MENU
Søg
Spillemaskiner

Aztec Gold Megaways Spil For sjov

Spil Aztec Gold Megaways gratis demo

Aztec Gold Megaways Spil For sjov
Start
Klik for at starte

Aztec Gold Megaways af iSoftBet

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Aztec Gold Megaways anmeldelse VurderingVurdering

Aztec Gold Megaways Demo

Aztec Gold Megaways tager dig med ind i Azteker-junglen, hvor du kan udløse free spins ved at lande 5 Scatters. Det er en Megaways-spillemaskine, så du kan forvente store gevinster og nyde kaskadehjulene fuldt ud.

Vi vil udforske funktionerne samt det maksimale potentiale på spillemaskinen i vores anmeldelse af Aztec Gold Megaways.


Udgivet: 10.12.2019
Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet slukket
Gevinst: X19200

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 16 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenFantastisk grafik og tema

ÅbenMegaways motor

ÅbenKraftfulde respins

ÅbenSun Disc Boost og Maksimal Megaways Hjul-modifikator

Åben3 kraftfulde Scatters med specielle multiplikatorer

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Det tager tid at udløse respins

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software iSoftBet

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet tændt Volatilitet slukket

Spillemaskiner RTP% 95.99

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Ja


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.20

Spillemaskiner Max. Indsats 20.00

Spillemaskiner Antal hjul 6

Spillemaskiner Antal rækker 7

Spillemaskiner Betalingslinier 117649

Temaer i spillet

Gamle Civilationer


Funktioner

Megaways Hold og spin Faldende symboler Respins Progressiv Jackpot Multiplikator Scatter symboler Free Spins Wild


Aztec Gold Megaways online spillemaskine

Aztec Gold Megaways online spillemaskine

Velkommen til Aztec Gold Megaways

Aztec Gold Megaways er den første spillemaskine fra iSoftBet, som har Megaways-motoren fra Big Time Gaming. Når man kombinerer Megaways-motoren med kaskadehjulene, får man en kraftfuld kombination, som kan være meget indbringende. Azteker-temaet er også et stort plus, og det fungerer virkelig godt på spillemaskinen.

Spillet har 6 hjul, og der kan være rækker i området fra 3 til 7. Dette er ikke usædvanligt for en Megaways-spillemaskine med op til 117.649 måder at vinde på. Jo flere rækker hjulene har, jo højere er dine chancer for at lande en større vinderkombination.

Aztec Gold Megaways er spækket med enkle, men kraftfulde funktioner såsom respins og Mini, Major og Mega multiplikatorer. Alt du skal gøre er at lande 5 Scatters og bare vente og se, hvor heldig du er. Du kan vinde flere tusinde gange din indsats, hvis heldet tilsmiler dig. Selv hovedspillet er ret anstændigt takket være kaskadehjulene og Megaways-motoren.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Azteker tema og grafik

Aztec Gold Megaways har et livligt og sjovt tema. iSoftBet har gjort deres bedste med hensyn til musikken og grafikken. Soundtracket er meget beroligende og engagerende med nogle interessante fløjte- og trommelyde.

Man kan se nogle dragelignende strukturer på hver side af hjulene, og der er vand, som strømmer ud af deres mund. Den farverige jungle med magisk vand og spændende lyseffekter er helt fortryllende.

Symbolerne er imponerende, og de er designet til at passe til temaet. Aztekerkongen er det højest betalende symbol, som belønner dig 50x din indsats for at lande en kombination med seks ens symboler. Leoparden, slangen og ørnen skiller sig også ud, og de har forskellige farver i hver deres baggrunde.

De har forsøgt at gøre spillemaskinen til en god oplevelse ved at tilføje mange farver og eksperimentere med Azteker-temaet. Vi må indrømme, at deres strategi har fungeret godt, fordi spillemaskinen ser både fremragende ud, og den kører også som en drøm.

Super stor gevinst i Aztec Gold Megaways

Super stor gevinst i Aztec Gold Megaways

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan besejrer du Aztec Gold Megaways spillemaskinen

De grundlæggende kontrolelementer på spillemaskinen er meget enkle. Du kan se den grønne spin-knap under hjulene, som du skal bruge til at dreje hjulene. Du kan også dreje hjulene ved at trykke på mellemrumstasten på dit tastatur. Hvis du klikker flere gange i træk på mellemrumstasten eller spin-knappen drejer hjulene hurtigere, hvilket kan spare dig for noget tid.

