MENU

Nye Spillemaskiner i December 2023


Se en oversigt over alle demo spillemaskinerne herunder

December tilbyder mange seje sjove online automater. Tag med til et vildt ræs på den postapokalyptiske ødemark og vind fantastiske gevinster på Mad Cars spilleautomaten. Glæd dig til at duellere, skåle og samle guld på Wild West Duels spilleautomaten. Greedy Wolf er endnu en spændende spillemaskine baseret på historien om De Tre Små Grise. December er en af de vildeste måneder med alle de gode nye spil. Læs mere herunder.

Skrevet af: Jasmin Williams | Sidst opdateret: December 2023

Vegas Rush af Big Time Gaming

Hvis du ikke selv har mulighed for at tage til Las Vegas, så kan Vegas Rush spilleautomaten bringe Vegas oplevelsen hjem til dig. Spillet har et 5x5 grid med fantastiske bonusser og gevinster. Du får blandt andet glæde af den ikoniske Megaclusters Funktion, Megatrail funktionen med flere bonusser og Free Spins.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Spinions Xmas Party af Quickspin

Hav det sjovt med søde og tegneserieagtige figurer i Spinions Xmas Party spilleautomat. Denne spilleautomat har et 5x3-layout med 25 gevinstlinjer, hvilket er ret standard. Bonusserne er Free Spins med Sticky Wilds og Respins. Det ligner en ligetil og sjov spilleautomat, men det ville være interessant at se, om den har noget seriøst potentiale eller ej.

I denne anmeldelse af Spinions Xmas Party vil vi udforske denne spilleautomat og forsøge at hjælpe dig med at beslutte, om du skal spille den eller ej.

Santa (Pragmatic Play) af Pragmatic Play

Velkommen til julemandens hus! Julemanden er her med nogle generøse gaver i Santa slot fra Pragmatic Play. Denne spillemaskine med juletema har et 5x3-layout med 20 betalingslinjer. Funktionerne er Wilds, et bonusspil med jackpots og Free Spins med Wild Reels. Dette slot har et klassisk udseende, og det er perfekt til dem, der elsker jul og højtiden. I denne anmeldelse af Santa Slot vil vi udforske alt, hvad der er relateret til denne spilleautomat, såsom funktioner, RTP, Max Win og meget mere. Bliv hos os til slutningen, og du vil se, om denne spilleautomat er speciel eller ... Ny og dybdegående test af Jasmin Williams baseret på spillet Santa (Pragmatic Play), og BETO.com anbefaler at du bør gennemgå den fulde anmeldelse.

Frozen Tropics af Pragmatic Play

Det er tid til at slappe af og se frosne frugter give dig store gevinster i Frozen Tropics-spilleautomaten. Dette spil har 6 hjul og et unikt layout med et varierende antal rækker. Det giver dig 2.304 måder at vinde på og funktioner som Free Spins, Frozen Symbols med multiplikatorer og Buy Free Spins-funktionen.

I denne anmeldelse af Frozen Tropics vil vi forsøge at forstå funktionerne, temaet og meget mere. Den maksimale gevinst er 9.000x din indsats, så bliv hængende for at finde ud af, hvordan du kan vinde den.

True Grit Redemption af Nolimit City

Glæd dig til at opleve en gruppe cowboys, der søger efter retfærdighed på True Grit Redemption spilleautomaten fra Nolimit City. Spillet har 6 hjul og et unikt layout, som vi snart vil kigge nærmere på. Funktionerne inkluderer xNudge Wild, xWays, Wild Transform, Tortur Spins og meget mere

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Starlight Christmas af Pragmatic Play

En magisk prinsesse er ankommet for at gøre julen mere spændende end nogensinde før i Starlight Christmas slot. Pragmatic Play har givet os et spil, der ligner det populære Starlight Princess slot med et nyt tema. Det har et 6x5-layout og den fantastiske mulighed for at få gevinster overalt. Funktionerne er kaskadehjul, multiplikatorsymboler, Free Spins med multiplikatorer, Ante Bet og Buy Free Spins.

I denne Starlight Christmas-anmeldelse vil vi forklare, hvorfor dette er en solid spilleautomat, som du bør overveje at spille. Denne anmeldelse er upartisk, så vi vil også forklare eventuelle ulemper ved at spille dette spil.

Mad Cars af Push Gaming

Tag med til et vildt ræs på den postapokalyptiske ødemark og vind fantastiske gevinster på Mad Cars spilleautomaten. Spillet har et 5x6 grid, 50 betalingslinjer og mange spændende elementer. Du kan få glæde af Øjeblikkelige Pengepræmier, Free Spins, modifikatorer og Bonus Køb funktionen. Gør dig klar til at give den hele armen.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

RIP City af Hacksaw Gaming

Se katten og musen kæmpe og få chancen for at vinde store gevinster på RIP City spilleautomaten fra Hacksaw Gaming. Du kan vinde stort lige meget hvem du holder med. Spillet har et 5x5 grid med 19 betalingslinjer.

Funktionerne inkluderer Udvidende Wilds, Multiplikatorer, Free Spins og meget mere.  

Læs vores anmeldelse igennem og hør mere. 

Wild West Duels af Pragmatic Play

Glæd dig til at duellere, skåle og samle guld på Wild West Duels spilleautomaten. Denne sjove spillemaskine har et 5x5 grid med 15 betalingslinjer. Du får tre typer Free Spins med forskellige funktioner, hvilket gør det til en både spændende og underholdende oplevelse. Du får sågar Udvidende Wilds med Multiplikatorer i hovedspillet.

Læs vores anmeldelse igennem og hør meget mere. 

Greedy Wolf af Pragmatic Play

Greedy Wolf er endnu en spændende spillemaskine baseret på historien om De Tre Små Grise. Spillet er stærkt inspireret af den landbaserede spillemaskine, Huff N' Puff, hvilket vi kun kan være glade for. Du får et 5x4 grid med 20 betalingslinjer, og funktionerne inkluderer Re-Spins, Garanterede Gevinster og Free Spins med et twist.

Læs anmeldelsen igennem og hør meget mere. 

TILBAGE TIL INDHOLDSFORTEGNELSEN

Flere anbefalede artikler