MENU
Søg
Spillemaskiner

Basketball Star On Fire Spil For sjov

Spil Basketball Star On Fire gratis demo

Basketball Star On Fire  Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Basketball Star On Fire af Pulse 8 Studios

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Basketball Star On Fire anmeldelse VurderingVurdering

Basketball Star On Fire  Demo

Gør dig klar til en spændende basketballkamp på Basketball Star On Fire spillemaskinen. Spillet er en efterfølger til Basketball Star fra 2015, som blev udviklet af Microgaming og Pulse 8 Studios.

Du får Free Spins, som er meget belønnende, og stablede Wild symboler hjælper dig samtidig med at lande kombinationer nemt. Du kan vinde helt op til 1.000x din indsats.

Læs videre for at høre mere.


Udgivet: 26.02.2021
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt
Gevinst: X2500

Skrevet af: Julius De Vries | Sidst opdateret: 12 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Julius de Vries gennemgår casino bonusser og vilkår her på BETO™, så vores læsere vil ikke lader sig narre af de lyssky operatører i branchen som stadig findes. Han er også en verificeret spilekspert. Om Julius De Vries

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenStandard grid

ÅbenSpecielle bonusspil

ÅbenGod RTP

ÅbenBonusrunden kan genudløses

ÅbenBelønnende Specielle Symboler

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Jackpotten kunne have været lidt større

Luk Ingen Kaskade Hjul funktion

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Pulse 8 Studios

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt

Spillemaskiner RTP% 96.12

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.50

Spillemaskiner Max. Indsats 100.00

Spillemaskiner Antal hjul 5

Spillemaskiner Antal rækker 3

Spillemaskiner Betalingslinier 25

Temaer i spillet

Sport


Funktioner

Hold og spin Stak Respins Bonus symboler Bonusspil Scatter symboler Free Spins Wild


Basketball Star On Fire tilbyder dig adskillige Jackpots

Basketball Star On Fire tilbyder dig adskillige Jackpots

Velkommen til Basketball Star On Fire

Den basketball-inspirerede spillemaskine er skabt af Pulse 8 Studios og Microgaming, som begge er anerkendte navne indenfor verden af spil.

Gameplayet bruger et standard grid med 5 hjul og 3 rækker, som giver dig 25 aktive betalingslinjer. Det eneste klassiske element i spillet er størrelsen på hjulsættet. De andre ting som temaet, boosterne, symbolerne og animationerne er mere actionfyldte og moderne.

Spillet giver dig mulighed for at justere din spilsession efter dine egne præferencer. Du kan for eksempel justere spilhastighed og lydstyrke, og du kan samtidig nyde et bredt indsatsområde. Den sportslige titel kan nydes på enhver enhed, du ønsker, og kvaliteten forbliver god på tværs af alle skærmstørrelser.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sporty Tema og Symboler - Det perfekte spil for basketball entusiaster

Tema og Design

Basketball Star On Fire er designet med tegneserie inspireret grafik, og temaet er baseret på basketball, hvilket kan ses i alle de grafiske elementer. Den originale Basketball Star spillemaskine blev udgivet i 2015, og grafikken har ikke ændret sig meget siden.

Spillet foregår på en stor basketballarena, der minder om dem, hvor NBA kampe bliver spillet. Banen er lavet af hårdttræ, og man kan se basketballkurve på begge sider af hjulsættet. Alle tilskuerne har samlet sig rundt omkring på arenaen, og de er der for at heppe på dig.

Soundtracket i Basketball Star On Fire lige så energisk som på en rigtig basketball bane. Du kan også høre dine fans juble, hver gang du lander gevinster, hvilket vil motivere dig igennem spillet.

Symboler

Der er ingen kortsymboler i spillet, da alle symbolerne er inspireret af basketball temaet. Du vil se tavler, hi-top sneakers, guldmedaljer, fløjter og drikkedunke på dit grid.

Fire forskellige spillere dukker også tilfældigt op på din skærm, og de kommer med belønnende udbetalinger. Den røde spiller giver dig udbetalinger op til 0,2x, 0,4x eller 0,8x for 3, 4 eller 5 ens symboler i en kombination.

Ild logoet er Wild symbolet, som kan dukke op på alle 5 hjul. Wild symbolerne giver dig også udbetalinger, hvis du lander nok af dem sammen. Du kan vinde op til 10x indsatsen, hvis du lander 5 ens symboler i en kombination. 

De specielle Wild Mønt symboler kan også dukke op under Free Spins og under HyperHold runden.

Fantastiske kombinationer i Basketball Star On Fire

Fantastiske kombinationer i Basketball Star On Fire

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Basketball Star On Fire - Sådan spiller du

Basketball Star On Fire bruger den almindelige betalingslinjebaserede mekanik, hvor du vinder en udbetaling ved at lande ens symboler ved siden af hinanden på en af betalingslinjerne. De fleste spillemaskiner bruger denne betalingslinjebaserede mekanik, så du vil højst sandsynligt allerede være bekendt med den, hvis du har spillet på spilleautomater før.

Spillet har et bredt grid, hvilket giver dig en behagelig oplevelse uanset dit budget og din spillestil. Vælg en indsats mellem min. 2 kr. pr. spin og max. 750 kr. pr. spin. Forsøg altid at lægge en indsats, der giver dig mindst 100 spins.

