MENU
Søg
JUNI 2024

Gratis Bingo - Fordele ved at spille Online Bingo

Online bingo er den forbedrede version af live bingohaller


Forskellen mellem offline og online Bingo Spil

Online bingo er den forbedrede version af live bingohaller

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: 11 Februar 2022 | Faktatjekket af: Kim Birch

CERTIFICERET CERTIFICERET
Jasmin Williams, vores indholdsredaktør, har arbejdet i den engelske casino industri i over et årti og betragtes som en ekspert i branchen og omkring spillemaskiner på nettet. Om Jasmin Williams

Selvom ideen om at spille bingo online og at spille i bingoklubber stort set er det samme, så kan oplevelsen af online bingo være mere unik end i en rigtig bingohal. I begge spil, er der mulighed for at interagere, og det er det punkt, der kan afgøre debatten.

Den stigende popularitet indenfor online bingo samt forbuds regler mod rygning, som finder sted over hele verden, er en af årsagerne til nedgangen for landbaserede bingohaller. Over de senere år, er mange hjemmesider begyndt, at tilbyde bingo med faciliteter såsom spil og chat rum. Med fremkomsten af smartphones og andre spændende spilapplikationer er spredningen af online bingo også steget.

På trods af, opmærksomheden omkring online bingo, finder du stadig landbaserede bingoklubber, hvor du stadig kan finde hardcore fans, som nyder det originale spil. Det største spørgsmål er dog, hvad er de væsentlige kontraster i at spille bingo online sammenlignet med at spille i klubber nu til dags, og hvad gør online bingo så engagerende?

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Bingohaller - Den gamle måde at spille Bingo på

Mennesker i en landbaseret bingohal.

Mennesker i en landbaseret bingohal.

Bingo er et spil baseret udelukkende på held. Alligevel har det overraskende længe været populært blandt mainstream gamblers. Den største ekspertise, du har brug i bingo, er at fokusere på de tal, der bliver råbt op. Her holder du øje med, om de er magen til dem på din plade eller ej. Du vil høre numre blive kaldt, indtil en spiller med de samme numre erklærer sin sejr.

Bingo samler en stor gruppe af tilskuere, der nyder at se spillere vinde baseret på rent held. Dog falder populariteten af disse klubber drastisk på grund af faktorer såsom:

 • Skattelovgivningen.
 • Færre jackpots på grund af ny lovgivning.
 • Landsdækkende rygeforbud.
 • En gradvis stigning i spillere, der går online frem for at nyde spillet i bingohaller.

En af grundene, der motiverer spillerne til at spille bingo online er, at de ikke behøver at rejse hen til bingoklubberne, idet du kan nyde en lignende oplevelse hjemme foran dine skærme.

Alt, hvad du har brug for er en stabil internetforbindelse, og du vil ende i et hav af bingo-spil, der findes online.

Mange bingoklubber blev lukket på grund af skatteændringerne, men spillerne har forsat at spille online bingo, hvilket tilbyder flere forskellige bolde, som er 75, 80 og 90.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Forskellen mellem at spille online vs offline

Ulempen ved en bingoklub er, at den er placeret et bestemt sted, og spillerne dermed skal rejse for at komme hen til den. Med fremkomsten af online bingo, kan du spille bingo hvor som helst, når det passer dig. Det eneste du har brug for er forbindelse til internettet.

Hurtigere spil i webbaseret bingo

Nu kender vi til den betydelige forskel mellem online og offline versionen af bingo. Det er dog et velkendt faktum, at begge versioner giver dig en spændende oplevelse lige meget hvad. Dog er formålet for begge versioner helt forskellige. Online-udgaven har til formål at levere et effektivt gameplay på dine skærme, mens den fysiske version har til formål, at give dig en god social oplevelse.

Flere muligheder for bingospillere

På trods af den store forskel i de to versioner har online spillet meget mere at byde på, når det kommer til variation. Desværre kan du kun opleve 75-ball og 90 ball-versionerne i en landbaseret bingohal, men der er til gengæld meget mere du kan spille og nyde i online-versionen.

Som tidligere nævnt, kan den mest fremtrædende ulempe ved Online Bingo være de andre aktiviteter, som du kunne have oplevet ved personlig tilstedeværelse i en bingohal.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Det sociale aspekt af at spille bingo

At socialisere sig i bingo har altid været vigtigt

At socialisere sig i bingo har altid været vigtigt

Det der fascinerer de fleste spillere ved at spille i en bingoklub er, at de får en chance for at interagere med andre mennesker. Online bingo har imidlertid også tilgodeset dette problem ved at introducere chatrooms til at interagere med hinanden. Hvis du er en bingo-nybegynder, skal du sikre dig, at du bliver fortrolig med det sprog, der bruges i spillet, før du træder ind i en bingohal. Nogle spillere elsker at bruge specielle navne for ting, der forekommer i spillene.

