MENU

Spil Absolootly Mad: Mega Moolah - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Klik for at starte

Absolootly Mad: Mega Moolah af Triple Edge Studios

Indløs Bonus & Vind Rigtige Penge!

Absolootly Mad: Mega Moolah anmeldelse

Absolootly Mad: Mega Moolah

Microgaming har udgivet denne spændende Absolootly Mad: Mega Moolah spillemaskine i 2020. Spillet har 5 hjul, 3 rækker og 243 betalingslinjer. Du kan nyde funktioner såsom free spins, multiplikatorer og kaskadehjul.

Spillet er en del af Microgamings progressive jackpot-netværk med et kæmpe vinderpotentiale.

Læs vores anmeldelse for at høre mere om denne fantastiske spillemaskine.


Udgivet: 07.04.2020
Volatilitet
Gevinst: X2343

Skrevet af: Kim Birch | Sidst opdateret: 01 Juli 2022 | Faktatjekket af: Jasmin Williams

CERTIFICERET CERTIFICERET
Kim Birch har vundet og tabt mod de bedste pokerspillere over hele verden. Udover at være ekspert i Poker og Blackjack, så har Kim også udgivet 3 bøger på dansk. Om Kim Birch

Spillemaskinens Features

Bonus køb

Bonus køb

Gamble

Gamble

Jackpots

Jackpots

Popularitet

Nyhedsværdi

RTP %

Jackpots

Vindermåder

Spænding

Fordele

Underholdende grafik

Største jackpots

Free spins med store multiplikatorer

Medium volatilitet

Anstændigt potentiale i hovedspillet

Ulemper

Lavere RTP end gennemsnittet

Fakta om Spillemaskinen

Software Triple Edge Studios

Volatilitet

RTP% 92.02

Spil type Spillemaskiner

Jackpot Ja


Nørdede detaljer

Min. indsats 0.20

Max. Indsats 50.00

Antal hjul 5

Antal rækker 3

Funktioner

Opsamling af energi Faldende symboler Bonus hjul Progressiv Jackpot Bonus symboler Multiplikator Scatter symboler Wild


Karakterer

Alice i Eventyrland


Nyd store gevinster i Absolootly Mad: Mega Moolah

Nyd store gevinster i Absolootly Mad: Mega Moolah

Velkommen til Absolootly Mad: Mega Moolah

Det er altid sjovt at spille og vinde på progressive jackpot-spillemaskiner. Denne gang har Microgaming valgt et tema, som er inspireret af Alice i Eventyrland. Belønningerne du kan få for at træde ind i eventyrlandet gør det et forsøg værd. Du kan vinde mindst 1 jackpot fra 4 progressive jackpots, og du kan nyde godt af flere forskellige belønninger i hovedspillet.

Microgaming er en af de mest anerkendte spillemaskineudviklere, og deres progressive Mega Moolah jackpot er en af de største. På trods af at spillet har så meget potentiale, er gameplayet på spillemaskinen stadig let at forstå. Der er kun nogle få funktioner, som arbejder sammen for at give dig store gevinster.

Rullende hjul og Multiplikator Sti-funktionerne er i spillet for at belønne dig med store gevinster i hovedspillet. Udvikleren har designet Udvikleren har designet spilleautomaten på en måde, der forbedrer dine chancer for at udløse Progressiv Hjul-funktionen ved at spille i længere tid. Vi vil uddybe mere om funktionerne senere i anmeldelsen.

Video: Spil Absolootly Mad: Mega Moolah - Gratis Spillemaskiner og anmeldelser

Gameplay på Absolootly Mad: Mega Moolah spilleautomaten

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Alice i Eventyrland Tema og Old School Grafik

Spillemaskinen giver dig en chance for at tage med den gale hattemager til en fest fyldt med store gevinster og farverig grafik. Alice i Eventyrland-temaet er imponerende og meget fremtrædende, når du kigger på symbolernes design samt baggrunden. Du vil mærke magien i temaet og sætte pris på spillets enkelhed.

En guldmønt med et hatte-symbol fungerer som Wild-symbolet, og den gale Hattemager er det højest betalende symbol. Andre vigtige karakterer fra bogen såsom Haren og Filurkatten er også inkluderet som symboler.

