MENU

Spil Big Bad Wolf Megaways - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Big Bad Wolf Megaways af Quickspin

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Big Bad Wolf Megaways anmeldelse

Big Bad Wolf Megaways

De tre små grise er kommet i problemer med den farlige ulv på Big Bad Wolf Megaways spillemaskinen. Der er meget på spil, og du kan nyde op til 117.649 måder at vinde på samt Free Spins med en Progressiv Gevinstmultiplikator.

Det er en af de mest ambitiøse spillemaskiner, der blev udgivet af Quickspin i 2021. Vi vil udforske spillet i vores anmeldelse.


Udgivet: 07.09.2021
Volatilitet
Gevinst: X26252

Skrevet af: Julius De Vries | Sidst opdateret: 30 Juni 2022 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Julius de Vries gennemgår casino bonusser og vilkår her på BETO™, så vores læsere vil ikke lader sig narre af de lyssky operatører i branchen som stadig findes. Han er også en verificeret spilekspert. Om Julius De Vries

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Maksimal Gevinst på 30.540x din indsats

Megaways-motor med op til 117.649 måder at vinde på

Free Spins med en Progressiv Gevinstmultiplikator

Baseret på en fantastisk historie

Mulighed for at købe Free Spins

Ulemper

Høj Volatilitet

Fakta om Spillemaskinen

Software Quickspin

Volatilitet

RTP% 94.11

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Nej


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 100.00

Antal hjul 6

Antal rækker 7

Funktioner

Megaways Køb Bonus Runde Udskiftning af symbol Opsamling af energi Extra Gratis Spins Faldende symboler Freespins Multiplikator RTP spænd Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Nyd kraftfulde funktioner i Big Bad Wolf Megaways

Nyd kraftfulde funktioner i Big Bad Wolf Megaways

Velkommen til Big Bad Wolf Megaways spillemaskinen

Den ubarmhjertige ulv er ude for at finde de små grise og puste deres huse omkuld. Det ser ud til, at han ikke har lært sin lektie, da han forsøgte at gøre det samme på Big Bad Wolf-spillemaskinen. Nu er han tilbage på en meget større og mere kraftfuld spillemaskine med Megaways-mekanikken fra Big Time Gaming.

Du kan nyde en fantastisk kombination af funktioner i form af op til 117.649 måder at vinde på, Tumle-funktionen, free spins med Progressive Gevinstmultiplikatorer og Piggy Wilds. Spillemaskinen giver dig også mulighed for at købe Free Spins.

Vi elsker, at de har taget en populær spilleautomat og kombineret den med Megaways-motoren for at øge potentialet og tage den til det næste niveau. Den maksimale gevinst er 30.540x din indsats, hvilket er et enormt beløb sammenlignet med forgængeren. Forgængeren havde nemlig en maksimal gevinst på mindre end 1.300x din indsats.

Vi vil snart udforske, hvor kraftfuld spillemaskinen er i vores anmeldelse, så læs med videre herunder. 

Video: Spil Big Bad Wolf Megaways - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Gameplay på Big Bad Wolf Megaways spillemaskinen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Børnefabel Tema og Tegneserielignende Grafik

Tema og Design

Big Bad Wolf Megaways temaet er baseret på fablen om De Tre Små Grise, der byggede huse ved hjælp af forskellige materialer. Ulven var i stand til at puste to af de tre huse omkuld, men den sidste kunne han ikke vælte, da den var bygget af mursten. Det var en sød historie med et budskab om, at hårdt arbejde betaler sig i sidste ende.

Du kan nyde forskellige interessante lyde, når du lander gevinster, men gameplayet indeholder ikke nogen musik. Du kan i stedet høre fuglekvidren og en speciel lyd, hver gang du drejer hjulene. Temaet og grafikken er fantastisk, men de kunne godt have inkluderet et soundtrack for at gøre det endnu bedre.

Symboler

Historien kommer til udtryk gennem symbolerne, idet der er 3 grise, som viser hvilke materialer de har brugt. Symbolerne inkluderer også materialerne og deres værktøjer. Det er ikke overraskende, at den røde gris er det højst betalende symbol, da han byggede sit hus af mursten.

I baggrunden kan du se en blå himmel med skyer og frodige grønne marker med et hus lavet af halm. Det er alt sammen med til at fuldende det smukke tema. Vi elsker udtrykkene på grisenes ansigter. Den røde gris er den mest selvsikre, mens den blå gris virker mere afslappet, men også en smule nervøs.

Ulven vil puste husene omkuld under dine Free Spins

Ulven vil puste husene omkuld under dine Free Spins

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan besejrer du Big Bad Wolf Megaways spillemaskinen

Lad os udforske de grundlæggende kontrolelementer.

  • Den største knap med en buet pil på højre side af hjulene kan bruges til at dreje hjulene.
  • Under spin-knappen er Autoplay-knappen. Du kan bruge Autoplay til at udføre 10 til 1.000 spins på autopilot med brugerdefinerede tabs- og gevinstgrænser.
  • Møntknappen eller plus- og minusknapperne kan bruges til at indstille din indsats i intervallet mellem 1 kr. og 300 kr.
  • Der er også andre brugbare knapper som f.eks. menu-knappen og hurtige-spins knappen. 

Da spillemaskinen er baseret på Megaways-motoren, kan du nyde nemme gevinster, når flere symboler vises på hjulene.

Land 3 Scatters for at udløse Free Spins i Big Bad Wolf Megaways

Land 3 Scatters for at udløse Free Spins i Big Bad Wolf Megaways

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Underholdende og Innovative Bonusfunktioner

Du kan nyde flere forskellige Bonusfunktioner med spændende twists på spillemaskinen. Der er Tumlende Hjul, Free Spins, Piggy Wilds og Bonuskøb-funktionen. Lad os udforske dem nu.

