MENU

Nye Spillemaskiner i Oktober 2022


Se en oversigt over alle demo spillemaskinerne herunder

Oktober har fået en fantastisk start med sine mange visuelt smukke sjove spilleautomater. Divine Diamonds er en fantastisk spillemaskine, hvis du er på udkig efter et klassisk action tema i et retro format. Dynamite Fruits er en fascinerende iGaming-titel skabt af GameArt. Gør dig klar til en spændende basketballkamp på Basketball Star On Fire spillemaskinen. Oktober er pakket med fede spil. Prøv dem alle herunder.

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: Oktober 2022

Lava Lava af Thunderkick

Lava Lava skabt af Thunderkick er en eksplosiv online spillemaskine med et brændende tema og kraftfulde funktioner. Temaet er baseret på en vulkan gudinde, som er klar til at vågne op og udløse bonusspillet med Multiplikator Wilds og Kaskader. Hovedspillet indeholder eksplosive Scatters, der hjælper dig med at udløse hovedbonussen.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre meget mere om denne spændende spillemaskine. 

Gold Party af Wild Streak Gaming

Gør dig klar til at vinde store pengepræmier på Gold Party spilleautomaten skabt af Pragmatic Play Studios.

Find guldkrukkerne for at låse op for Penge Respin funktionen og vinde rigtige penge på den irsk inspirerede spilleautomat. Du kan låse op for fire spændende Faste Jackpot præmier og vinde en maksimal gevinst på 5.000x den samlede indsats.

Læs videre for at høre mere. 

Raging Rex 2 af Play'n GO

Raging Rex 2 spillemaskinen tager dig med til dinosaurernes æra, hvor du kan vinde 30.000x din indsats. Play'n GO står bag spillet med 6 hjul og 4.096 måder at vinde . Du får 3 typer Free Spins og op til 5 Respins for at gøre det nemt at stable gevinster.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre meget mere. 

Zillard King af Red Tiger

På Zillard King spillemaskinen møder du et stort og mytisk monster, der hersker over verden. Du får fem hjul, fire rækker og tredive betalingslinjer. Zillard Wild symbolet spiller en vigtig rolle, da du kan opgradere det ved at spille i længere tid. Symbolet kan opgraderes til en Klæbrig Stablet Wild med en tilfældig Multiplikator.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere. 

Jungle Mega Moolah af Aurum Signature Studios

Jungle Mega Moolah spillemaskinen giver dig mulighed for at vinde en af de mest belønnende Progressive Jackpots. Spillet har 5 hjul og 25 betalingslinjer med et klassisk tema.

Du kan nyde Free Spins, Jackpots og Wilds. Spillet er simpelt, men det har stadig nogle kraftfulde funktioner.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere. 

Chicago Gold af PearFiction

Chicago Gold spillemaskinen tager dig tilbage til Chicago i 1920'erne, da gangstere dominerede byen. Slå dig til Big Boss' bande og nyd store gevinster på den farefulde spillemaskine. Spillet har Respins, Multiplikatorer, Kontante Præmier, Free Spins og Jackpots. Der er derfor noget for enhver smag på den sjove spillemaskine med mafia tema.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere. 

Phoenix Coins af Lightning Box

Phoenix Coins online spillemaskinen er skabt af Lightning Box Games, og temaet omhandler den antikke græske verden. Gør dig klar til fantastiske Jackpots på denne mytologi baserede spillemaskine, hvor gevinster kan landes på 1.024 forskellige måder.

Du får et 5x4 grid at spille på med flotte symboler, Free Spins og Jackpots. Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere. 

The Forbidden Tomb af Nucleus Gaming

Bevæg dig ind i den farlige grav og find den store skat på The Forbidden Tomb spilleautomaten.

De Mystiske Kompasser hjælper dig med at låse op for skatten i hovedspillet. Gør dig klar til et innovativt og spændende gameplay, hvor du får mulighed for at omdanne symboler til Wilds og Free Spins.

