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Cygnus 2 online spillemaskinen noget for dig?

Cygnus 2 spilleautomaten minder om Cygnus spillet på mange måder. Det nye spil er dog blevet spækket med en masse ekstra styrke og potentiale, hvilket har gjort det 10 gange mere kraftfuldt. ELK Studios har skubbet grænserne og sørget for, at du kan vinde et kæmpe beløb selv uden en Progressiv Jackpot. Vi er også vilde med, at du ikke behøver en masse bonussymboler for at udløse Free Spins runden.

Stigende Multiplikatorer og Tyngdekraft mekanikken holder gameplayet i hovedspillet ret spændende. Det er sjældent at finde spilleautomater med Tyngdekraft mekanikken (eller noget lignende), og den fungerer virkelig godt under Free Spins. I modsætning til det første spil behøver Multiplikator symbolet ikke at nå til den nederste række. Den vil nemlig gælde, så snart den lander ved siden af den venstre kolonne. Du vil derfor se Multiplikatorerne i aktion oftere her i spillet. 

X-iter funktionen vil hjælpe high rollers eller utålmodige spillere med at nyde alle funktioner ved hjælp af blot et par få klik. Du bør helt sikkert prøve Cygnus 2 spillemaskinen af og nyde de store gevinster, som den tilbyder.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål om Cygnus 2 spillemaskinen

Hvad er den Maksimale Gevinst på Cygnus 2 online spillemaskinen?

Den maksimale gevinst er 50.000x din indsats, og er 10 gange højere end den maksimale gevinst i det oprindelige spil.

Hvad er RTP'en og Volatiliteten i Cygnus 2?

RTP'en er kun 94%, men du bør stadig prøve spillet af på grund af de store gevinster, du kan vinde. Volatiliteten i spillet er 8 ud af 10 eller høj, hvilket betyder, at gevinster vil være sjældne, men chancerne for at lande store gevinster er til gengæld højere.

Er der Free Spins i Cygnus 2?

Ja, når et bonussymbol lander ved siden af venstre kolonne, vil du blive tildelt 7 Free Spins. Under Free Spins vil Gevinst Multiplikatoren blive overført fra hovedspillet, og den vil ikke blive nulstillet. Desuden kan Free Spins også blive genudløst.

Hvordan fungerer Stigende Multiplikator funktionen i Cygnus 2?

Når et Multiplikator symbol lander ved siden af den venstre kolonne, øges Gevinst Multiplikatoren med værdien af Multiplikatoren, og Multiplikator symbolet forvandles til en Wild. Multiplikator symbolernes værdier vil ligge mellem 2x og 10x.

Er Cygnus 2 spillemaskinen troværdig?

Ja, spillet er helt troværdigt, da ELK Studios er en reguleret og licenseret udvikler. Du kan derfor spille på alle ELK Studios' spillemaskiner uden bekymringer.

Er det muligt at spille på Cygnus 2 spilleautomaten gratis?

Ja, du kan spille på Cygnus 2 demoversionen gratis her på BETO og nyde Multiplikatorer, Free Spins, X-iter funktionen og Kaskader.