Du kan selv vælge møntværdien, og den kan indstilles i intervallet fra 10 øre til 10 kr. Ved at justere møntværdien kan du justere indsatsbeløbet. Hvis du er forvirret over det, kan du se indsatsbeløbet i den mindre skrift under info-knappen. Indsatsområdet spænder fra 1 kr. til 150 kr.

Autoplay-funktionen er også tilgængelig ligesom på alle de bedste spillemaskiner.

Lad os nu fokusere på, hvordan du kan vinde gevinster på spillemaskinen. Alt du skal gøre for at vinde er at lande 3 eller flere ens symboler på tilstødende hjul fra venstre mod højre. Du kan dog også få en gevinst ved kun at lande to Aztekerkonge-symboler.

Nyd flere multiplikatorer under Aztec Gold Kontante Respins

Nyd flere multiplikatorer under Aztec Gold Kontante Respins

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Magiske bonusfunktioner

Spillemaskinen har hverken 7 eller 8 bonusfunktioner, som nogle andre spillemaskiner har, men den begrænsede mængde bonusfunktioner på spillemaskinen er stadig nok til at belønne dig godt og gøre dig engageret i spillet. Lad os se på bonusfunktionerne.

Kaskadehjul

De vindende symboler forsvinder, hver gang du får en gevinst, og nye symboler falder ovenfra for at udfylde hjulene. Processen fortsætter på den måde, indtil du stopper med at vinde. Det er en kraftfuld funktion, fordi den giver dig mulighed for at konvertere en gevinst til flere.

Maksimal Megaways Hjul-modifikator

Når hjul-modifikatoren aktiveres tilfældigt, låser den op for alle wilds i Megaways og tilbyder dig 117.649 måder at vinde på. Det er en fremragende tilføjelse til spillet, som kan hjælpe dig med at opleve Megaways fulde potentiale.

Aztec Gold Kontante Respins

Det er den mest attraktive funktion, du kan aktivere på spillemaskinen. Den aktiveres ved at lande 5 eller flere Sun Disc Scatters på hjulene. De scatters der udløste funktionen forbliver på hjulene, og de resterende symboler forsvinder. Hver ledige position drejer derefter, og du får en chance for at lande flere Sun Disc Scatters med multiplikatorer.

Du starter med 3 spins, og de nulstilles tilbage til 3, hver gang du lander en Sun Disc Scatter på hjulene. Du kan også lande Sun Disc Scatters med specielle multiplikatorer kaldet Mini, Minor og Mega, som vil give dig endnu højere gevinster.

Hvis du kan udfylde et helt hjul, bliver multiplikatoren over hjulet aktiveret og ganget med værdierne af de forskellige Scatters på hjulene. Sun Disc Scatter-værdierne udbetales, når funktionen er slut. De ganges med din samlede indsats for at give dig din endelige gevinst.

Sun Discs Boost-funktion

Funktionen aktiveres tilfældigt, og den øger antallet af Sun Disc Scatters på hjulene. Det kan hjælpe dig med at aktivere Aztec Gold Kontante Respins, så du kan gå efter de store gevinster.

Sun Disc Scatter-multiplikatorer

Du kan også få Sun Disc Scatters med specielle multiplikatorer, som betaler dig flere gange din indsats. Lad os tage et kig på værdierne af Sun Disc Scatters.

Mini Multiplikator: 30x

Major multiplikator: 100x

Mega multiplikator: 1.000x

Aztec Gold Kontante Respins i Aztec Gold Megaways

Aztec Gold Kontante Respins i Aztec Gold Megaways

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP, volatilitet og maksimal gevinst

Aztec Gold Megaways har en RTP på 95,99%. Det er lidt lavere end den gennemsnitlige RTP på 96%, men det bør ikke gøre nogen forskel under dit gameplay.

Volatiliteten på spillemaskinen er medium til høj, hvilket vil give dig en god balance mellem både store gevinster og perioder med flere tab. Du bliver nødt til at acceptere perioder, hvor du ikke vil vinde lige så meget, men potentialet for at få nogle kæmpe gevinster er altid til stede. Vi anbefaler, at du foretager mindst 100 spins for at udforske potentialet fuldt ud på spillemaskinen.