Hvorfor spille bingo?

Socialt samvær med chit-chat og kammeratskab kan være en af de vigtigste grunde til, at du måske ønsker at spille Bingo. Generelt spiller de fleste dog for at vinde. En anden væsentlig forskel mellem online- og offline versionen kan være præmieværdierne. Du vil opleve, at de fleste bingohaller tæller antallet af købte billetter sammen, og derefter angiver en andel af beløbet som den vindende jackpot. Præmien kan derfor variere meget, men bare rolig, de fleste klubber sørger for anstændige jackpots.

På den anden side kan størrelsen på en jackpot i online bingo få dine øjne til at spile op. Den progressive gevinst i onlineversionen spiller en afgørende rolle i, at bestemme størrelsen på jackpotten. Ved hver solgte billet bliver gevinsten højere indtil en person bliver heldig nok til at vinde hele beløbet.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

11 grunde til at spille online bingo

Grunde til at du skal spille online bingo

Grunde til at du skal spille online bingo

I løbet af årene er bingo blevet et velkendt spil at spille. Med de mange fordele har spillet vundet meget popularitet og opmærksomhed. Her er alle grundene til, at du skal spille online bingo!

 • Behøver ikke gå ud! Endnu en regnfuld eller doven dag? Hvem kan ikke lide spil, som du kan nyde i dit eget hjem? Online bingo kan redde dig hver gang, så du behøver aldrig bekymre dig om at kede dig!
 • Spil mens du er på farten! Takket være de opdateringer, som software tilbyder samt hvor let det er at have specifikke apps på siderne, kan du nu altid spille dine spil på farten. Det fungerer også uden besvær!
 • Spil døgnet rundt! Ingen tidsbegrænsninger! Med nye spil, der kan spilles 24/7, har du altid mulighed for at spille, når som helst.
 • Udvalget af forskellige steder. Hvem elsker ikke et godt udvalg at vælge imellem? Med de mange tilgængelige sider bliver det endnu mere fint, idet du kan vælge din egen præference. Forskellige sider giver forskellige oplevelser af spil!
 • Ingen betaling! Et indendørs/online bingo spil, der giver dig en masse sjov i høj kvalitet, og det er også uden omkostninger! Hvad mere har man brug for?
 • Ingen indbetaling. Websteder tilbyder en gratis bonus uden indbetaling, når du tilmelder dig, så du kan prøve en demo af for at tjekke webstedet ud og spille spillene, inden du forpligter dig til betaling.
 • Ingen frygt for at gå glip af dine yndlingsspil! Det er rigtigt! Du behøver ikke bekymre dig om at gå glip af noget, idet online bingo giver dig mulighed for, at købe dine billetter på forhånd. Det kommer også med chancerne for automatisk at vinde! Da webstedet genkender din billet, betyder det ikke noget, om du husker at logge ind online eller ikke. Du vil automatisk vinde gevinsten, hvis du har købt den vindende billet!
 • Gaming gjort lettere! Systemet er der for at fortælle dig, hvis du har glemt at markere et nummer. Hvis du har købt den vindende billet, er du altid på den vindende side med fordelen ved at kunne købe flere billetter uden frygt for at gå glip af et nummer!
 • Ny spiller-bonus. Varierer fra side til side. Med alt det sjove, som spillet tilbyder, vil næsten alle sider tilbyde en ny spiller-bonus.
 • Hundredvis af variationer! Jo mere jo bedre! Med online bingo er der altid en række spil, som siderne tilbyder dig. Fra forskellige versioner til deres unikke spil. Du vil være begejstret for at finde så mange muligheder, der ikke kan findes andre steder.
 • Muligheden for at socialisere! Idet bingo er et spil, der hjælper spillerne med at kommunikere og socialisere sig, så fortsætter traditionen online. Online bingo giver dem mulighed for, at vælge chat-spil og sociale medier. Dermed kan man stadig være en del af det sociale samfund.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ulemper ved at spille Bingo offline

Her ser vi nogle offline Bingo-værktøjer!

Her ser vi nogle offline Bingo-værktøjer!

Med alle de fordele som online bingo har at tilbyde, har spillerne intet at tabe! Bortset fra fordelen ved at være i stand til at spille et fysisk/live spil.

Muligheden for at spille i hallerne vil altid være dragende og sjov for bingospillere. At spille i bingohaller kan dog også have nogle ulemper.