Baggrundsmusikken er eventyrlig og tempofyldt. Det hjælper med at opbygge spændingen, hvilket er med til at give en fantastisk oplevelse. Kort fortalt passer musikken perfekt til det vidunderlige tema i eventyrlandet.

Nyd Alice i Eventyrland-temaet

Nyd Alice i Eventyrland-temaet

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Spiller Guide

I følgende afsnit forklarer vi de grundlæggende kontrolelementer, du har til rådighed. Lad os komme i gang.

  • Spin-knappen med en buet pil kan dreje hjulene.
  • Du kan justere dit indsatsbeløb ved hjælp af plus- og minus-knapperne. Indsatsen kan indstilles mellem 1 kr. og 350 kr.
  • Du kan trykke på maksimal indsats-knappen til venstre for spin-knappen for at indstille din indsats til 350 kr.
  • Autoplay-knappen på højre side af spin-knappen kan bruges til at udføre op til 100 spins på autopilot. Der er 4 autoplay-muligheder, som er 10 spins, 25 spins, 50 spins og 100 spins.
  • Du kan åbne menuen og klikke på indstillinger for at få adgang til indstillinger såsom hurtige spins, musik og lyd.
  • Overordnet set er gameplayet og kontrolelementerne meget ligetil. Du vil ikke opleve problemer, selv hvis du er helt ny spiller.
Nyd store gevinster selv i hovedspillet

Nyd store gevinster selv i hovedspillet

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Sådan besejrer du Absolootly Mad: Mega Moolah-spilleautomaten

Der er 243 måder at vinde på i spillet. Du kan vinde ved at lande 3 eller flere ens symboler på tilstødende hjul fra venstre mod højre. Du kan få flere gevinster på et enkelt spin, og du kan bruge funktionerne til at lande store gevinster.

Spillemaskinen har Rullende Hjul-funktionen, som fungerer ligesom kaskadehjul, og den giver dig muligheden for at omdanne en gevinst til flere. Du kan dermed ende med at vinde et enormt beløb, selv hvis du starter med at vinde en lille gevinst.

Du skal ikke undervurdere styrken ved de 243 måder at vinde på. Du kan danne flere forskellige kombinationer og nemt lande gevinster takket være de mange vindermåder.

Husk på at den gale hattemager er det højest betalende symbol, som betaler dig 10x din indsats for at lande en kombination med fem ens symboler. Selvom udbetalingerne er i den lavere ende, kan du stadig nyde store gevinster på grund af alle bonusfunktionerne.

Få højere multiplikatorer og store gevinster under free spins i Absolootly Mad: Megah Moolah

Få højere multiplikatorer og store gevinster under free spins i Absolootly Mad: Megah Moolah

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Kraftfulde bonusfunktioner

Lad os tage et kig på funktionerne i hovedspillet, før vi går videre til free spins til spillemaskiner og Progressiv Hjul-funktionen.

Rullende hjul og Multiplikator Sti-funktioner

Funktionen aktiveres, når du lander en gevinst. Symbolerne som er involveret i gevinsten forsvinder, og nye symboler falder ned for at erstatte dem. Du får højere multiplikatorer for hver gevinst du lander i træk, mens Rullende Hjul-funktionen er aktiv. Rullende Hjul er også aktive i free spins, og de vil give dig en meget højere multiplikator under free spins-runden.

I hovedspillet starter gevinstmultiplikatoren med 1 og stiger til 2, 3 og 5, når du lander flere gevinster i træk. Efter den fjerde gevinst i træk forbliver gevinstmultiplikatoren på 5x.

Vind enorme jackpots ved at udløse Progressiv Hjul-funktionen

Vind enorme jackpots ved at udløse Progressiv Hjul-funktionen

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Jackpots og free spins i Absolootly Mad: Mega Moolah

Nu er det tid til at udforske de mest kraftfulde funktioner på spillemaskinen, nemlig free spins og de vildeste progressive jackpots.

Free Spins-funktion

Du kan udløse free spins ved at lande 3 eller flere free spins symboler eller Scatters på hjulene. Du vil få 8 free spins, og 4. og 5. hjul kan ikke tildele free spins. Wilds kan også erstatte free spin-symbolerne, hvilket gør det lettere at udløse dem.

Free spins har en meget højere base gevinstmultiplikator på 3x. Multiplikatoren i free spins stiger til 6, 9 og 15, når du lander flere gevinster i træk. Free spins kan også genudløses for at give dig en chance for at lande endnu flere gevinster.