Auto spin funktionen giver dig mulighed for at indstille et bestemt antal spins, hvorefter spillemaskinen drejer hjulene for dig automatisk. Vær forsigtig hvis du bruger funktionen, da det kan tømme din saldo meget hurtigt, hvis du ikke har heldet med dig. 

Klik på Max knappen for at hæve indsatsen til det maksimale beløb med det samme. Hvis du ønsker oplysninger om gameplayet, skal du blot trykke på info knappen for at lære reglerne og symbolerne bedre at kende.

Sølv og Guld symboler i Basketball Star On Fire

Sølv og Guld symboler i Basketball Star On Fire

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bonusfunktioner

Denne sporty spillemaskine har en hel del boostere, som er med til at give dig en spændende spilleoplevelse. Du kan nyde Free Spins, stablede Wild symboler, en fantastisk HyperHold mekanik og et belønnende Re-Spin spil. Spillet har også en fantastisk Jackpot, som du kan vinde.  

HyperHold Funktion

Du skal lande mindst 6 mønt symboler sammen på et spin for at udløse den specielle HyperHold mekanik. Møntsymbolerne der udløser bonussen forbliver på deres pladser, og du får 3 Re-Spins. Hvis en ny mønt lander under disse spins, låses den fast på sin plads, og dine Re-Spins sættes tilbage til 3.

Der er knyttet en kontant værdi til alle mønterne. Der er Mini, Minor, Major og Mega Jackpots på spillemaskinen, som er 15x, 20x, 50x og 100x din indsats værd.

Du vil blive godt belønnet, hvis du formår at udfylde hele hjulsættet med bonusmønterne. Grand Jackpotten er på 1.000x indsatsen.

Belønnende udbetalinger i Basketball Star On Fire

Belønnende udbetalinger i Basketball Star On Fire

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Fantastiske Free Spins

Free Spins runden er den mest interessante funktion i spillet. Bonusrunden udløses, når du lander mindst 3 Scatters sammen på det samme spin. 3 Scatters giver dig 10 free spins, 4 giver dig 15 Free Spins, og når du lander 5 Scatters sammen, får du hele 25 Free Spins.

En Wild Mønt stak vil være til stede på det sidste hjul under hele bonusrunden, hvilket hjælper dig med at vinde gevinster. Det er også muligt at genudløse Free Spins runden. Du skal blot lande 3 eller 4 Scatters for at få 10 eller 15 ekstra Free Spins.

Wild symbolerne i Basketball Star On Fire

Wild symbolerne i Basketball Star On Fire

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Basketball Star On Fire - Volatilitet, RTP og Maksimal Gevinst

Basketball Star On Fire har en anstændig RTP på 96,12%.

Volatiliteten varierer fra medium til høj, og de større udbetalinger er tilgængelige via Jackpots.

Den bedste udbetaling du kan få på et enkelt spin er 2.500x din indsats.

De højt betalende symboler i spillet er de forskellige atleter

De højt betalende symboler i spillet er de forskellige atleter

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vores endelige vurdering af Basketball Star On Fire

Basketball Star On Fire er en fantastisk mulighed for alle, der kan lide at satse på spil med et sportstema. Spillet finder sted midt i en basketballkamp, og du vil føle, at du kigger på en ægte NBA kamp. Grafikken er designet med mange detaljer. Handlingen udspiller sig på en stor basketballarena, og du kan se og høre fans juble i baggrunden.

Spilleautomaten er fyldt med forskellige bonus funktioner. Du får en unik HyperHold bonus, en Free Spins runde, der kan genudløses og 5 faste Jackpots i forskellige størrelser.

Basketball Star On Fire er designet af Microgaming og Pulse 8 Studios. Begge studier er store navne indenfor iGaming verdenen, hvilket giver en god garanti for spillets troværdighed. Du kan nyde spillemaskinen på en række forskellige enheder, som mobiltelefoner, tablets og computer.

Vi håber, at anmeldelsen her har hjulpet dig med at forstå Basketball Star On Fire bedre. For at få en endnu bedre forståelse, kan du prøve vores gratis demo version her på BETO.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - Basketball Star On Fire

Hvad er den Maksimale Gevinst i Basketball Star On Fire? Pil Pil

Spillemaskinen giver dig mulighed for at vinde gevinster op til 2.500x indsatsen på et enkelt spin.

Hvad er RTP'en og Volatiliteten i Basketball Star On Fire? Pil Pil

Basketball Star On Fire har en medium til høj volatilitet med en RTP på 96,12%. Den ligger derfor højere end branchens gennemsnit på 96,0%.

Kan jeg vinde Free Spins i Basketball Star On Fire? Pil Pil

Du kan vinde Free Spins ved at lande nok Scatters, og runden kan også udløses igen.

Hvad er HyperHold funktionen? Pil Pil

HyperHold mekanikken er en speciel funktion, hvor specielle symboler forbliver på deres pladser for at hjælpe dig med at vinde udbetalinger.

Kan jeg spille Basketball Star On Fire gratis? Pil Pil

Demoversionen af Basketball Star On Fire kan bruges til at prøve spillet af gratis, og den er tilgængelig her på BETO.