MENU

Nye Spillemaskiner i Januar 2023


Se en oversigt over alle demo spillemaskinerne herunder

Januar tilbyder mange visuelt smukke spændende automater. Gør dig klar til en frugtfyldt bonanza på den helt nye Joker Queen spilleautomat skabt af BGaming Studios. Besøg den royale hundefamilie og nyd kæmpe gevinster på Doggy Riches Megaways spillemaskinen. Tag med de søde små babyer på eventyr i østen og vind store præmier. Januar er spækket med nye sjove automater. Læs videre herunder.

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: Januar 2023

Free Roulette af BETO Games

Spil roulette for sjov her i BETO Games gratis roulette-simulator! Simulatoren giver dig mulighed for at øve dig og blive fortrolig med europæiske roulette version, før du satser rigtige penge på spillet. Med vores simulator kan du teste forskellige betting-systemer og se, hvordan de fungerer i et simuleret og sikkert miljø. Dette giver værdifuld indsigt i, hvilke online roulette systemer der er effektive i virkeligheden. Derudover tilbyder vores sjove roulette-simulator en sikker og bekvem måde at nyde roulette-spillet på uden at bruge rigtige penge. God og omfattende test af Kim Birch der skriver om spillet Free Roulette, og BETO synes at du skal nyde den fulde anmeldelse.

Extra Juicy Megaways af Pragmatic Play

Pragmatic Play Studios giver dig nu mulighed for at få en frugtfyldt oplevelse på den helt nye Extra Juicy Megaways spillemaskine.

Spilleautomaten er baseret på et 6x7 grid, og du kan vinde kontante præmier på op til 5.000x på 117.649 forskellige måder. Spillet inkluderer også spændende Bonusfunktioner.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere. 

Safari of Wealth af Play'n GO

Det er ikke helt ufarligt at bevæge sig rundt på de afrikanske sletter fyldt med farlige dyr. Dog kan du hurtigt fylde lommerne med rigtige penge og gevinster, hvis du tør spille på Safari of Wealth spillemaskinen. Spillet har 5 hjul, 3 rækker, op til 7.776 måder at vinde på, og opfindsomme funktioner. Du får Free Spins, Wild Præmier og Guld hjul.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere. 

Pacific Gold af ELK Studios

Et fragtfly er blevet væk i Stillehavet, og den berømte eventyrer Kane er på en mission for at finde det. Hjælp Kane ved at spille på Pacific Gold spilleautomaten fra Elk Studios. Spillemaskinen tilbyder 6 hjul, 4 rækker og op til 262.144 måder at vinde på. Du får mange funktioner som Free Spins, Pacific Wave, Power Stak og Ghost Box.

Læs videre for at høre mere. 

Get The Gold Infinireels af Red Tiger

Grav efter gemte rigdomme på Get The Gold Infinireels spillemaskinen skabt af Red Tiger Gaming.

Spillet er baseret på det populære minetema, og du får tre hjul og tre rækker, som gradvist bliver udvidet efter hver gevinst takket være InfiniReels mekanikken.

Brug Guldfeber funktionen til at vinde gevinster op til 10.000x indsatsen.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere. 

Doggy Riches Megaways af Red Tiger

Besøg den royale hundefamilie og nyd kæmpe gevinster på Doggy Riches Megaways spillemaskinen.

Red Tiger Gaming har udviklet spillet med Megaways mekanikken for et højere potentiale. Du får Super Wild symboler og Free Spins med en stigende Multiplikator, og du kan vinde en stor gevinst på mere end 10.000x din indsats.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre meget mere. 

Joker Queen af BGAMING

Gør dig klar til en frugtfyldt bonanza på den helt nye Joker Queen spilleautomat skabt af BGaming Studios.

Tag på et spændende og belønnende eventyr på et 5x4 grid med 40 betalingslinjer. Du vil aldrig kede dig, da Wild symbolerne og de vilde bonusser hjælper dig med at vinde op til 1.172x din samlede indsats.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere. 

Fa Fa Babies af Red Tiger

Tag med de søde små babyer på eventyr i østen og vind store præmier. Spillemaskinen fra Red Tiger Gaming har tre rækker, fem hjul og nogle magiske funktioner. Du kan blandt andet nyde Free Spins og et Lykkebonus spil på den simple spilleautomat. Du har garanti for at udløse bonussen, hvis du spiller i et stykke tid.  Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere.  Ny og detajeret test af Julius De Vries der handler om spillet Fa Fa Babies, og eksperterne synes at du bør læse den fulde artikel.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Flere anbefalede artikler