Progressiv Hjul-funktion

Progressiv Hjul-funktionen giver dig 1 ud af 4 progressive jackpots. Det progressive hjul udløses tilfældigt, efter at Rullende Hjul-funktionen er afsluttet. Du forbedrer dine chancer for at udløse det progressive hjul ved at samle Wild-symboler.

Husk at det kun er Wild-symbolerne, som er indsamlet på det aktuelle spin og efter rullende hjul, der forbedrer dine chancer for at udløse det progressive hjul. Du får også en større chance for at udløse det progressive hjul ved at satse højere.

Følgende er de jackpots, du kan vinde, og deres minimumsværdier.

  • Mini Jackpot: Fra 75 kr.
  • Minor jackpot: Fra 750 kr.
  • Major Jackpot: Fra 75.000 kr.
  • Mega Jackpot: Fra 7.500.000 kr.
Vind 8 free spins med store gevinstmultiplikatorer

Vind 8 free spins med store gevinstmultiplikatorer

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

RTP og volatilitet

RTP'en for spillemaskinen er 92,02%, hvilket skiller sig ud, idet det er en meget lavere RTP end den gennemsnitlige procent på 96%. Du skal dog kunne tolerere den lavere RTP, hvis du vil have en chance for at vinde en af de største jackpots.

Volatiliteten på spillemaskinen er medium, hvilket vil give dig en god balance mellem hyppigheden af gevinster og deres værdier.

Nyd progressive jackpots og andre funktioner i Absolootly Mad: Mega Moolah

Nyd progressive jackpots og andre funktioner i Absolootly Mad: Mega Moolah

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Er Absolootly Mad: Mega Moolah online spillemaskinen noget for dig?

Du bør i den grad tage med til den gale hattemagers teselskab, da det kan give dig din største gevinst nogensinde. En spiller skabte verdensrekord ved at vinde 145 millioner kr. (€ 19,4 mio.) på spilleautomaten, så du bør aldrig tvivle på spillets potentiale. Et spin kan være nok til at ændre hele dit liv, men du skal være realistisk, mens du spiller.

Free spins, multiplikatorer og Rullende Hjul-funktionerne arbejder sammen for at belønne dig og holde dig engageret. Den lavere RTP på 92,02% er ikke et stort problem, fordi du får en chance for at vinde meget stort. Vi sætter pris på spillets mellemagtige volatilitet, idet det holder dig aktiveret, indtil du udløser de meget belønnende bonusfunktioner.

Absolootly Mad: Mega Moolah online spilleautomaten er en fantastisk spillemaskine med nogle mindre ulemper, som man sagtens kan leve med. Vi synes klart, at du skal prøve spillemaskinen af.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Absolootly Mad: Mega Moolah spillemaskine - FAQ

Hvor meget kan jeg vinde gennem jackpotten i Absolootly Mad: Mega Moolah?

Du kan vinde mindst 7.500.000 kr. fra Mega jackpotten, som er den højeste progressive jackpot , der tilbydes af spillemaskinen. En belgisk spiller vandt 145 millioner kr. (€ 19,4 mio.) fra spillemaskinen, hvilket er en rekordstor gevinst.

Hvor høj er RTP'en på Absolootly Mad: Mega Moolah-spillemaskinen?

RTP'en på spillemaskinen er 92,02%, hvilket er lidt skuffende. Vi synes dog stadig det er fair, idet spillemaskinen har et stort potentiale.

Er der free spins i Absolootly Mad: Mega Moolah?

Ja, du kan udløse free spins ved at lande 3 eller flere Scatters og Wilds på de første tre hjul. Spillemaskinen giver dig 8 free spins, som kan udløses for endnu højere gevinster.

Hvordan fungerer Rullende Hjul-funktionen i Absolootly Mad: Mega Moolah?

Rullende Hjul-funktionen sørger for, at de vindende symboler forsvinder, og at nye symboler erstatter dem. Multiplikatoren stiger efter hver gevinst, du får i træk.

Kan jeg spille på Absolootly Mad: Mega Moolah spillemaskinen gratis?

Ja, du kan spille på Absolootly Mad: Mega Moolah spillemaskinen gratis lige her på BETO.