MENU
Søg

Nye Spillemaskiner i Februar 2023


Se en oversigt over alle demo spillemaskinerne herunder

Februar starter med en overflod af betagende sjove online automater. Begiv dig ind i mørket og vind kæmpe gevinster på Nightfall spillemaskinen fra Push Gaming. BGaming Studios inviterer dig til en sød og velsmagende fest på deres helt nye Candy Monsta spilleautomat. Gør dig klar til en spændende skattejagt på den nye Play'n GO spillemaskine, Eye of Atum. Februar er en af de vildeste måneder med alle de gode nye spil. Prøv dem alle herunder.

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: Februar 2023

Dragon's Luck af Red Tiger

Du kan nu slå dig løs i de orientalske myter om drager og guld på Dragon's Luck spillemaskinen skabt af Red Tiger Gaming Studios. Gør dig klar til at fylde lommerne med Megamønt- og Dragemønt pakker og vind en Megaformue på op til 1.380x den samlede indsats. Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere om spillet herunder.  God og komplet test af Julius De Vries baseret på spillet Dragon's Luck, og eksperterne synes at du bør nyde den fulde anmeldelse.

10001 Nights Megaways af Red Tiger

10.001 Nights Megaways spillemaskinen er Megaways versionen af 10.001 Nights. Red Tiger har skabt spillet med 6 hjul og op til 117.649 måder at vinde på. Funktionerne handler om at fylde Funktionslamper op, så du kan få Kejserlige Spins, Wilds, Multiplikatorer og Mega Wilds. De minder om det originale spil, men de er lidt bedre. Læs videre i anmeldelsen for at høre mere.  En gennemgribende test af Jasmin Williams der omhandler spillet 10001 Nights Megaways, og BETO synes at du skal nyde den fulde artikel.

Big Bamboo af Push Gaming

Big Bamboo er en spillemaskine, der giver dig mulighed for at bevare roen, mens du vinder stort på samme tid ved hjælp af fantastiske funktioner. Spillet har et 6x5 grid og 50 betalingslinjer, så du kan forvente et meget højt potentiale lige fra starten. Du får Mystiske Stakke, den Gyldne Bambus, Free Spins, Gamble funktionen og meget mere.

Læs videre for at høre mere. 

Candy Monsta af BGAMING

BGaming Studios inviterer dig til en sød og velsmagende fest på deres helt nye Candy Monsta spilleautomat. Spillet har et 5x3 grid og 20 betalingslinjer, og du får en nem og behagelig spiloplevelse med brugbare Bonusfunktioner.

Du kan vinde op til 1.000x din samlede indsats i spillet.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre meget mere. 

Eye of Atum af Play'n GO

Gør dig klar til en spændende skattejagt på den nye Play'n GO spillemaskine, Eye of Atum.

Spillet er inspireret af den gamle egyptiske mytologi, og du skal løse de oldgamle mysterier for at vinde fantastiske præmier.

Du får både Udvidende Wilds og Free Spins til at hjælpe dig på rejsen. Du kan vinde op til 2.000x den samlede indsats.

Læs videre for at høre mere. 

Nightfall af Push Gaming

Begiv dig ind i mørket og vind kæmpe gevinster på Nightfall spillemaskinen fra Push Gaming. Spillet har et standard 5x3 grid med Kaskadehjul og Øjeblikkelige Præmie Plader. Du får Fireball, Fireball Multiplikatorer og Free Spins, som sørger for, at du vinder stort. Du kan også vælge at købe bonussen, hvis du ikke ønsker at vente på den.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere. 

Lucky Mr Green af Red Tiger

Nyd noget lækkert jazzmusik, mens du får dit livs oplevelse på Lucky Mr Green spillemaskinen. Spillet har et 3x5 grid med 20 betalingslinjer. 

Det er et forholdsvist almindeligt spil med tilfældige interessante funktioner. Du kan nyde Mega Wilds, Free Spins, Multiplikatorer og meget mere. Red Tiger Gaming giver dig unikke funktioner og gode muligheder for at vinde.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere. 

Aztec Fire: Hold and Win af Booongo

Aztec Fire: Hold and Win spillemaskinen tilbyder to kraftfulde bonusser med meget højt potentiale. Spillet har et 4x5 grid med 20 betalingslinjer.

Du får Free Spins, Re-Spins og Jackpots. Vi kan godt lide, at de udelukkende har inkluderet kraftfulde Bonusfunktioner på spilleautomaten. Temaet er mindst lige så fantastisk som funktionerne.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere. 

Big Top Bonanza Megaways af Skywind Group

Læn dig tilbage og nyd en belønnende spiloplevelse fyldt med underholdning og spænding på Big Top Bonanza Megaways spilleautomaten skabt af den populære udvikler, Skywind Group. Tilmeld dig allerede i dag og udforsk 200.704 måder at vinde på i kombination med en maksimal gevinst på 5.000x din indsats.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Honey Rush af Play'n GO

Honey Rush spilleautomaten skabt af Play'n GO vil give dig en sød oplevelse med et unikt hjul layout. Spillet har nemlig sekskantede hjul og giver dig mulighed for at skabe ekstra gevinster ved hjælp af kaskade funktionen.

Du får innovative funktioner som Koloni funktionen og Rush funktionen.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre meget mere.

 

Might of Ra af Pragmatic Play

Pragmatic Play er tilbage med endnu et eventyr baseret på en egyptisk gud i Might of Ra. Spillemaskinen lover dig et let gameplay med et par fantastiske funktioner som Free Spins og Udvidende Wilds med Multiplikatorer. Du får et 4x6 grid med 50 betalingslinjer, og solguden er generøs, da du kan vinde op til 22.500x din indsats.

Læs videre for at høre mere.

Fat Frankies af Play'n GO

Du kan nu nyde din yndlings fastfood mad og vinde spændende pengepræmier på samme tid på Fat Frankies spillemaskinen skabt af Play'n GO Studios.

Sæt tænderne i nogle lækre bonusser og skyld dem ned med en fantastisk toppræmie på 6.000x den samlede indsats.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre meget mere om denne spændende spilleautomat.

Snakes and Ladders Megadice af Reel Kingdom

Snakes and Ladders Megadice spillemaskinen vil tage dig tilbage i tiden med sit klassiske design og tema, som er baseret på Snakes and Ladders brætspillet. Det er muligvis det mest belønnende Snakes and Ladders spil, du nogensinde har prøvet, så du kan godt glæde dig. 

Læs vores anmeldelse igennem for at høre meget mere om det spændende spil. 

Gold Collector: Diamond Edition af All For One Studios

Glæd dig! Microgaming har indgået et samarbejde med All41 Studios for at producere den spillemaskine, vi alle har ventet på, nemlig Gold Collector: Diamond Edition.

Spilleautomaten har et 5x4 grid med 50 betalingslinjer, og du får fantastiske Bonusfunktioner, som giver dig mulighed for at vinde enestående Hjul Jackpots.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre meget mere. 

PilPilTILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Flere anbefalede artikler