MENU
Søg
Spillemaskiner

African Fortune Spil For sjov

Spil African Fortune gratis demo

African Fortune Spil For sjov
Start
Klik for at starte

African Fortune af Spinomenal

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

African Fortune anmeldelse VurderingVurdering

African Fortune Demo

Spinomenal tager dig med på et afrikansk eventyr på deres nye African Fortune spillemaskine.

Pak din rygsæk og gør dig klar til at udforske de store afrikanske ødemarker, hvor vilde dyr som løver, ørne, pantere og elefanter venter på dig.

Du får mange funktioner som Bonuskøb, Free Spins og stablede Wilds.

Læs videre for at høre mere.


Udgivet: 27.04.2020
Volatilitet Volatilitet slukket Volatilitet slukket Volatilitet slukket Volatilitet slukket Volatilitet slukket
Gevinst: X3000

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 14 Maj 2024 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Vurderinger af BETO's eksperter

Popularitet

Vurdering
Vurdering

Nyhedsværdi

Vurdering
Vurdering

RTP %

Vurdering
Vurdering

Jackpots

Vurdering
Vurdering

Vindermåder

Vurdering
Vurdering

Spænding

Vurdering
Vurdering

Video: Gameplay og Gevinst

Start

Spillemaskinens Features

Bonus

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Fordele Fordele

Fordele

ÅbenOp til 100 Free Spins

ÅbenStablede Symboler

ÅbenSmuk grafik

ÅbenBredt indsatsområde

ÅbenEventyrligt gameplay

Ulemper Ulemper

Ulemper

Luk Jackpotten er begrænset til 3.000x

Luk RTP'en kunne have været højere

Fakta om Spillemaskinen

Spillemaskiner Software Spinomenal

Spillemaskiner Volatilitet Volatilitet slukket Volatilitet slukket Volatilitet slukket Volatilitet slukket Volatilitet slukket

Spillemaskiner RTP% 95.80

Spillemaskiner Spil type Spillemaskiner

Spillemaskiner Jackpot Nej


Indsats og Layout

Spillemaskiner Min. indsats 0.00

Spillemaskiner Max. Indsats 0.00

Spillemaskiner Antal hjul 5

Spillemaskiner Antal rækker 4

Spillemaskiner Betalingslinier 100

Temaer i spillet

Safari


Funktioner

Køb Bonus Runde Stak Sticky Wilds Scatter symboler Free Spins


Free Spins runden i African Fortune

Free Spins runden i African Fortune

Velkommen til African Fortune

Hvis du kan lide eventyr og vilde dyr, så er en safaritur måske også på din bucket list. Takket være Spinomenal kan du nu nyde sådan en safaritur direkte fra dit hjem på African Fortune spilleautomaten.

Du kan nyde det eventyrlige spil på dine bærbare enheder. Udviklerne har optimeret spillet til at køre problemfrit på mindre skærme, så du støder ikke på forsinkelser eller problemer undervejs.

African Fortune er et smukt spil, hvor du bliver teleporteret direkte til de afrikanske ødemarker. En smuk aftenudsigt kan ses i baggrunden, mens flamingoer står ved siden af.

Gameplayet er både kraftfuldt og behageligt. Du får et bredt indsatsområde, der giver dig mulighed for at satse ethvert beløb, du føler dig godt tilpas med, uanset din saldo og spillestil. Boosters som bevægende Wilds og Free Spins er med til at gøre spillet attraktivt, og volatiliteten er medium til høj, hvilket gør det til et foretrukket valg for mange.

Jackpotstørrelsen er det eneste punkt, som kunne have været en smule bedre. Du kan lande en maksimal gevinst på 3.000x på et enkelt spin, hvilket er lidt begrænset i sammenligning med andre spillemaskiner med lignende volatilitet.

Det afrikanske landskab er roligt og smukt at kigge på. Vi vil nu uddybe, hvordan det bliver portrætteret gennem grafikken i spillet. 

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Tema, Design og Symboler - Se de smukke savanner

Tema og Design

De afrikanske savanner er kendt for deres enorme græsarealer og varme temperaturer. Grafikken i African Fortune er så detaljeret og flot designet, at man nærmest kan føle varmen gennem den smukke baggrund.

Da African Fortune er et spil baseret på vildmarkens dyreliv, er de forskellige elementer også designet omkring Savannah-temaet og junglens mange indbyggere. Du vil støde på forskellige vilde dyr, mens du sætter dit held på prøve.

Spilleautomaten bruger et gyldent farveskema. Betalingslinjerne er fremhævet med gyldne linjer, kortsymbolerne har gullige farver, og der flyver guldmønter hen over skærmen, når du lander store kombinationer. Et temabaseret soundtrack supplerer grafikken og gør gameplayet endnu mere fordybende.

Symboler

De grundlæggende kortsymboler fra J til A er de lavt betalende symboler i spillet, og de giver en 4x udbetaling for lange kombinationer.

De forskellige vilde dyr, som elefanterne, zebraerne, ørnene og panterne, er de mere værdifulde symboler, som kan give dig udbetalinger op til 100x.

Du vil også støde på nogle specielle symboler under gameplayet. Wild symbolerne er betegnet i form af de brølende løvesymboler, mens Scatter symbolerne er guldringene med "Free Spins" skrevet på.

Den brølende løve er Scatter symbolet i African Fortune

Den brølende løve er Scatter symbolet i African Fortune

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

African Fortune - Gameplay

Sørg for at sætte dig ind i, hvordan et spil fungerer, før du risikerer dine hårdt tjente penge på det.

African Fortune har et simpelt design, og du vil ikke støde på problemer.