Nucleus Gaming står bag den unikke spillemaskine. Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere. 

Fortune Frog Skillstar af Lightning Box

I den kinesiske kultur er frøen meget populær, da den symboliserer succes og velstand. Fortune Frog Skillstar er en smuk spillemaskine skabet af Lightning Box med et kinesisk inspireret tema. Du kan nyde spændende Boosters som Free Spins, Wild symboler og belønnende Multiplikatorer. Du kan vinde op til 4.672x din indsats.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere.

Bushi Sushi af Gold Coin Studios

Bushi Sushi skabt af Gold Coin Studios tager dig med ind i den asiatiske verden, hvor du vil blive oplært i kunsten at lave sushi sammen med en sushikok. Prøv lykken på den lækre spillemaskine, hvor du får gevinster i form af smagfulde delikatesser.

Spillet foregår på et 5x3 grid, hvor du får 10 forskellige betalingslinjer.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere. 

Age of Conquest af Neon Valley Studios

Træd ind i en fantasifuld verden, og lås op for de magiske kræfter på Age of Conquest spillemaskinen. Du kan få fat i den antikke skat ved hjælp af forskellige kraftfulde funktioner. Spillet tilbyder både Free Spins og Wild Hjul, som hjælper dig godt på vej.

Spilleautomaten er udviklet af Neon Valley Studios. Læs videre i vores anmeldelse for at høre meget mere. 

Desperate Dawgs af Reflex Gaming

Tre farlige hunde forsøger at lave århundredets kup på Desperate Dawgs spillemaskinen. Reflex Gaming har skabt spillet på et 5x3 layout. Du belønnes i form af pengepræmier, mystiske belønninger og Free Spins. Funktionerne tager lidt tid at udløse, men det er det hele værd, da de er meget belønnende. 

Læs videre i vores anmeldelse for at høre mere. 

Book of Captain Silver af All41 Studios

Tag med en erfaren pirat på jagt efter en stor skat i Book of Captain Silver. Spilleautomaten er skabt af nogen af de mest anerkendte iGaming udviklere, nemlig Microgaming og All41Studios, og du får med garanti en actionfyldt oplevelse.

Den interessante Free Spins runde med udvidende symboler skaber en masse spænding, og Kaptajnens Hjul afslører, om du vinder en af de 4 forskellige faste Jackpots.

Basketball Star On Fire af Pulse 8 Studios

Gør dig klar til en spændende basketballkamp på Basketball Star On Fire spillemaskinen. Spillet er en efterfølger til Basketball Star fra 2015, som blev udviklet af Microgaming og Pulse 8 Studios.

Du får Free Spins, som er meget belønnende, og stablede Wild symboler hjælper dig samtidig med at lande kombinationer nemt. Du kan vinde helt op til 1.000x din indsats.

Læs videre for at høre mere.

Dynamite Fruits af GameArt

Dynamite Fruits er en fascinerende iGaming-titel skabt af GameArt. Spillet bruger et klassisk grid med 5 hjul og 4 rækker. Scatter gevinsterne, der udbetales hvor som helst, giver dig gode belønninger, og du vil elske at lande de spændende Wild symboler.

Gamble funktionen tilføjer en masse spænding, og de 40 forskellige faste betalingslinjer sørger for, at du nemt kan lande gevinster. Læs vores anmeldelse for at høre mere. 

Divine Diamonds af Northern Lights Gaming

Divine Diamonds er en fantastisk spillemaskine, hvis du er på udkig efter et klassisk action tema i et retro format.

Spillet er designet af Microgaming og Northern Lights.

Blandt modifikatorerne får du blandt andet en interessant Hyperstrike funktion, som kan være meget belønnende. Du får også en Free Spins runde, hvor du kan fordoble eller tredoble dine gevinster.

Læs vores anmeldelse igennem for at høre mere.

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Flere anbefalede artikler