Du bør være lidt forsigtig, idet den forholdsvis høje volatilitet hurtigt kan få dig til at løbe tør for penge. Det vil være bedst, hvis du har et anstændigt budget, før du begynder at spille.

Den maksimale gevinst på spillemaskinen er 19.200x din indsats, hvilket er nok til at gøre enhver spiller begejstret. Så vidt vi ved, er den maksimale gevinst ikke blevet vundet endnu, så du kan være den første til at gøre det.

Nyd flere kraftfulde bonusfunktioner på Aztec Gold Megaways spillemaskinen

Nyd flere kraftfulde bonusfunktioner på Aztec Gold Megaways spillemaskinen

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Aztec Gold Megaways spillemaskinen noget for dig?

Aztec Gold Megaways tager dig med på en fantastisk rejse, som vil være fuld af overraskelser og indbringende oplevelser. iSoftBet havde fat i den lange ende, da de skabte spillemaskinen.

Denne automat med bonuskøb er meget kraftfuld på grund af dens evne til at stable Scatters og belønne dig med Scatters med store multiplikatorer (op til 7x). Idet det er en Megaways-spillemaskine, kan du vinde en overvældende gevinst, hvis alle Megaways er aktive under respins.

Den maksimale gevinst på 19.200x din indsats er fantastisk og helt klart noget, der vil holde dig motiveret, mens du spiller. Du vil måske ikke være så heldig, at du vinder den maksimale gevinst, men det beviser, at spillemaskinen har et højt potentiale, og at den kan belønne dig nok til at ændre dit liv. Du behøver ikke engang komme i nærheden af den maksimale gevinst for at vinde stort. Selv hovedspillet har potentiale nok til at give dig store gevinster på grund af Megaways-funktionen og kaskadehjulene.

Vi kan ikke undgå at nævne kaskadehjulene, idet de kan omdanne en gevinst til flere og hjælpe dig med at udløse respins. De tilfældige funktioner såsom Sun Discs Boost-funktionen og Maksimal Megaways Hjul-modifikatorer holder hovedspillet spændende og uforudsigeligt.

iSoftBet har gjort alt hvad de kunne for at sørge for, at deres første Megaways-spillemaskine ville blive fantastisk. Spillet er belønnende, det har fremragende grafik, masser af kraftfulde funktioner, og det spiller meget jævnt og behageligt. Det har kort sagt alt, hvad du kunne ønske dig og meget mere. Overordnet set er vi meget imponeret over spillemaskinen og vi anbefaler at du prøver Aztec Gold Megaways spillemaskinen af med det samme.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Aztec Gold Megaways - Ofte stillede spørgsmål

Hvor høj er den maksimale gevinst i Aztec Gold Megaways? Pil Pil

Den maksimale gevinst er 19.200x din indsats, hvilket er nok til at kunne tilfredsstille high rollers. Du skal være klar til at håndtere volatiliteten, som er medium til høj, for at få en chance for at vinde den maksimale gevinst.

Hvor høj er RTP'en i Aztec Gold Megaways? Pil Pil

Aztec Gold Megaways har en RTP på 95,99%, hvilket er omkring den gennemsnitlige RTP. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at miste for mange penge, når du spiller på spillemaskinen.

Kan I forklare, hvordan Aztec Gold Respins fungerer i Aztec Gold Megaways? Pil Pil

Du får 3 respins, hvor hver ledige plads vil dreje og give dig en chance for at lande Sun Disc Scatters med multiplikatorer. Respins nulstilles tilbage til 3, hver gang du lander en Sun Disc Scatter. I sidste ende vil du få din gevinst baseret på din samlede indsats samt værdierne af Sun Disc Scatters.

Er der free spins på Aztec Gold Megaways spillemaskinen? Pil Pil

Spillemaskinen har ingen promo free spins, men den har respins, som kan være lige så indbringende som free spins.

Er det muligt at spille på Aztec Gold Megaways spillemaskinen gratis? Pil Pil

Ja, du kan spille på Aztec Gold Megaways spillemaskinen gratis lige her på BETO.