Følg vores råd herunder:

  1. I African Fortune forbliver alle betalingslinjerne ikke aktive hele tiden, så du skal vælge, hvilke betalingslinjer du vil aktivere under dit spin. Du kan vælge op til 100 betalingslinjer pr. spin. Vi anbefaler at aktivere alle tilgængelige betalingslinjer, da det maksimerer dine vinderchancer.
  2. Vælg et indsatsbeløb, når du har overvejet din saldo og strategi. Prøv at holde din indsats på et niveau, der giver dig mindst 100 spins i spillet. Det er vigtigt at justere indsatsen løbende undervejs.
  3. Start spillet ved at trykke på den store spin-knap i midten og vent på at heldet tilsmiler dig.
  4. Brug de specielle indstillinger som autoplay funktionen, Bonuskøb funktionen, lydindstillingerne osv.
  5. Spilleregler og informationer om de forskellige vindende kombinationer er tilgængelige på spillemaskinens udbetalingstabel. Få adgang til den ved at trykke på "?" knappen.
Land en Super Gevinst i African Fortune

Land en Super Gevinst i African Fortune

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Eventyrlige Bonusfunktioner og Free Spins

Wilds

Wild symbolerne er de brølende løvesymboler. De erstatter alle de almindeligt betalende symboler på dit grid og gør det nemt for dig at vinde en udbetaling. Bemærk, at de brølende løver ikke kan erstatte Free Spins Scatters, da de er specielle symboler.

Wilds kan også skabe deres egne vindende linjer, og er de højst betalende symboler. Du kan vinde en 3.000x udbetaling ved at lande en kombination af 5 Wilds. Dermed er Wild symbolerne i African Fortune ret belønnende og ekstraordinære.

Stablede Symboler

I African Fortune kan ethvert symbol vises på hjulsættet i stablet form undtagen Scatter symbolet, da det ikke udløser nogen vindende kombinationer. De Stablede symboler giver højere udbetalinger og bedre chancer for at vinde.

Free Spins runden

Den specielle Bonusrunde i African Fortune udløses, når du lander mindst 3 Free Spin Scatters sammen på det samme spin. I modsætning til de almindelige symboler behøver du ikke lande Scatters på nogen bestemt position eller betalingslinje.

Jo flere Scatters du lander, jo flere Free Spins vinder du. Hvis du kun lander 3 Scatters, får du 10 free spins. 4 Scatters giver dig 25 Free Spins, og hvis du lander 5 Scatters sammen, får du 100 Free Spins!

Et Stablet Wild symbol vises på hjulsættet, når Free Spins runden starter, og det bevæger sig tilfældigt rundt på dit grid og giver dig bedre vinderchancer.

Free Spins runden er en ret generøs Booster, men den udløses ikke ret ofte. Det kan derfor godt tage noget tid, før du bliver belønnet med Free Spins. Hvis du ikke gider vente på, at bonussen udløses af sig selv, kan du vælge at købe dig til den.

Op til 100 aktive betalingslinjer i African Fortune

Op til 100 aktive betalingslinjer i African Fortune

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

African Fortune - Maksimal Gevinst, Volatilitet og RTP

African Fortune har en RTP på 95,80%. Lignende spillemaskiner giver et gennemsnitligt afkast på 96%, så RTP'en her er lidt lavere end gennemsnittet indenfor branchen. Du får dog et bredt udvalg af kraftfulde Boosters, hvilket kompenserer for det.

African Fortune vil tilfredsstille de fleste spillere, da du får en medium til høj volatilitet. Den bedste gevinst, du kan lande er 3.000x indsatsen. Jackpotten er tilgængelig ved at lande en kombination af 5 Wilds. 

5x4 hjulsættet i African Fortune

5x4 hjulsættet i African Fortune

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vores samlede vurdering af African Fortune

Vores team her på BETO tester alle spil grundigt igennem, før vi laver vores anmeldelser. Vi er meget imponerede over, hvordan de mange Boosters i African Fortune er inddraget i gameplayet.

Spillet tager dig med på et sjovt afrikansk eventyr dybt inde i savannerne. Regionen er kendt for sin skønhed og de store ødemarker, og du kan finde begge dele under din spillesession.

I baggrunden kan du se en smuk udsigt over solnedgangen og flotte flamingoer. Træer og buske kan ses bag vandet, og alle omgivelserne ser generelt fortryllende ud. Selvom spillemaskinens skønhed er svær at tage fejl af, er de afrikanske ødemarker stadig ret farlige, og de er hjemsted for nogle meget farlige væsner, som løver, ørne, pantere og elefanter. Du finder alle de vilde dyr på hjulsættet, og de tilføjer et spændende element til spillemaskinen.

African Fortune's gameplay er lige så spændende som den dragende grafik, og du kan nyde en række forskellige funktioner, som Stablede symboler, Free Spins og Wilds.

Demoen er tilgængelig her på BETO.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål - African Fortune

Hvad er den højeste gevinst i African Fortune? Pil Pil

Du kan lande en maksimal udbetaling på 3.000x din indsats i African Fortune på et enkelt spin.

Hvor høj er RTP'en og Volatiliteten i African Fortune? Pil Pil

African Fortune har en gennemsnitlig RTP på 95,8%, i kombination med en medium til høj volatilitet.

Tilbyder African Fortune Free Spins? Pil Pil

Ja, du kan vinde op til 100 Free Spins i African Fortune, hvilket er fantastisk. Bonusrunden kommer med bevægende Stablede Wilds, som gør Free Spins runden endnu sjovere.

Kan jeg gratis teste African Fortune? Pil Pil

Ja, du kan teste African Fortune gratis gennem demo-versionen, som vi har linket til i vores anmeldelse. Demospillet kan spilles på en række forskellige enheder, som mobiltelefoner og tablets.