Tumlende Hjul Funktion 

Du finder funktionen på næsten alle Megaways-spillemaskiner, da den fungerer godt sammen med Megaways-motoren. Funktionen får de vindende symboler til at forsvinde, så nye symboler kan falde ned og erstatte dem. Der er ingen grænse for antallet af tumler, så du kan blive ved med at nyde dem, så længe du bliver ved med at vinde.

Piggy Wilds-funktion

Grise symbolerne vil forvandles til Wilds efter hver anden tumle i træk. Den røde gris transformeres først, derefter den grønne og til sidst den blå med henholdsvis 2, 4 og 6 tumler.

Husk at de transformeres til Wilds på alle hjul undtagen det første. Du skal begynde forfra, når tumlerne stopper.

"Pust huset ned" bonusfunktion

Når du lander 3 Måne Scatters på hjulene, udløser du 11 Free Spins eller "Pust huset ned" Bonusfunktionen. Under Free Spins øges Gevinstmultiplikatoren med 1 for hver gevinst, du får. Gevinstmultiplikatoren starter ved 1x, og den nulstilles ikke under Free Spins.

Free Spins bliver endnu sjovere ved at samle Måne Scatters. Hvis du indsamler Måne Scatters, kan du få ekstra Free Spins og et boost til Gevinstmultiplikatoren. Lad os tage et kig på detaljerne.

  • 3 Måne Scatters: 3 ekstra Free Spins og +5x Multiplikator
  • 6 Måne Scatters: 3 ekstra Free Spins og +10x Multiplikator
  • Mere end 6 Måne Scatters: 1 ekstra Free Spin for hver Måne Scatter, du indsamler

Gevinstmultiplikatoren og antallet af indsamlede Måne Scatters kan ses i toppen af skærmen. Free Spins på Big Bad Wolf Megaways spillemaskinen kombinerer dermed alle de vidunderlige funktioner på spillemaskinen.

Bonuskøb-funktion

Du kan betale 90x din indsats for at købe Free Spins direkte fra hovedspillet. Funktionen er dog ikke tilgængelig i alle lande.

Vind 11 Free Spins ved at lande 3 Scatters

Vind 11 Free Spins ved at lande 3 Scatters

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, Volatilitet og Maksimal Gevinst

RTP'en for spillemaskinen er 96,05%, hvilket er lidt over gennemsnittet. Hvis du vælger at købe Free Spins, kan du nyde en RTP på 96,44%.

Volatiliteten for spillemaskinen er 5 ud af 5, hvilket er ekstremt højt. Den høje volatilitet giver dig mulighed for at sigte efter den maksimale gevinst på 30.540x din indsats.

Nyd Piggy Wilds-funktionen og Free Spins i Big Bad Wolf Megaways

Nyd Piggy Wilds-funktionen og Free Spins i Big Bad Wolf Megaways

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Big Bad Wolf Megaways online spillemaskinen noget for dig?

Big Bad Wolf Megaways online spillemaskinen er klart din tid og opmærksomhed værd. Quickspin har forbedret næsten alt fra den forrige spillemaskine, især det vindende potentiale.

Hovedspillet er slet ikke dårligt, men Free Spins'ene er i en kategori for sig selv. Du kan forlænge dine Free Spins, og ét godt spin er nok til at give dig en kæmpe gevinst på grund af den Progressive Gevinstmultiplikator. Det er sjovt at gå efter den maksimale gevinst på 30.540x din indsats.

Selv om spillet har en fantastisk maksimal gevinst, ligger RTP'en stadig lidt over gennemsnittet. Den er lavere end i den forrige version, som havde en RTP på 97,34%. Det gør dog ikke noget, når man tænker på det kæmpe potentiale, som spillemaskinen tilbyder.

Vi nød især Piggy Wilds-funktionen i hovedspillet. Du kan også købe Free Spins, hvis du har budgettet til det. Alt i alt er det en fantastisk spillemaskine, som du vil elske, hvis du kan lide kæmpe gevinster.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Big Bad Wolf Megaways spillemaskinen - FAQ

Hvor høj er den Maksimale Gevinst i Big Bad Wolf Megaways?

Den maksimale gevinst er 30.540x din indsats, hvilket er meget højere end på den forrige version af spillemaskinen.

Hvor høj er RTP'en og Volatiliteten på Big Bad Wolf Megaways spillemaskinen?

RTP'en for spillemaskinen er 96,05%, mens RTP'en for bonuskøb-funktionen er 96,44%. Volatiliteten er meget høj, så du skal satse i overensstemmelse hermed.

Er der Free Spins i Big Bad Wolf Megaways?

Ja, du kan starte med 11 Free Spins ved at lande 3 Scatters på hjulene. Under Free Spins'ene øges Gevinstmultiplikatoren med 1x for hver tumle. Hvis du indsamler Måne Scatters, får du ekstra Free Spins og øger Gevinstmultiplikatoren.

Kan I forklare, hvordan Piggy Wilds-funktionen fungerer i Big Bad Wolf Megaways?

Piggy-symbolerne forvandles til Piggy Wilds i en bestemt rækkefølge for hver anden tumle, du får i træk. Det nulstilles dog, hvis du stopper med at vinde.

Er det muligt at spille på Big Bad Wolf Megaways spillemaskinen gratis?

Ja, du er velkommen til at prøve Big Bad Wolf Megaways af gratis på vores hjemmeside. Det kan hjælpe dig med at forstå gameplayet bedre uden at risikere rigtige penge.