MENU

Nye Spillemaskiner i Februar 2024


Se en oversigt over alle demo spillemaskinerne herunder

Februar har meget at tilbyde i forhold til farverige gratis automater. Gold Blitz spillemaskinen giver dig en gylden mulighed for at vinde Jackpots og fantastiske gevinster. Oplev dinosaurer i en alternativ virkelighed og nyd kreative funktioner på Dinopolis spilleautomaten. Februar er pakket med fede spil. Du kan læse mere om alle nyhederne herunder.

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: Februar 2024

Dinopolis af Push Gaming

Oplev dinosaurer i en alternativ virkelighed og nyd kreative funktioner på Dinopolis spilleautomaten. Spillet har 5 hjul og op til 576 vindermåder. Der er masser af variation i funktionerne, da du både får Free Spins, Stablede Wilds med Multiplikatorer, pengepræmier og Bonus Køb. Du kan vinde helt op til 50.000x din indsats.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Gold Blitz af Fortune Factory Studios

Gold Blitz spillemaskinen giver dig en gylden mulighed for at vinde Jackpots og fantastiske gevinster. Spillet har et 6x4 grid med op til 4.096 vindermåder. Udover Jackpots får du også Free Spins, Gold Blitz og Kontant Indsamlingsfunktioner. På trods af, at det er en mindre kendt udvikler, virker det hele lovende indtil videre.

Læs vores anmeldelse igennem og hør mere. 

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Flere anbefalede artikler