 • Begrænset mulighed - Med kun 90-ball spil er udvalget i bingohaller ret begrænset sammenlignet med online bingo, som tilbyder en række forskellige muligheder.
 • Live stress! Hvad hvis du ender med at miste din koncentration i et live spil og misser et nummer? Der er altid denne risiko for at tabe på en potentiel gevinst, hvilket ikke sker i online bingo, idet spillet sikrer din gevinst uanset om du misser et nummer.
 • Bingo opråber - Nogle bingo opråbere kan være for stille eller måske for hurtige. Måske kan du ikke helt forstå dem, og det kan føre til dit tab. Hvis spillet er uklart, giver det en høj risiko. Det giver dig heller ikke fordelen ved at vælge et spil efter din egen smag, ligesom online bingo gør.
 • Live spil og kaos! Det har vi alle oplevet! Med live bingo er der altid en chance for, at dit kald bliver ubemærket, eller at der sker forvirring blandt andre spillere. Online bingo genereres til at kende de vindende billetter, når de spilles.

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Vær ikke bange for at prøve live bingo-spil online

Det er meget typisk for nye spillere, at de kan føle sig overvældet af online bingo. At lære at spille det kan virke vanskeligt, men det er blot et spørgsmål om tid, før du får styr på det grundlæggende. De fleste bingosider tilbyder meget lignende opsætninger, hvilket gør det lettere for spillerne at forstå spillet bedre, efter de har besøgt et par sider.

De mere betydningsfulde brandede websteder har tendens til, at tilbyde andre platforme til deres besøgende, hvilket kan få dem til at se lidt kompliceret eller skræmmende ud i starten. Dog kan blot et par minutter på en hjemmeside gøre tingene meget nemmere for dig.

Udover disse ting samt behandlingstid for betaling, har online bingo kun meget få ulemper. Der er en fantastisk mangfoldighed på tværs af de forskellige sider, og du har stadig chancen for at socialisere med andre.

Blandt de mange mulige hjemmesider, du kan vælge imellem, præsenterer vi BETO for at gøre det nemmere for dig. Vi har brugt vores store erfaring fra landbaserede klubber til, at lave de bedste online bingo guides til dig. Du kan nu være sikker på, at du kan nyde en sjov bingooplevelse uden at bekymre dig om dagen/tiden eller penge.

Med de mange fremragende sider, unikke spil og forskellige stilarter du kan prøve, er der nu ikke andet tilbage at vente på! Grib din smartphone, og tjek bingo-anmeldelserne ud her på BETO for at finde det rette sted til din spillestil!

PilarrowTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Online bingo bonus - Husk at gøre krav på dine freebies!

Online bingo bonus - Husk at gøre krav på dine freebies!

Online bingo bonus - Husk at gøre krav på dine freebies!

Vi elsker alle en fremragende bingo-deal, og de fristende casino velkomsttilbud fra bingo-sider er derfor altid et plus for spillere, der leder efter lidt gratis spil.

For at tiltrække nye kunder tilbyder velkomstpakken altid bedre værdi end almindelige kundetilbud. Selv med deres forskelle og variationer er de stadig for fristende til at kunne modstå!

Vi har sørget for, kun at liste de bedste bingohaller med ægte anmeldelser, som du kan tjekke ud. Så hvad venter du på? Her på BETO, kan du læse meget mere om online bingo, anmeldelserne og de eksklusive bingo-tilbud, som du kan drage fordel af.

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Ofte stillede spørgsmål om online og offline bingo

Spørgsmål om forskellen mellem online bingo og de landbaserede spil i bingohaller

Hvad er aldersbegrænsningerne i bingo? Pil Pil

Minimumsalderen for online spil varierer fra land til land. I nogle lande er man gammel nok, når man er 18, mens andre lande først tillader det, når man er 21. Det er altid mest sikkert, at kontrollere dine lokale love og gennemgå vilkårene og betingelserne/reglerne for det bingo sted, du har valgt at spille fra.

Hvad er forskellen mellem online bingo og bingohaller? Pil Pil

Det grundlæggende er for det meste det samme, hvad enten det er et online spil eller et fysisk/live-spil. Men med forskellene og fordelene i tankerne, har vi altid online bingo som favorit.

Hvad er bingo bonusser? Pil Pil

De ubegrænsede midler, der sættes på din konto, er til at spille for! De fleste sider tilbyder det til nye spillere, for at opfordre dem til at spille og tilmelde sig og til eksisterende kunder som en belønning for deres loyalitet!

Er der nogen skattelove? Pil Pil

Dette er et andet spørgsmål, som vi ikke kan besvare på grund af skattereglerne, der varierer i forskellige regioner. Men i europæiske lande, hvis webstedet har korrekte spillicenser, er det skattefrit.

Er der en chance for, at jeg vinder? Pil Pil

Selvfølgelig! Med held og de rette chancer er der altid gode nyheder til dig. Bingo er et spil, der ikke kræver nogen strategi eller dygtighed fra spillernes side, og vinderne vælges tilfældigt efter de numre, der råbes op.

Skal jeg downloade nogen bingo software? Pil Pil

Det er ikke nødvendigt. Selvom, mange sider vil kræve software for at få adgang til deres fulde pakke med spil, er der heldigvis også mange sider, hvor du nemt kan spille dine spil gennem din browser eller mobiltelefon.